Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Vēl nē :), bet varbūt kaut kad :D
10.novembris 2010, 14:04 | links

emka esi zviedrs ??:):):)
10.novembris 2010, 14:02 | links

Tieši tā, dzīvnieki vieni no labākajiem sinoptiķiem :) Mans sesks ir tādu vilnu atlaidis un arī rij pa diviem vismaz :)), tas tā neskatoties nekādās kartēs :D
10.novembris 2010, 13:58 | links

Mirtin mans suns neiet pirtī ar bābiešiem - izņemot gadījumus - ja tur būs kāda barība - viņs līdīs kaut krāsnī :)) Viņš peld visu laiku. Vakar vēl pāris reizes pārpeldēja Gauju. Beidz peldēt kad uzsalst ledus :)) Pavasarī vienreiz papeldēja kad gāja ledus, dabūja no ledus gabaliem pa sāniem - tadgan vienu brīdi nevedu pie upes :))
10.novembris 2010, 13:58 | links

Multiplikator pagāšgad oktobrī uzsniga(3 dienas varēji paslēpot),novembrī ,līdz 5 decembrim nebij sniegs -bij jau nokusis,un tajā naktī kad bij lielais kļovs arZG ( ja nemaldos 4 dec)- uzblieza līdz -7 ,nākamajā dienā - 16,tad sniegs,un sākās...Pat vižņi nepaspēja paiet pa upi.
Mans suns un kaķis ziemai gatavojas konkrēti - abi rij nonstopā.Kaķene vecā tik daudz zivju nav ēdusi savu mūžu,Laross( mans labradors) tā jau rijīgs bet rij visu pēc kārtas (cenšas arī kaķeni norīt :)).Kaimiņam divas kuces -kurām bļodas vienmēr pilnas - pat tās rijot nonstopā.Tā kā Ginča zvēi rij- grib strauji uzkrāt taukus-tā jau ir pirmā pazīme ka tev jāskrien pēc polšiem :)))
Ticējums vēsta ka ja Mārtiņos ir migla tad nebūs ziema,tai pašā laikā vasarā ticējums uz saulgriežiem teica ka būs ļoti barga ziema :) Tā kā tie dabas vērotāji tāpat kā sinoptiķi vienmēr atstāj atkāpšanās ceļu :))
Urbjus vajag asināt,vilnas zeķes jau jānoliek redzamā vietā un ragutiņas jau jānotīra no putekļiem . Piezīme : Ja ragutiņu copei nav - neaizmirstiet pie manis pasūtīt !! :))
10.novembris 2010, 13:51 | links

gugu- no turienes :), vakar vispār arī -21 un cik zināms tad aukstā gaisa fronte nāk no Ziemeļiem, nevis no Žagarklana :)))
10.novembris 2010, 13:09 | links

Pagājušo gadu oktobra beigās pie Žagara braucu ar slēpēm-šogad nekā. Ko tas izsaka par gaidāmo ziemu? Neko!
10.novembris 2010, 12:36 | links

gintsgg - ko brālīšam suns spalvu nometis? Tas no tā ka viņš pirtī kopā ar bābiešiem iet :DDD Kurš normāls suns to var turēt :DDDD
10.novembris 2010, 12:35 | links

emka kur tāds info ???:)
10.novembris 2010, 12:32 | links

Ziema būs un barga būs :)
Konkrētā vietā Zviedrijā pagājušo gadu ap šito laiku bija max-5, bet tā ap 0 grozījās, tad tagad tur jau nedēļu ir -15 ar max -21 šodien :)))
Tā kā gatavojiet siltas zeķes-zābaciņus :))
10.novembris 2010, 12:28 | links

Brālīti , spriežot pēc kartēm jā uz pāris dienām arī aizsals , tas neskaitās , bet daba , pat Tavs suns rāda , ka ziemas nebūs .
10.novembris 2010, 12:18 | links

Nekad neviens ticējums nepiepildās burtiski... Ja būtu man teikšana, tad ziemas nebūtu. Man patīk bļitkot, bet janvārī raudas celt ar pludiņmakšķeri arī ir forši :D
10.novembris 2010, 12:10 | links

Pareizi , nebūs un nevajag !
10.novembris 2010, 12:10 | links

Davai Jūs abi,katrs ar 3 polšiem pie manis :):)

ziemas nebūs un nevajag.. :)
10.novembris 2010, 12:06 | links

Brālīti , uz Tavu dzimšanas dienu es esmu gatavs uzlikt , bet tos 3 polšus Tu liksi pavasarī tā , ka nemetās .
10.novembris 2010, 12:03 | links

Brālītim būs jāpārvar skopums un jāskrien pēc 3 polšiem .
10.novembris 2010, 11:59 | links

gint, kamēr vēl neesi aiztecējis pēc 3 polšiem, iekrien piemērīt siltas drēbes:)
10.novembris 2010, 11:54 | links

Uz manu dzimšanas dienu (mēneša pēdējā dienā) vaēsi jau braukt pie manis ar trīs polšiem :) Jau nākamnedēļ beigās vari pirmo iepirkt:)) Šitā ir viena raksturīga īpašība - ja tagad ārā ir silts -ziemas nebūs!! Ja nagi sāk salt - būs barga ziema. Ja mēs dzīvotu polijā vai vācijā - varētu tev piekrist bet... ja somi un zviedriprognozē tuvāko 2 nedēļu laikā strauju temperatūras kritumu ,tad mūs tas toč skars. Neviens vēl pasaulē nemāk prognozēt laiku ilgāk par 1 mēnesi . Daba ir kā dzīva būtne kura brīdina - sūdi būs - mainiriepas,pērc kažoku utt:))
Ir jau divi brīdinājumi bijušiar aukstu laiku un sniegiem. Pie trešā Ginča tev jau būs jāskrien pēc polšiem:)) Es tikmēr jau izmazgāšu glāzītes :)))
10.novembris 2010, 11:48 | links

šobrīd tikai notiek strīdi starp dabas vērotājiem un sinoptiķiem kam ticēt ??
10.novembris 2010, 11:46 | links

Es gan gribetu lai tomer nekada traka ziema nav ,tā ka es ceru ka Gintam taismība.
10.novembris 2010, 11:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager