Puiķi,nemiežat,tas vīrusiņš nemīl saulītē sildīties un vējā plivināties.Ja nebučāsieties nekas jums nekaitēs...
26.aprīlis 2020, 16:55 | links
NUpat ar čomaku atgriezāmies no Bolderājas mola. Uzgājām ap 5.30- jau tad bija daudz tautas. Ņēma izteikti zaļi aprīkotu sistēmu tuvajā distancē- čoms kā sāka ar tādu slānīt, tā saslānīja līdz 11.30 kādus 7 kilo. Man piesitās nelabais- norāvu 3 sistēmas vienā vietā, pārgāju uz citu un bija sajūta, ka tas ķērājs ar pārvācās man līdzi- tur norāvu vēl 7 gabalas. Izskaudu savus un čomam visus krājumus. Pēc 10ās noraušanas apsēdos uz mola ar vārdiem- pizdohen, herr Švarc........Šitā nav bijis:):):) Tautas nejēgā- šobrīd tur 2 metru distances nav kā sugas- no rīta viss bija korekti. Bet kā sāka nākt vietējie puišeļi un Bolderājas "zieds", tā panesās anarhija. Viens puika redz, ka čoms velk, citi tobrīd nē- šams ielien starp mani un čomu- es puikam saku- 2 metri kur palika ? Puika- ja toļko dva raza zabrošu......
Pie mola kādas 10 laivas ar bija, bet tā kā tuvā distance, tad nezinu, kā viņiem tur gāja
AndrisL, 26.aprīlis 2020, 13:24
cento [24.04.20]: Google rāda, ka Bolderājas mola galā ir ēdnīca...Ar labi! :DDD
osscar [24.04.20]: tak samēri online balticmaps - tur var zīmēt līniju...man sanāk 5k/// j aiesi glisē, nebūs viļņi - nu tu saprati :DPaldies! ;))
osscar [24.04.20]: tak samēri online balticmaps - tur var zīmēt līniju...man sanāk 5k/// j aiesi glisē, nebūs viļņi - nu tu saprati :DPaldies! ;))