Abava zivis nav.......
14.aprīlis 2019, 10:30 | links
Abavnieks [31.03.19]: rzelts [15:20]: Braucam mājās no Abavas, bijām mazliet zem Rendu... Nu cope normāla, man 9 vimbas, kolēģiem 7 un 11... Tā ka beidzot Abavā arī ienākušas :)Labais! Tad jau nākamajās brīvdienās jānobrauc uz vienu diviem iekustināt būs! :)Uz divdienieku tas bija domāts :)
rzelts [31.03.19]: Braucam mājās no Abavas, bijām mazliet zem Rendu... Nu cope normāla, man 9 vimbas, kolēģiem 7 un 11... Tā ka beidzot Abavā arī ienākušas :)Labais! Tad jau nākamajās brīvdienās jānobrauc uz vienu diviem iekustināt būs! :)
rzelts [31.03.19]: Braucam mājās no Abavas, bijām mazliet zem Rendu... Nu cope normāla, man 9 vimbas, kolēģiem 7 un 11... Tā ka beidzot Abavā arī ienākušas :)Super!! Tās ir labas ziņas - tad jau arī varēs braukt uz Abavu! :)
Kaspars33 [23.03.19]: Vīri vēl nav tik silts bijis un nav viņa pietiekamā daudzumā ienākusi,tak pacietibu mazliet!:)Nu nez vai ja līdz Skrundai jau uzkāpusi. Varbūt cita ,, vaina,,. :)
edzuss2 [23.03.19]: Pagaidām nekas naw dzirdēts par vimbu Abavā!Sk paldies Edžu!