Sūdzību grāmata - par copes veikaliem

Viss par visu produkciju.
ja ir problēmas, tad tās ir jārisina un es labprāt tās palīdzēšu atrisināt,
bet ... ja nedomājot izvēlamies neatbilstošu inventāru, tad .... ieskatamies spogulī un tad sākam vainot valdību, ražotāju vai laika apstākļus... :)))))

NG-NG, 20.jūlijs 2015, 11:27


Es nesūdzos un arī uz bodi netaisos atpakaļ ko nest, vien vēršat uzmanību uz saviem 3m taifun pluda kātiem - trešais posms vienkārši maucās ārā no pārējās makšķeres. Ja ir iespēja ko kontrolēt, dariet tā. Par to cenu, protams, jābūt baisam knīpstangam, lai ietu vēl sūdzēties, bet nu fakts tāds. Ja reiz ir topiks un atgriezeniskā saite ar veikalu, izsaku viedokli. Zinu zinu, tūdaļ tapšu apriets ka ir arī citi veikali un dejotājiem rieksti traucē, mani tas daudz neuztrauc ;)
20.jūlijs 2015, 15:49 | links
 
sajūta tāda, kad ja nopirkšu dārgā gala kātus būšu kruts un zivis ķersies, pats copēju sākumā ar salmo kātiem ko var depo sezonas beigās pa lēto dabūt, neviens nelūza, tad tagad pārgāju uz cormoran kātu, pa kaut kādiem 30eur ņēmu ar lielu atlaidi, jau otrā sezona, aktīvi copējam, nekas neplīst. Secinājums laikam kad nevajag iespringt uz dārgā gala kātiem, tad nevajadzēs raudāt kad saplīst kaut kas. :)
20.jūlijs 2015, 14:28 | links
 
:):)))) atliek piebilst, ka Grand Distance skaitās ļoti cieta bolonēze :)))), ar testu līdz 40 gramiem, tādas ikdienas brekšu copē pat neiesaku izmantot, vimba un līnis jā, citas zivis nē, pa smagu un pa cietu ....

ja ir problēmas, tad tās ir jārisina un es labprāt tās palīdzēšu atrisināt,
bet ... ja nedomājot izvēlamies neatbilstošu inventāru, tad .... ieskatamies spogulī un tad sākam vainot valdību, ražotāju vai laika apstākļus... :)))))
20.jūlijs 2015, 11:27 | links
 
Cik man ir visādi kāti uz baltajām zivīm tad visss ir ok nezinu kas kam plīst bez parasti zivis neceļ gaisā parasti sačokā un tad izvelk sačoku no ūdens!!!!
20.jūlijs 2015, 11:25 | links
 
Nu nafig to salmo!nopirku salo makskeri pa 60 eur.. saluza pec 5 zivs 4 posma! suda 700 gr. linis...

karusa112, 19.jūlijs 2015, 21:38


kas pa katu? 1kg linus saku vilkt sava laika ar Grand Distance - looti miksts kats. ja celtu laiva, tad saluztu - savadak nekada vaina.

pargaju uz smago feederi un nekada gadijuma vairs nekersu sukatajus ar distance - nu parak miksts un linis dara, kas ienak prata.
20.jūlijs 2015, 11:16 | links
 
5dien iebraucu viena mazaa copes bodee Ceesiis. laikam sanaak uz piebalgas ielas. blakus buvmaterialu veikalam.

jociigi. tur mepps rotinji veljoprojam ir tadi pashi kaa agraak. un maksaa 3,5-5 eiro gabalaa.

dzheki, sanjematies. salmo kljuust kaa depo. tur ir viss, bet ko nopirkt iisti nav...

martins_riga, 19.jūlijs 2015, 21:31

Un neaiztiec Depo-ļoti labi,ka tāds uzradās un "uzvilka uz desas" tādus krahaborus kā Nelss un K-rauta.
19.jūlijs 2015, 23:46 | links
 
Veči, elpojiet rāmi. SALMO pa lielam ir pat ļoti OK veikals. Protams, ka profiņi un ne tikai daudzas lietas iepērk ari citos veikalos. Ja jums kautkas lūzt, tad nesiet atpakaļ. Ja riebjās, tad neeiet. Ir taču ari citas bodes kur iepirkties. Par copi. ;)
19.jūlijs 2015, 22:58 | links
 
Nenocietos un iedrukasu.. Karusa- necila zivs.. Tāpat kā komentārs. Patēretaja tiesības, jeb 2 gadi produkcijas garantija. Ej un samaini. Es saprastu, ka salmo nemaina.. Bet cik te NG raksta, nes uz veikalu apskatīs, kas par vainu.. Ražotāja vai tava..
Martins-riga.. Cik esmu dzirdējis no salmo pārdevējiem esi Nongrata viesis.. Tāpēc žulti gāz kā māki.. Katrs tirgotājs pats izvēlas ko tirgot.. Tāpat kā tu izvēlies apmeklēt to veikalu vai nē..
19.jūlijs 2015, 22:40 | links
 
Nu nafig to salmo!nopirku salo makskeri pa 60 eur.. saluza pec 5 zivs 4 posma! suda 700 gr. linis...
19.jūlijs 2015, 21:38 | links
 
5dien iebraucu viena mazaa copes bodee Ceesiis. laikam sanaak uz piebalgas ielas. blakus buvmaterialu veikalam.

jociigi. tur mepps rotinji veljoprojam ir tadi pashi kaa agraak. un maksaa 3,5-5 eiro gabalaa.

dzheki, sanjematies. salmo kljuust kaa depo. tur ir viss, bet ko nopirkt iisti nav...
19.jūlijs 2015, 21:31 | links
 
Ja nu labs piedāvājums! Man baltais Ballists vislabāk garsho asariem. Cena jau nu sapnis! Būtu bijusi maza tioga būtu njemis 2 komplektus.
19.jūlijs 2015, 13:12 | links
 
Ja nu labs piedāvājums! Man baltais Ballists vislabāk garsho asariem. Cena jau nu sapnis! Būtu bijusi maza tilta būtu njemis 2 komplektus.
19.jūlijs 2015, 13:11 | links
 
Arvid, 4.99 gabalā?

martins_, 17.jūlijs 2015, 16:49


4.99 piecas paciņas kopā sasietas
17.jūlijs 2015, 18:02 | links
 
Arvid, 4.99 gabalā?
17.jūlijs 2015, 16:49 | links
 
Salmo nekaunīgā kārtā tirgo LJ ēdamgumijas 5 paciņas par 4.99 DDDDD
17.jūlijs 2015, 16:37 | links
 
Informācijas apmaiņa Salmo lielajā :D četru veikalu tīklā ir zem katras kritikas. Iebraucu vakar Spice home Salmo , pēc jaunas spoles akcijas ietvaros, kā nekā tomēr 25%. A šamējie nikū nezin par tādu akcija, ķip beigusies un nekādu jaunu nezin :D. Daugavgrīvas viss štokos spole rokā... Painformēju par spices kolēģiem atbilde - gadās... :D
14.jūlijs 2015, 14:18 | links
 
tiešām jig.lv, bez pusstundas kaifa pasūtīt un ar 2 min kaifu caur centru vakarā pēc darba aizbraukt pakaļ, bet ausainis sola visās ielās velojoslas, drīz :)
1.jūlijs 2015, 00:53 | links
 
Musejais77, nu nez - es Rīgā dzīvodams pārbaudītu loriņu pirkšanu organizēju pa tālruni un epastu. Veikalā iebraucu tikai samaksāt un paņemt savu paciņu. Ja sieva paspējusi notriekt visu MANU piķi, tad arī lūdzu pārdevējiem savu zemāku cenu. Būtībā veikalā uz vietas jākrata tikai kāti un spoles, jo pārējo taču pērkam vadoties vai no atsauksēm, pašu pārbaudēm vai pērkam uz dullo, ne? :)
Ja jau visi jūnijā močī uz purple plum, es taču neiešu palikt muļķos nepirkdams. Un ja plūme izrādīsies uzmetiens, tad ja visi durakos, tad visi. :D

abrakadabra, 30.jūnijs 2015, 18:16


mums daudzi rīdzinieki tā dara. Pasūta interneta un brauc pēc tam saņemt veikalā. Viss stāv jau atlikts un rezervēts, 99.9% nav nekāda riska, ka tas ko vakar noskatīji, šodien vairs nav, a tajā dienā tikt nevarēji, vai alga tikai parīt utml.
Citiem atkal svarīgs ir laiks, kur veikalā lasot un taustot aiziet vismaz pusstunda, tur pasūtījumu saņemt 2 minūtes. Protams, tas viss ir labi, tikai tad, ja tiešām zini ko vajag... Apskatīšanas, aptaustīšanas, konsultāciju saņemšanas un vienkārši parunāšanās kaifu neviens nav atcēlis :)
1.jūlijs 2015, 00:42 | links
 
Es domāju, ja šāda sadaļa būtu uztaisīta par kādu citu brenda bodi, tad saturs tajā sadaļā būtu stipri līdzīgs kā šeit.
Mans copes arsenāls ir pietiekami liels un sastāv no visvisādiem brendiem, es kautkā to nešķiroju, kautko esmu nolēmis nopirkt, kautkur piestāju, neatkarīgi no tā, kas un ko tirgo, ja atrodu to ko vajag, aptaustu un pērku nost ja patīk. Ar Salmo ir tieši tā pat, vairāk kārt esmu tur pircis daudzas lietas. Pēdējo reizi ar dāvanu karti nopirku kātu priekš velces ar zemo testu pa veikala cenu nedaudz pāri 60 euro. Kautkāds jauns modelis, kam spoli pieskrūvē no augšas, nevis kā visiem tradicionālajiem kātiem, ar apakšējo uzgriezni.
Protams, ka tā jaunā sistēma pirmo copi lidz beigām tā arī neizturēja, jo stipri neprofesionāli bija izdomāta tā pielīmēšanas padarīšana skrūves uzpariktes vietai. Pēc katras zivs tā palika vaļīga un tikmēr to pievilku, kamēr tā vairs nekur nevilka un spole gandrīz iemetienā iekrita ūdenī.
Drusku tāds pamatots neapmierinājums bija bet nomainiju kātu un turpināju copi.
Un secinājums tam visam ir šāds, vai es vēl braukšu uz Salmo iepirkties, protams, ka braukšu, jo esmu vairāk kā pārliecināts, ka brāķi apzināti neviens neražo, tā vienkārši gadās, ir procents no kopējā daudzuma un šajā gadijumā tas procents trāpijās man. Nu un ? Mājās to pielīmēju ar stikla šķiedras līmi pa jaunu, drošībai vēl pārtinu ar izolācijas lentu un nu jau kārtējo copi esmu nobraucis un esmu ar šo kātu apmierināts.
Esiet mierīgi un saprotoši, netērējiet savus nervus pa sīkumiem. Ja nevarat atļauties nopirkt kātus pa 200-300 euro, kā es to nevaru arī atļauties, tad arī no plānākā gala ir pietiekami liela un laba izvēle, pie kam Salmo nav vienīgais veikals, par ko tad satraukties ?
Cope ir vaļasprieks, pie kam ļoti dārgs vaļasprieks, ja grib šim pasākumam nopietni pievērsties. Vismaz man tā notiek. Katru sezonu iegūldu tādus lidzekļus, ka pa to naudu varētu cauru gadu atspēries ēst zivis un ne tikai tās kuras Daugavā ir noķeramas. Bet tirgus likumi paši visu šo situāciju sakārtos ar laiku. Atsijās tos kuri ražo regulāri brāķi vai ļoti zemas kvalitātes preci. Bet visi veiksmes stāsti par kātiem, vobleriem un citiem štrumiem ir tikai jūsu ilūzija, veiksmiga apstākļu sakritība un protams, jusu individuālā meistarība, un gadiem krātā pieredze.
Rezultātā katrs dabūn to, ko patiesībā ir vēlējies.
1.jūlijs 2015, 00:31 | links
 
Brauciet pie Vitālija ciemos uz Prūšu ielu. Tur viss ir kārtībā. Ne asakas.
30.jūnijs 2015, 20:30 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager