Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
tiko pamodos!
:DDD
29.oktobris 2010, 23:50 | links

Urmas, ej gulēt, rīt gara diena:))
29.oktobris 2010, 23:49 | links

Rolis
pareizi saprati!!!
:)))
29.oktobris 2010, 23:48 | links

izsaku līdzjūtību to cilvēku presēm, kas šovakar skatās krivoe zerkalo :DDDDDDDD
29.oktobris 2010, 23:45 | links

skaidrojošā vārdnīca...
sloņķis apv.
1. Slinks cilvēks.
29.oktobris 2010, 23:45 | links

Rolis
sloņķis=velcētājs!!!
kāpēc sloņķis-jo man nebūs jāstūrē!
29.oktobris 2010, 23:44 | links

Atvainojos-sloņķis :)
29.oktobris 2010, 23:42 | links

Kas ir sloņiks- kareivis gāzmaskā ? :)
29.oktobris 2010, 23:41 | links

Rolis
mans rīt būs sloņķis!!!
braukšu ar ļāīvu vizināties-tobiš velcēt!
pēc tam uz sv kko nopietnāku jāpadomā,kaut vieta būs tā pati!!!
29.oktobris 2010, 23:40 | links

Urmass- var redzēt ka Tev nakteņi nav vēl salasīti :)
29.oktobris 2010, 23:36 | links

Ja LM,tad TIKAI personīgi raktās peļķēs.tikai ne publiskajās ūdenskrātuvēs.ar ārzemēm lūgums nesalīdzināt.mani uzskati vairāk līdzinās asios nevis Mirtina uzskatiem.vo!
29.oktobris 2010, 23:27 | links

Zaraza
Kirsons nestāvēs stacijas laukumā ar u-tarbu.viņš kā kārtīgs Latvietis uzsipīs visam cenas!
29.oktobris 2010, 23:20 | links

Pirksti šovakar jau līki no klabināšanas, pietiek!
Ar labunakti klabināt palicējiem:)))
29.oktobris 2010, 23:15 | links

aiso_s

Naivam būt man pēc amata nepienākas, tā kā ja vajag ideālistu, tad drīzāk pie mirtina, kurš vēl tic ka jebkura vara da jebkur baidās no tautas ar sū.ainu koku :) Protams, ka es nedomāju, ka Ķirsons tagad ar ubaga tarbu kaklā stāvēs stacijas laukumā, taču publiski pontoties šajā stāvoklī īsti vairs nesanāks.
29.oktobris 2010, 23:08 | links

Zaraza,
naivs esi vai kā? Bankrots nav kā "Ezera sonāte"- kad nekā nav, bet kā "Ceplis"- es biju, esmu un būšu varens:)))
29.oktobris 2010, 22:57 | links

http://www.delfi.lv/news/business/environment/uznemejs-gunars-kirsons-pieteicis-sev-maksatnespeju.d?id=34900383&com=1&s=1&no=20

odnako... Mož Salacā licences būs brīvāk pieejamas un Kaķītus kļūs par publisku ezeru...
29.oktobris 2010, 22:51 | links

Tā arī paliku ar savu jautājienu...bet,lai!
Varam te cepties,vai kā,bet laif iet uz priekšu,respektīvi,naktiņi salasīti.Teiksiet,aizkamdēļ naktiņi?A mazums,kur tie saliek punktus uz i,vai ne?
Un pienāks diena pie upes...būšu tur viens.Viens ar dabu,ar ūdeni,ar klusumu(no visiem),ar sevīm...dos dievs,arī ar fišiņu...ko vēl vairāk vajag nabaga cilvim!??
;)))
29.oktobris 2010, 22:48 | links

vieplis - savā ziņā jā:D Jo tā palīdz tev neiztērēt hobijam bērnu uzturnaudu, apmaksājot Latvijas tirgoņu 600 procentīgos uzcenojumus:DDD Ja es domātu, ka tu uz mani uzvāri vairāk par niecīgu daļu ceļa izdevumu, domā es ar tevi draudzētos? Lai gan no otras puses, par tiem pāris santīmiem es nopērku sirdsmieru, neiztērēju benzīnu braucot pēc pakas un nelauzu galvu par lietām, par kurām var galvu nelauzīt... Sirdsmiers ir svarīgāks par visu :DDD
tādēļ arī ar visu PVN, ja turpināsi vilkt savus aizjūras brīnumus, es būšu tavs klients un es tavā priekšā nocelšu cepuri mīļo draudziņ.... pat neraugoties uz to, ka par džigu tu nejēdz pat tik, cik par kušķi paviāna lepnuma rotas:DDD
29.oktobris 2010, 21:57 | links

Jā,vīri labi pastrādājuši.
29.oktobris 2010, 21:56 | links

Mirtin, ja man vaidzēs, fazāna sekeli es pirkšu tik un tā. Tu arī laikam domā, ka ģimenes pakas no USA man palīdz pabarot bērnus.
:DDD
29.oktobris 2010, 21:48 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager