Runā, ka uz grūbām arī var ķert. Vai ir jēga kādu aromātu pievienot grūbām? Iedomājos, ka grūbas varētu vārīt kopā ar godži ogām - gan krāsa, gan aromāts. Marlboro?
apelsins, 21.aprīlis 2016, 22:19
Esmu dabūjis līņus ar grūbām, kas uzreiz pēc vārīšanas sajauktām ar sasmalcinātiem ķiplokiem. Citreiz vēl klāt pielikta kukurūza uz āķa
diametrs, 21.aprīlis 2016, 22:53
Es arī biju domājis mēģināt ķiploku, tik baidījos, ka līnim varētu nepatikt. Zinu, ka uz karūsām ķiploks aukstā ūdenī toč strādā
apelsins, 21.aprīlis 2016, 23:12
Grūbas ar ķiplokiem patīk arī brekšiem, raudām, dažreiz arī asariem
diametrs, 21.aprīlis 2016, 23:29[/quote]
Ķiploks strādā aukstā ūdenī. Karpas un butes ar' mīlē
21.aprīlis 2016, 23:48 |
links