Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Brālīt nē, 3 dažādas kastes, mana Aluminija shaura-augsta, tad viena koka -zivīga no PSRS laikiem un viena stiklašķiedras vai kā to materiālu sauc....
3urbji un 2 plēves maisi...... visam vietas gana- tik garākas tās gumijas ar ākīšiem jāpaņem līdzi un aidā....... :))
16.decembris 2010, 21:01 | links

interesanti pēc kāda principa viņi ņem tās savas katalogu cenas? :))
ja pēc cenām kas ir nereāli saskrūvētas Latvijā, tad brīnuma nekāda....... Bet neviens jau nav vainīgs, ka Latvijā viss tik dārgs, ja es varu apliecināt ar čekiem cik esmu par mantu samaksājis, tad nu lai iet visi D....!
16.decembris 2010, 20:59 | links

Tad jau sanāk,ka pa bendžu ievedot arī nebūtu nodokļi jāmaksā.
16.decembris 2010, 20:58 | links

Kas jūs tur ašukaini ar Mcdonalda kastītēm laižat copēt ? :)
16.decembris 2010, 20:57 | links

nu tad ir dir***ā :)
16.decembris 2010, 20:55 | links

Ašukaini man ir bijis pretēji. Esmu noķīnas pircis paraugus .Reālā vērtība 15 usd -- muitas kataloga vērtība 30 Ls ! Ko tad ?
16.decembris 2010, 20:54 | links

Brālīt, šodien pārbaudījām pat trīs copmaņu mantām Tavās mazajās ragutiņās vietas gana.....
:))
16.decembris 2010, 20:54 | links

Tas normāli ..... domāju ka kādam galvā uzmauktas ... un nav izturējušas -tad gan būtu sašutis :))
16.decembris 2010, 20:52 | links

ja kaut kas aizdomiigs paciņā no 3. Valstīm tad prieka maz....
gadijās man pašam viena tāda paciņa.... visi sūtija pie citiem, paši nifiga nezināja pie kā mani sūtīt.....beigas vajadzēja uz VID braukt un atmuitot paciņu.....
iekļāvos tajos 150euro viss kā nākas, bet tai paciņai ja pēc LV cenam rēķinot vērtība būtu vismaz 600LS.... tāpēc domāja, ka kaut kas nav tā kā vajag....bet es nekonepārkāpu aivedu parādiju visus Paypal un no e-pastiem čekus izprintēju, tad atļāva izņemt paciņu....tā ka joki mazi- labāk nešmaukties...... BEt sūtīt no ES....
16.decembris 2010, 20:51 | links

kkā nesaskatu pamatojumu šai nodokļu piemērošanai.vaitad taukmūļi to preci ražojuši?pērkot preci jau nodokli samaksā!saprotu ka par pasta izdevumiem(šipings) ir jāmaksā.bet nodoklis kam par ko-pamatojumu lūdzu?
:)
16.decembris 2010, 20:50 | links

Brālīti, a tu tipa neko nezini, vai ne?
:DD
16.decembris 2010, 20:49 | links

Kas bija, kas bija, ragavas bija!!!!! Ar kontobasa papirosiem!!!:DDDD
16.decembris 2010, 20:49 | links

Kas tur bij ?
16.decembris 2010, 20:46 | links

Gunča, redzēju! Klau, mēs varētu Brālīša ragutiņās no USA sūtītās pakas pāri kaimiņu robežām vilkt iekšā. Burtiskā nozīmē.
:)))
16.decembris 2010, 20:43 | links

Vērtību var samazināt,tkai saprāta robežās.Lai nesanāk tā, ka kruts eholots maksā 25$.
16.decembris 2010, 20:43 | links

agrāk vismaz zinu kad veda no štatiem loriņus, tad galvenais bija noplēst birkas un izmest kastes oriģinālās, tip lietota manta un tad muitai bija po, tagaid laikam citi laiki pienākuši
16.decembris 2010, 20:41 | links

Brālīša ragavas degpunktā!!!:DDDD
16.decembris 2010, 20:41 | links

Nodokļi ir jānomaksā neatkarīgi no tā, vai:
• preces persona pērk pati vai tās tiek sūtītas kā dāvana;
• preces ir jaunas vai lietotas (arī antīkas);
• preces ir paredzētas personiskai lietošanai vai pārdošanai
16.decembris 2010, 20:40 | links

to katalogu derētu nozūmēt kaut kur, vai vismaz sarulēt un vienam otram iebāzt...
16.decembris 2010, 20:36 | links

Ir muitas katalogs . Tik vienkārši nevar viss - noformēt kā dāvanu vai samazināt vērtību. Dāvana var iziet vienreiz ,bet ja sākas regulāra apdāvināšana - ātri notiek muitas kataloga vērtības pielāgošana.
16.decembris 2010, 20:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager