Urrā! Šorīt žurcenieks slazdā gan! Pielīmēto sieru raujot nost aizrāvās.
28.novembris 2017, 09:23 | links
Kaut kur jau te forumā bij aprakstīta kulinārā metode... Sasmalcini šampja vai vīna korķi. Apcep sviestā un uzcienā žurkānus. Ja redzēsi ka ir mielojušās, ta 120% būs miers.
Viņām no tās štelles nobrūk guza un aizsit ciet izpūtēju!
Proktologs pat būs bezspēcīgs! ;)
Zaceps82, 28.novembris 2017, 09:35
Urrā! Šorīt žurcenieks slazdā gan! Pielīmēto sieru raujot nost aizrāvās.
doks1959, 28.novembris 2017, 09:23
Par ceptu smalcinatu korkji bija dzirdets- megjinajis neesmu. bet to ka gudras un viltiigas - tas toooch!!! Un ja reiz tika aizkriitamaja slazdaa - nes aaraa un mazgaa ar kercheri ... tur vinjas noch..aajas un smird ta ka otra i klaat nenaks , nu vieniigi ja dzirdi kad aizkriit un aatri kirdikt taisiit
zivotaajs, 28.novembris 2017, 15:45