Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
urmaas: vot tam dzērājronim, kas video sadaļā rāda savus izdzīvošanas paraugdemonstrējumus gan vinča noderētu :D :D
30.novembris 2010, 15:56 | links

Džams
ja nu vienīgi starteri izmantot kā vinču!!!
:DDD
30.novembris 2010, 15:51 | links

Ziema ir pretīga!
30.novembris 2010, 15:50 | links

urmaas: tu starteri piemirsi pieminēt! Katram tak savs ķūnings lietām citam to vajag cits par to pasmejas un gaku galā katram sava taisnība ;)
30.novembris 2010, 15:49 | links

urmaas!
;)))
30.novembris 2010, 15:47 | links

jūs vēl autiņa signālu,akumulatoru un kādu galaslēdzīti pajemat līdzi.un piemontējat pie ūdas.ka tik nenoguļat copi!!!
:DDD
30.novembris 2010, 15:44 | links

st.c Es ūdai pie karoga gala pielieku klāt to grabekli ar klipsi, ja nav baigais vējš tad cope vienmēr dzirdama un adrenalīns klāt! ;)
30.novembris 2010, 15:38 | links

andzus69
kuššš!!!! tādas lietas darbā sēžot nedrīkst lasīt :DDDDD
30.novembris 2010, 15:31 | links

ir vēl viens variants - ko līdzīgu panākt ar stieples riņķi apkārt spolītei, bet laikam, ka ko tādu varētu tikai parādīt, bet ne izstāstīt :)))
30.novembris 2010, 15:30 | links

kautkāds tjūnings jau būs jātaisa un jātestē ;)
Ehh, ka nevaru sagaidīt to skatu- sēdi, rausti bļatku, uzmet aci karodziņmakšķerei, un karodziņš kā strāvas ķerts uzšaujas augšā :)) Sirds dauzās kā negudra, skrien klāt, padod brīvu auklu, pagaidi, sirds vispār lec pa muti laukā, un tad pa zobiem :)) ehh!
30.novembris 2010, 15:29 | links

Es brakaniem neko neatstāšu, kā atrodu, tā mana:))
30.novembris 2010, 15:28 | links

andzus69
es Tev ieteiktu uzmeistarot zem pašas spolītes tādu kā platformu uz abām pusēm, lai paliek brīva vieta tikai kur auklai noiet lejā, tādā veidā panāksi, ka pie spēcīga līdakas rāviena, liekā aukla, kas notīsies nost, netiks apakšā zem spolītes un neieķīlēs, tādā veidā neveidosies bārda
30.novembris 2010, 15:24 | links

Šļuteni atstāsim brakaniem!
30.novembris 2010, 15:22 | links

Ja par ūdām, tad vienkāršākais - 10cm gumijas šļaukas gabals. Vot i visa ūda.:)
30.novembris 2010, 15:21 | links

Man Alūksnes ezerā pagaišziem tā gadījās vismaz reizes 10.. gan ar atsperi, gan bez. Citreiz visu dienu ilgi gaidi, kad paņems, beidzot paņem, atskrien, bet tikai auklas murskulis ap spolīti. abidna tad!
30.novembris 2010, 15:17 | links

fargus
un vēl, tai karodziņūdai bez atsperes, (priekš ašukiem) apakšā taisu tādu pašu sistēmu, ar kuru copēju vasarā - bumbiņu (vai kā te ir ievazājies maiļšots), kur svins stāv uz grunts, a mailīte apkārt šiverējās. šai sistēmai gan neder mazie ašuki, jo es esmu ievērojis, ka šis, ja šim ir iespēja uzreiz nostājās uz grunts un paliek nepamanāms :))))
30.novembris 2010, 15:16 | links

andzus69
it kā nav tā gadījies, bet par to esmu dikti daudz aizdomājies, ka tā noteikti varētu gadīties, bet tas drīzāk seklajos ezereļos, tur šī iemesla dēļ karodziņam to atsperi ārā nerauju, lai ir pietiekoši liela pretestība, kas manuprāt līdakai bēdu nedara....a dziļajos galos, man ne reizi, ne ziemā ne vasarā līdaka nekur nav skrējusi - paķer, norauj lejā un turpat arī loka iekšā :)))
30.novembris 2010, 15:12 | links

Ziveniek! Otrs variants šķiet būs pašā laikā jo sniega ta nav!
30.novembris 2010, 15:08 | links

Zivinieks, Tev tā nekad nav bijis- izšauj karogu, atskrien, bet ap spolīti auklas murskulis, un, protams dzīvais norauts? man tā ir bijis- kad līdaka mauc ar baigo ieskrējienu, aukla apmetas ap spolīti, un čušs.
30.novembris 2010, 15:07 | links

Fargus
ja uz ledus ir sniegs, tad es vienu brīdi tīri rezultatīvi izmantoju parastās plastmasas spolītes, uz kurām aukla uztīta veikalā. Tādu stāvus ieliek sniegā, kādus metrus divus no āliņģa un kad ir cope tā uzparikte apgāžās un ašuks var smuki auklu patīt ārā. Mīnuss šai sistēmai ir tāds, ka ja esi patālu no tās, tad neko redzēt nevar. Otrs variants, ko es izmantoju arī uz līdakām ir klasiskā saliekamā karodziņ ūda, tikai tai es to atsperi, kas taisa to tirkšķi izrāvu ārā, lai zivij pakampjot ēsmu un uzšaujot gaisā karodziņu vairs nav nekādas pretestības un tā var smuki un brīvi pavilkt tik cik viņai gribās :)))
30.novembris 2010, 15:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager