Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
vieplis - un ko tu teiksi par paku no kabeļiem 7 latu vērtībā :DD Vai tevi satisfakcija par Dobeļa gulbjadziesmu apmierinās vairāk par iespēju atvilkt normālu purpursarkanu spalvu kušķi no kaujas gaiļa kājstarpes?
29.oktobris 2010, 21:44 | links

Mirtin, nesaki vis. Nupat 60 gaišās galvas leftēs bildingu. Īpaši priecājos par Dobeli.
:)))
29.oktobris 2010, 21:41 | links

Diemžēl darbs dzen darbu.... citādi jau ar intelektuālo Viepli varētu par mikrodžigu parunāt... es jau gan gribēju ielaisties diskuijās par tēmu, kur viņam ir vismaz priekšzināšanas... bet šis velk uz to, kur viņam vispār nekādas sajēgas nav...

Vieplīt draudziņ - vai tu maz saproti vārda "džigs" patieso, dziļo un spēcīgo vibrāciju? Tas tev nav pāva asti pa krūmiem plucināt.... tas ir džigs!!!!!
29.oktobris 2010, 21:40 | links

aiso_s - es ceru uz alternatīvām... ar nepacietību gaidu jauno valdību, lai ir skaidrs ar ko sākt runāt. Kamēr nebūs skaidrs, nav vērts muti dzesināt:D Tikmēr uz zemēm notiek baisas lietas... diemžēl ļoti likumīgas....

Nekas... pamazām akmens tiks drupināts... es gan neko lielu no tā neiztaisu, bet varbūt ka kāda šķemba nolec:DDD

Ir tikai viena liela baža.... tiem kropļiem, kurus mēs ievēlējām, kārtējo reizi ir iesitis pa smadzenēm... viņi neko nav sapratuši... nevienu elementāru patiesību.... es saku... kamēr tiem tur Saeimā nebūs sajūta, ka kādu dienu kāds var ar sūdainu mietu pa muguru ievilkt.... tikmēr nekas nemainīsies, un ir pilnīgi vienalga ko tur ievēl... pilnīgi vienalga... šajā gadījumā, es esmu par vardarbību... cits nekas te nav līdzams....
29.oktobris 2010, 21:38 | links

Vācijā ir citas algas makšķerniekiem un pavisam citi apstākļi. Tāpēc nav ko salīdzināt. Mums ļoti bieži makšķernieks vienkārši nevar atļauties nopirkt licenci, samaksāt mistisku kluba naudu utt.
29.oktobris 2010, 21:28 | links

mirtin,
Tev jau ar šis tas nepatīk:
" Beidziet pret cilvēkiem izturēties kā pret idiotiem!!!!!!"

Kā ar alternatīvu radīšanu?
29.oktobris 2010, 21:27 | links

mirtin...

A vot šito variantu, kad katrai pelķei ir vietējais e apsaimniekotāju klubiņš davai nevajag... Teorijā viss ir labi un skaisti, tikai pat daudz civilizētākās valstīs (piem. Vācija!) tas pārvēršās par to, ka katrs klubs ir "noprihvatizējis" savus upes metrus un viņos sēž (paši izpērk arī publisko licenču daļu, lai svešie nelīstu) un tikai ļoti ierobežoti apmainās ar kvotām izredzēto starpā. No dabas aizsardzības, uzraudzības un zivju viedokļa viss ir štokos, tikai vai mēs gribam ka mūsu pēcnācēji brīvi var piekļūt pie ūdeņiem tikai savu senču kluba teritorijā? Un tici man - latvieši sadir..sīs visu daudz krutāk, ņemot vērā nacionālo mentalitāti. Starp citu tas jau lielā mērā ir noticis ar Tevis cildinātajiem medniekiem - kārtība tiešām ir, taču daudzviet medību kolektīvi ir kļuvuši par noslēgtiem klaniem, kuros no malas neviens netiek ielaists vispār. Jej bogu, neesmu ne sociālists, ne bezpreģela piekritējs, ne mazturīgais, un bezmaksas sieram sen vairs neticu, taču šeit man mazākais ļaunums liekas visu atstāt stingrā valstiskā regulācijā un ar likumu (kā Skandināvijā) noteikt brīvu piekļuvi dabai (ūdeņiem, mežiem utt.).
29.oktobris 2010, 21:22 | links

Mirtin
Kāda jēga apsaimniekot to ko vislaik izzog? Patreizējā situācijā ūdeņus nav iespējams nosargāt, nosagāt tādā izpratnē kā nevis pakazuhai bet reāli to izdarīt. Kā arī pēdējā laikā makšķernieku tramdīšana par MK un licencēm man vienkārši riebjas. Kāda jēga pirkt karti ja nauda par to pazūd budžeta tālajās dzīlēs nevis atgriežas pie ūdeņiem.
29.oktobris 2010, 21:22 | links

mirtin,

neesmu dzimis uzņēmējs, esmu pilsētnieks, parasts ierindas inženieris rūpnīcā un brīvajā laikā svētdienas makšķernieks. Kaut kur jau iepriekš rakstīju ka man patīk Igaunijas makšķerēšanas organizācija, jo tur ir dota alternatīva- makšķerēt bez maksas.
29.oktobris 2010, 21:21 | links

es par to, lai mirtins ar viepli biežāk publiski pačato :)))))
29.oktobris 2010, 21:19 | links

Labs'i,ies ielūrēt nakts čaipiņam pepiņos!
;)
29.oktobris 2010, 21:19 | links

mirtin,jau viss tik pa vienkāršo,tad cik ir Tavā uzraudzībā slapjumi?Jebšu,Tavā pusē,viss ir čikeniekā?
29.oktobris 2010, 21:14 | links

aiso_s + Bebrs - Nu re... un te nu mēs nonākam pie jautājuma - ja jau jums tas viss tik ļoti nepatīk, kādēļ tad paši neņemat sev tuvos ūdeņus apsaimniekošanā? Tagad mazajiem uzņēmējiem kredītus un valsts atbalsta līdzekļus tā tikai dod - projekta izstrādei pietiks atliektiem galiem un pat pāris laivām un laipām atliks:DDDD Noniecināt citu darbu ir viegli, pašam izdarīt grūti:D
29.oktobris 2010, 21:12 | links

aiso_s - jā Vieplis man vairs neko no kabeļiem neatvilks :D Tas ir tirgotāju izlobēts pasākums cīņā pret tirdzniecību internetā :D Taisnība jau viņiem ir... Kādēļ tirgotājiem ir jāmaksā PVN bet internetā nav... :DDDD Negodīgi. Nav runa par to, ka Latvijas veikalos precēm ir 600% uzcenojums....
29.oktobris 2010, 21:10 | links

Mirtin, tev ir mikrodžigs???
:DDDD
29.oktobris 2010, 21:09 | links

Bebrs
Par vārdu ņemšanu no mutes, var arī norauties...:)))
29.oktobris 2010, 21:08 | links

vieplis - zini, es ar mikrodžigu ķeru tuklākas līdaķeles - turklāt tev tās pavadas kā jau lašu nemākulim ir tik neadekvāti resnas priekš tik sīkiem zīmuļiem.....

Ko ta vispār tās pavadas liec, vai ta baidies, ka līdakas ar tām košajām kūša spalvām aizrīsies?:DDDD
29.oktobris 2010, 21:07 | links

Šovakar velk uz nejēdzību ( manā sapratnē) aprakstu:

Rīga, 28.okt., LETA. Saeima šodien pirmajā lasījumā konceptuāli atbalstīja Finanšu ministrijas (FM) izstrādātos grozījumus likumā par pievienotās vērtības nodokli (PVN), kas paredz līdz 10 eiro (7 latiem) samazināt robežu importēto preču vērtībai, par kurām nav jāmaksā nodoklis.

Lai pārņemtu un ieviestu Eiropas Savienības direktīvu, likumā tiks noteikts, ka no PVN sa maksas atbrīvo komerciālā nolūkā importētās preces - arī preces, kas importētas pa pastu, ja to kopējā vērtība nepārsniedz 10 eiro.

Savukārt attiecībā uz preču sūtījumiem, ko no trešās valsts privātpersona sūta citai privātpersonai iekšzemē ar nosacījumu, ka šāda nosūtīšana nav komerciāla, tiks saglabāts līdz šinējais atbrīvojums no PVN - līdz 45 eiro (31,5 latiem) par sūtījumu.
......

Patlaban spēkā esošā muitas regula paredz, ka komerciāla rakstura sūtījumiem PVN netiek pie- mērots niecīgas vērtības importētajām precēm un pasta sūtījumiem līdz 150 eiro (105 latiem), kas ar likuma izmaiņām tiks attiecīgi samazināta.
29.oktobris 2010, 21:06 | links

Mirtin
Tu vēl arvien ideālists.
Reāli ir tā ka pāris purni izštuko "biznesa plānu", to saskaņo, ievieš ūdeņos, noķer pāris maliķus kas nemāk aizmukt un izbazunē to pa visiem mēdijiem, caur zivju fondu ielaiž pāris zivteles un skaita piķi - citur vairāk, citur mazāk.
29.oktobris 2010, 21:05 | links

mirtins

Vai tad Latvijā visi malumednieki jau izķerti? Es jau principā neesmu pret licencēm kā tādām, vairāk sliecos uz to ka nedrīkst būt divas maksas: Mk un Licence. Un jebkuram maksas pasākumam jābūt bezmaksas alternatīvai, tas nenozīmē, ka bezmaksas ezerā var darīt ko grib! Līdzības var meklēt maksas un bezmaksas ceļos Eiropā.
29.oktobris 2010, 21:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager