Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
jjanis, kā to tabulu var pabeigt, man neiet tālāk!!
9.decembris 2010, 22:18 | links

Lai gan tuvojas Ziemassvētki un jaunas gads, bet latvieši lielākie alus dzeršanas svēti arī nav aiz kalniem, tāpēc lūdz palīdziet studentiem alus dzeršanas paradumu pētījumā aizpildot anketu http://bit.ly/gUoiJU
9.decembris 2010, 22:03 | links

ŠITAIS I LABAIS - Asociētā profesore, medicīnas zinātņu doktore un Latvijas Ārstu biedrības valdes locekle Gunta Ancāne. atklāj, ka patlaban aktīvi cīnās par to, lai arī bļitkotājiem būtu iespēja doties pie psihiatra par brīvu, turklāt jau pirms izmisuma soļa speršanas uz ledus.
Avots: http://mango.delfi.lv/zinas/divainibas/latvija/blitkotaji-latviesu-destrukcijas-spogulis.m?id=35621885
9.decembris 2010, 21:02 | links

Hei tauta vai kads spele propilki,ja ja tad atsutiet normalu serveri...
Jau ieprieks paldies...
9.decembris 2010, 18:32 | links

urmaas - probļemaķično - darbs sip līdz plkst.19... nevaru pagūt:D
9.decembris 2010, 18:30 | links

Mirtins
nesip kapeiku-nopērc spicīti.ļimonus tak nemaksā!!!
:DDD
9.decembris 2010, 18:29 | links

Daudz maz drošs ledus man liekas ir visos stāvošos Liepājas rajona ūdeņos...
9.decembris 2010, 18:14 | links

....kas var dot kādu info par Durbes ezeru-kāds ledus,vai kas notiek ????
9.decembris 2010, 18:10 | links

ja balalaika no putoplata, tad to caurumu izurb kādu mm šaurāku un spicīti iespied ar nelielu spēku pielitošanu- un neko nevajag līmēt, jo ārā nekrīt :)
9.decembris 2010, 18:04 | links

Tuvāko 7-10 dienu laikā man no New Jersey nāks 40ft konteiners ar laivu, uz Rīgu. Ja kādam vajag ko pasmagu, piem. laivas motoru atvest no Štatiem, lūdzu zvaniet. Vieta varētu būt 2-4 eiropalešu liela, svara ierobežojumi minimāli. Mans Mob. 29415814 sadomāsim izdevīgu cenu. var arī PM rakstīt, bet tā kā nebūšu Latvijā un netu čekošu ne visai bieži, tad telefoniski būs vieglāk.
9.decembris 2010, 17:08 | links

Mirtin,pamēģini spicītei izmantot fīdera spicīti.Pats nopirku bļitkmakšķeri ar korķa ručku,orģinālo spici nahrenizēju,un tās vietā ielīmēju spicīti no fīdera,protams izvēloties pēc cietības un ar sarkanu galiņu.Sanāk baigi jūtīgais agregāts.Tā jau šancēju gadus astoņus ar bļitkiņām,balansierīšiem un bez sardziņiem.Par cik ķeru tikai uz bļitkām,neko labāku neesmu atradis un negribu ar!
9.decembris 2010, 16:52 | links

ja pats nevari - iedo meitenei, vai vēl labāk - sīkajam! man mazbērni lauž tā tikai... :))
9.decembris 2010, 16:49 | links

daddy_j - tikai un vienīgi sirds šķīsts žēlums - pašam apzināti lauzt makšķeri... Es to nespētu:D
9.decembris 2010, 16:45 | links

orests;tos korķus vajadzēja vārīt ūdenī,pavisam cits stingrums!
9.decembris 2010, 16:03 | links

mirtin - cik tā darba nolauzt... :))
sen jau tāda ideja, ka jauna bļitku makšķere jāuztaisa, bet rokas nesniedzās :))
9.decembris 2010, 15:57 | links

urmaas - a kā tu zini kā es sapratu:D DDD Katrā ziņā paldies... Ja mājās atradīšu kādu salauztu teleskopa spici, man sestdien būs ūberkruta bļitku makšķere:D
9.decembris 2010, 15:25 | links

Es ņemu trīs skābulīša korķus,izurbu visiem caurumus un uzmaucu uz spicītes.Baigi silts rokturis un arī neapledo.Putoplasts ir auksts.Pie spicītes gala ar spolīšu diegu pietinu gabaliņu no lodīšu pildspalvas serdeņa.Pēctam to vietu nolakoju.Ja ir vēlēšanās,uz pildspalvas serdeņa uzmaucu ventīļgumiju.protams arī spolīti pietinu ar izoleni.Makšķere pa zorti.
9.decembris 2010, 15:23 | links

Tinis
auto kompresoru redzēju Maximā.
9.decembris 2010, 15:17 | links

Mirtins
sorre.tas nebij tā domāts kā saprati.ehhh.lai veicas!
:)))
9.decembris 2010, 14:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager