Bračkas atkal kopā... :)
13.septembris 2019, 15:24 | links
Čalīt tev neliekas ka tu perezagnul te visiem braukt virsū kam nav Fiskars un Husqvarna ...skaties kapaa tie līdz neies ...es labāk uz tirgus noperku bites ik pa div mēnesī mainu ,nav vismaz jāmazgā :))a tu ar vecām staigā ,jo viņas tak ir krutās :)))
Jurasvalis, 13.septembris 2019, 09:03
Vietējie tirgotāji uzliek minimālu komisiju.
Chalitis, 13.septembris 2019, 06:30
Šitas velk uz gada labāko joku!
Juris_O, 13.septembris 2019, 12:18
Minēšu - nelieto tāpēc, ka tai nevar roktura pusi pamainīt? :)
daddy_j, 13.septembris 2019, 13:53
Vietējie tirgotāji uzliek minimālu komisiju.
Chalitis, 13.septembris 2019, 06:30
Man ir jig.lv pirkts Fuegp LT. Tagad sāku bažīties - varbūt viņi pērk no Ali? Es gan ar tagad taisījos spoli no Ali pasūtīt - bet tagad jūs te mani baigi samulsinājāt. Es gan cita iemesla dēļ - pie mums nevienam nav 2500 vai 3000 Fuego LT ar seklo kaseti - tikai dziļās, a Daiwai tās dziļās ir pārspīlēti dziļas - tur var 300m paresnas pītās uztīt...
A Ali ir arī ar seklo.
VilnisL, 13.septembris 2019, 08:15
irseejs [13.09.19]: Kas pie velna ir "KONTRFAKTS"? :) Jurik?https://www.vid.gov.lv/lv/intelektuala-ipasuma-aizsardziba
Es šito jau dzirdēju sarūsējušo meppsu topikā.
"Kontrfakts" :D
skutans [8m]: Kvalitāte var atšķirties, ja dažādas rūpnīcas kantorim, dažādās valstīs. Nesen konstatēju, ka viens no Ima vobleriem, pēc aptuveni 40 līdakām, ticis pie ūdens/mitruma iekšā..., šos Ima ražo Indonēzijā, turpretī cits Ima vobleris, kurš bez dir..nas ir jau 100+ zaļos piemānījis, vēl gatavs copēt, šie no JP rūpnīcas...Man šitā ir ar Salmo pirktu Rapalu...mazais 10cm vobleritis jau pēc trim līdakām iekšā ūdens!nopirku otru tādu!tas pats!!!
Kengurs24, 13.septembris 2019, 09:27
skutans [13.09.19]: Kvalitāte var atšķirties, ja dažādas rūpnīcas kantorim, dažādās valstīs. Nesen konstatēju, ka viens no Ima vobleriem, pēc aptuveni 40 līdakām, ticis pie ūdens/mitruma iekšā..., šos Ima ražo Indonēzijā, turpretī cits Ima vobleris, kurš bez dir..nas ir jau 100+ zaļos piemānījis, vēl gatavs copēt, šie no JP rūpnīcas...Man šitā ir ar Salmo pirktu Rapalu...mazais 10cm vobleritis jau pēc trim līdakām iekšā ūdens!nopirku otru tādu!tas pats!!!
Chalitis [13.09.19]: Chaliti un irseeju vieno radniecības saites? :)Labs!!!ietaupīs kapeiku,nopirks laivu Aļikā....dzinēju par sotaku tepat var dabūt ...Demon!
MT9, 13.septembris 2019, 07:14
Tev no malas labāk redzams! Es saprotu, ka Tev ir kauns par to ka iepērcies aļikā! No nabadzības nav jākaunās! Tas nav netikums! Skopums un nepērdomāta taupība ir slikta rakstura īpašība! Bet Tu turies! Gan būs labi! :D
Man ir jig.lv pirkts Fuegp LT. Tagad sāku bažīties - varbūt viņi pērk no Ali? Es gan ar tagad taisījos spoli no Ali pasūtīt - bet tagad jūs te mani baigi samulsinājāt. Es gan cita iemesla dēļ - pie mums nevienam nav 2500 vai 3000 Fuego LT ar seklo kaseti - tikai dziļās, a Daiwai tās dziļās ir pārspīlēti dziļas - tur var 300m paresnas pītās uztīt...
A Ali ir arī ar seklo.
VilnisL, 13.septembris 2019, 08:15