Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Bums

Tu gan esi stipri jaunāks kļuvis:)
29.novembris 2010, 23:30 | links

Nedaudz apmazgāju 1 ledus kristības.
29.novembris 2010, 22:27 | links

Kā Zariš teica Tai pudelē ir ķiselis ko uzlakt pa virsu :DDD
29.novembris 2010, 22:27 | links

Viepli- kas var būt labāks par šo!!! :DDD

Bums- ja būtu es gagarins, tad ņemtu lineālu un apgalvotu, ka to pudeles tīro atlikumu tai glāzē nevar saliet!
:)))

Kilka- lūpas garumu parasti nemēru, bet siekalai gan zinu- vienmēr līdz zemei....
:DDD
29.novembris 2010, 22:25 | links

Valdi kas ar PEipi ? šogad licenzes letiņiem nespīd ???:DDDDDDDDDD
29.novembris 2010, 22:24 | links

Vo, vo :DDD
29.novembris 2010, 22:22 | links

Ierūdzis ķīsēlis DDDD
29.novembris 2010, 22:21 | links

Kas Jums tur pa zaptsūdeni tiek ražots, ka tik daudz jāiztrekterē?? ;))
29.novembris 2010, 22:17 | links

Viss atkarīgs no tā, cik gara tā lūpa Tev šovakar izstiepsies!
29.novembris 2010, 22:08 | links

Sagittario, tu tikai nebeidz priekšlaicīgi.
:)))
29.novembris 2010, 22:06 | links

Jautājums expertiem.

MAN ŠOVAKAR LŪPĀ IEĶĒRIES NAMEJS- skaidrs kā avota ūdens, kārdinošs kā vislielākais izgriezums un maigs kā sievietes miesa...

Kā jūs domājat- man rīt(-ā) galva ar' sāpēs???

29.novembris 2010, 22:02 | links

Boroda - nu nav te to lielo mīnusu. Vilka pa āru, jo vieglāk bija būvēt un apkalpot. Tās tagad "vēsturiskā arhitektoniskā mantojuma" sastāvdaļa. Jaunām būvēm gan tā nevelk.
29.novembris 2010, 21:54 | links

Kilka, cik es novēroju Londonijā, šamie visādas ūdens un kanalizācijas trubas pa ēku pagalma fasādēm velk. A ja lielie mīnusi? Ta ko? :)
29.novembris 2010, 21:45 | links

Nu nacionālā katastrofa gluži šeit (SW) nav, šādas tādas avārijas gan piemin un TV sniega bildes rāda bieži. Ielas šur tur gan kaisa jau kādu nedēļu smiltis ar kaut kādu figņu, kas nav sāls. Viņiem asfalts stipri rupāks, varbūt tāpēc mazāk slīd. Cik esmu pamanījis daudzi cauru gadu brauc ar M+S riepām (protams, ne ar galīgo ziemas protektoru, kā pie mums) Ziemeļos - Skotijā u.c. tas aukstums un sniegs gan ir nasing spešal.
29.novembris 2010, 21:35 | links

Jurčik, oi, kā es to radinieci saprotu, oi! :)
29.novembris 2010, 21:31 | links

kas cits viņiem atliek,takš nepirks kažoku,ko labi ja pēc 30 gadiem varēs uzvilkt:DDD radiniece iekš ire stāsta,ka mīnus un sniegs ir nacionālā katastrofa.
29.novembris 2010, 21:28 | links

Man gan būs skumji to maršrutu mērojot- tādi skaisti izgriezumi un mini tur pie pieraztās situācijas bij' vērojami!
29.novembris 2010, 21:24 | links

nu tie -17 bija kaut kur Velsā un -15 Skotijā. Tāds aukstums kopš 80iem gadiem neesot redzēts. Jau nedēļu naktīs -2...-3, dienā pa +5 vairāk nesavelk. Piekarkņijāt tur rupuči to ziemu :(((
Par angļu pajoļiem uz koka zirga - īstenībā šamējie ir baigi aukstumizturīgie! +/-0 grādos dažs labs dricelē pa ielu T-kreklā un daža laba miņukos ar plikām ciskām, un nemaz neizskatās baigi nosaluši. Ļoti daudzi kreklos un plānos džemperīšos patreiz staigā. Ta kā -15 grādos ar pliku bibi uz koka zirga - īzī-pīzī!
29.novembris 2010, 21:21 | links

Īstenībā jancīga mums tā zeme, vai arī UK ir jancīga... Šeit MAKSIMĀLI cenšās apaudzēt ceļmalas. Bieži spoguļi strīķējas pa krūmiem. Un Krustiņus, vainadziņus, bulciņas ar šmigas glāzi ceļmalās praktiski neredz. Nu, jā uz 2joslu ceļiem neviens arī praktiski neapdzen.
29.novembris 2010, 21:16 | links

Sagitarrio :Gan jau varēs mierīgi aizbraukt - ja jau viņš varēja veco pili daugavas malā nojaukt un māju uzbūvēt no tiem materiāliem - kailcirte tāds nieks vien ir :)))))
Kilka kāds laiks englandē - no rīta gandrīz palecos bokastojot ka ziņoja ka -17 .Tā ir ????
29.novembris 2010, 21:14 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager