Man jau liekas atbilde ir-saimnieks. Kāpēc pie Vitālija, piemēram, sortiments ir tik plašs, kā gandrīz nekur citur. Ja svini, tad visa sērija-ja āķi-tad arī visādi utt utjpr. Jo viņš pats personīgi seko visam līdzi.
VilnisL, 2.decembris 2019, 19:57
Profesionāls saimnieks, protams, ir ļoti svarīgi, vēl daudz svarīgāk ir uzkrātais resurss un kapitāls. Es lieliski zinu tūkstoš un vienu lietu, ko man varbūt gribētos savā veikalā, bet visam nekad
nepieteik, jāizvēlas un jākombinē. Un tas ir normāli, savādāk tiešām tirgu būtu tikai viens - pats bagātākais.
Nekad neesmu noliedzis, ka Vitālijam ir ļoti labs veikals, visstiprākais sortimenta ziņā Rīgā pilnīgi noteikti. Lai gan, arī, jebkuram veikalam ir savas know-how un fiškas, visiem nekad nebūs vienādi, vienmēr būs kaut kādas lietas, kurām specifiski iet pakaļ uz kādu veikalu. Par sortimenta plašumu pie Vitālija man nav gadījies dzirdēt ka kāds sūdzētos, par attieksmi un cenu politiku gan, bet nu arī saprotami, visiem mīļš nekad nebūsi.
P.s. Vēl viens milzīgs paradokss ir nacionālais jautājums. Smieklīgi, bet nekad neesmu dzirdējis, ka latvietis ietu iepirkties pie latvieša "tāpēc ka letiņš", a vot no krievalodīgajiem esmu tādu lietu dzirdējis :)
2.decembris 2019, 20:28 | links