Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
laikā
17.decembris 2010, 10:54 | links

Tere!
Vai tik Tu neesi Salmo aģents ar Izumi vobleri?Viņi pēdējā jaikā ir sevišķi aktivizējušies!:D
17.decembris 2010, 10:53 | links

Tere!
Nu tā- kamēr es stūmu aiz vaigiem svētku torti, jūs te esat rāvušies godam... Ticība neatļauj rakstīt sadaļā, kurā mailīte satricinājis pasauli, mēģinot sev piedēvēt dieva un soģa lomu...
Ai, daudz gribējās pateikt pēc visa izlasītā, bet lai nu paliek... Vienu gan teikšu no sirds- nepārvērtīsim šo forumu par randiņa vietu sausiņiem!!! Tad jau labāks ir neliels spams ar humora piešprici, jo dzīve ir dzīva!
Vēlreiz izsaku līdzjūtību adminim, jo kuram tad, ja ne viņam, šeit ir visgrūtāk: "kuda poiti, kuda podatsa, kovo naiti, komu..."
Lai dzīvo forums! Urraaaaa!
17.decembris 2010, 10:21 | links

Nu tātad rīgas dināmo maiņa

Petrovickis-Ņiživijs-Surovijs
17.decembris 2010, 10:16 | links

Nu labi pārvietojas,bet pa biezo sniegu jau noteikti neiet!
17.decembris 2010, 07:40 | links

Man ir pazīstams viens no tiem legālajiem tīkliniekiem , parasti viņam ir bijis vienmēr , bet cik paprasīs - nezinu , varu rītā piezvanīt jā gribi .
16.decembris 2010, 23:41 | links

čaļi, man ir baigā problēma
man uz sestdienu vajag svaigu lasi (pēc iespējas lētāk), kāds nezin kur var dabūt (neskaitot tirgu) :)))) ja gadījumā bail kaut ko ieteikt, jo iegūdi ne tā kā vajadzētu, tad droši griezaties privāti :))))
ļoti, ļoti gaidīšu!!!!
16.decembris 2010, 23:18 | links

Mani torknulo ļabu nakti ......
16.decembris 2010, 22:32 | links

Jauna zupa jauna šilte :DDDDDDDDDDDDD
16.decembris 2010, 22:27 | links

Nestrīdies ar mani! Šilte jauna.
16.decembris 2010, 22:25 | links

Gunža
tāpati vien i.nekas naf mainijies!
:)))
16.decembris 2010, 22:24 | links

Ha....jauna šilte!!
:D
16.decembris 2010, 22:20 | links

Bumsi
copes radiniekam ir lupa.ja pietur ar abām rokām,tad tīri labi salasāms!
16.decembris 2010, 22:19 | links

Aizliegts lietot tiem kuri nejēdz izlasīt kas tur rakstīts ,Kā arī pietiek lietot tiem kuri vairs nevar izlasīt kas tur rakstīts
16.decembris 2010, 22:17 | links

nesen vienaa bodee biju paarsteigts ieraugam cabelas preci. tur taadas cenas, nu taaaaaadas cenas ... :D
16.decembris 2010, 21:52 | links

Sportistiem nevajag :)
16.decembris 2010, 21:33 | links

Nesaprotu bralīt kapēc P.Lideris vēl ar tavām ragavām nefilmējas copes raidījumā?
16.decembris 2010, 21:31 | links

āķi līdzīgi jau ir bet ir vēl viena problēma - izejvielas.Piem ķīnieši izejvielas eksportē uz eiropu ,te ražo,tirgo ES tirgū.Vietējās izejvielas ir 2x dārgākas . Lai saglābtu ES ražotnes tagad arī (no jaungada)izejvielām palielināja ievedmuitu par 25 -30%. Rezultātā zaudētājs ir patērētājs. . . Bet dzīve pierāda ka pirmajā brīdī visi iztrakojas un tirgus pats ievieš korekcijas. Cits nobankrotēs,cits peldēs...un pieprasījums noliks cenu paeizajā līmenī.
16.decembris 2010, 21:15 | links

Multiplikators
bendžoisu iepēr pa vairumtirgotāju cenām,tādējādi nomaksājot ražotāj&pārstrādātājvalstij nodokļus un muitas nodokļus.nonākot šeit LV tiek uzlikts mazumtirgotāju cena.nodokļi tiek pierēķināti kā patēriņprecei.bet te ir cits gadijums-nopērkot UK vai USA kādu preci,par to jau samaksā nodokli.sūtot uz šejieni samaksā pasta izdevumus un miers mājās.jo šī prece nav sūtīta tālākai tirgošanai!!!
16.decembris 2010, 21:09 | links

Es uzskatu;precēm kuras LV neražo-nodokļiem jābūt minimāliem,bet kuras ražo-tām ievedot procentiem jābūt lieliem.Par kvalitāti nerunāsim.
16.decembris 2010, 21:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager