Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Brālīt, nekā personīga, bet, pēc tavas loģikas: makšķernieki kā suga likvidējami, tur tak vieni cemmerētāji, maliķi un lašu bendes. Policiju kā sugu likvidējam, tiem tak nevar ieročus dot rokā, kā tiek kafejnīcā, šņabis galvā, prātiņš pēcpusē, šauj visus pēc kārtas.... Armiju arī vajadzētu likvidēt, ar ieročiem tirgojas, šaudās ik pa brīdim, Ādazu poligonā, sēņotājus medī. Tev kāds tavu planieristu klubu nolikvidēja, tagad zobs uz zemessardzi, kāds paprasīja samaksu par naktsmītnes ierīkošanu uz viņa zemes, tagad visi pieūdeņu zemju īpašnieki ir maitas. Nu nav pasaule tikai melnajās un tikai baltajās krāsās zīmēta. To cilvēku, kuri ir godīgi un savu darbu dara pēc labākās sirdsapziņas ir daudz reizes vairāk par tevis pieminētajiem sliktajiem piemēriem. Tas, ka viss nav ideāli, absolūti nenozīmē ka neko nedrīkst darīt.
17.janvāris 2011, 09:28 | links

dzivojat abi ...
17.janvāris 2011, 09:02 | links

izīrēju vienistabas dzīvokli, Iļģuciemā, Slokas ielā.
Gāzes apkure, pats dzīvotu, bet sieva neļauj.
Cena 130 + komunālie, sarēķinot visu kopā ap 170 mēnesī, (iekšā apsardze un internets). dzīvoklis ideālā stāvoklī ir kamīns. Principā vecpuiša/vecmeitas dzīvoklis.
17.janvāris 2011, 08:58 | links

Man jau liekas ,ka te dažiem neguļas.. :):)
17.janvāris 2011, 07:49 | links

Kilka
tā jau laiciņu skaitās "normāla" parādība.pēc vieniem akal nekādu problem!
:))
17.janvāris 2011, 06:09 | links

iht, iht
17.janvāris 2011, 00:24 | links

Man jau šķiet, ka katru vakaru pārlādē...
17.janvāris 2011, 00:22 | links

laikam admins akumulatorus pārlādē
17.janvāris 2011, 00:19 | links

kas jums te notiek, johaidī, karam gatavojaties?!
Kam ir tas neplātās, kam nav tas paklusē!

Jums arī pēc pusnakts bilde raustās
17.janvāris 2011, 00:17 | links

Man tikko ar tā bija,tāpēc iznāca 2xlaika prognoze.
te tas video!
17.janvāris 2011, 00:17 | links

Klau, tauta. man tik tā notiek, ka bišķi pēc pusnakts parasti CL uzkarās, vai tā tāda kopīga kaite?
17.janvāris 2011, 00:14 | links

Par to video,nezinu,šis ir otrais gadījums,ka viss ir,tikai neatver.Žēl ka pievienoju un pats nepārliecinājos vai rāda,apskatījos bilde ir un pievienoju.Tā uztaisīts,ka netieku izdzēst ar,varbūt agrāk jau tāds ir pievienots,tad parasti parādījās-ka tāds jau ir! Nevaru jau atcerēties viņus-ieliku CL,vai nē un šķirstīt cauri-nav laika!
16.janvāris 2011, 23:55 | links

lozmetejs ar kajinam ari
16.janvāris 2011, 23:46 | links

Karabīne draudziņ ir medību ierocis , atkal garām , medību ieročiem ir pavisam citas atļaujas , personīgiem ieročiem ir pa visam citas , pat vizuāli izskatās pavisam dažādi , man ir gan tāda , gan tāda .
16.janvāris 2011, 23:36 | links

karabinei.HA HA HA.
16.janvāris 2011, 23:32 | links

:DDD šitie gagarinveidīgie uzbraucieni nedarbojās. Vispār tā bija fakta konstatācija, nevis norādījums.
Vispār es beidzu, es jau baidos :DDD
16.janvāris 2011, 23:30 | links

Kewey , atkal paspīdēji ar savu nezināšanu , tādu glabāšanas atļauju vairs vispār nav jau gadi 5 , ir tikai nēsāšanas atļaujas .
16.janvāris 2011, 23:30 | links

Kādi vēl būs norādījumi no izputējuša aizjūras zemessarga ?
16.janvāris 2011, 23:26 | links

tie kas dabujusi glabasanas atlauju platas ka viniem ierocu at vissu muzu PLATIZERIS.
16.janvāris 2011, 23:22 | links

Jā , jā, tāpēc drošības labad publiskā forumā nobļausties. Pašaizsardzībai. Lai visi zin!
:DDD
16.janvāris 2011, 23:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager