Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Vārdsakot, Mirtin, mm galerijā.
:DD
29.oktobris 2010, 21:01 | links

Mirtin, phe!

29.oktobris 2010, 21:00 | links

vieplis - glamūrīgi nosaukumi, bet vai ta lielāku līdaciņu par tām piecām silikona collām, ko man no kabeļiem atvilki, esi uz tiem papagaiļu šekuma ņieburiem noķēris? :DDDD
29.oktobris 2010, 20:58 | links

Mirtin, protams! Gribi, ielikšu bildi ar līdaku bekteiliem un banijiem?
:)))
29.oktobris 2010, 20:55 | links

jeeska-nav problēmas,bet mačos piedalīšos ar sev uzticama cilvēka klātbūtni,Tevi tas neaizbaidīs,ka viņš būs inspektors?:)Bijām pāris reizes,pāri gadus atpakaļ kopā ķert tādus,kā Tu:))
29.oktobris 2010, 20:54 | links

aiso_s tikai kā var iestāstīt inspektoram- tas nav mans tīkls...
29.oktobris 2010, 20:53 | links

vieplis - tu mazo nībļu bucinātāj, vai ta ko sajēdz no līdakām?
29.oktobris 2010, 20:53 | links

aiso_s - visu cieņu tam ko tu dari, taču piekrītu Vairim. Domāšana ir jāmain. Citādi nekas nenotiks. Nu dzīvs piemērs ir mednieki, tur tomēr viss ir sakārtots - nomā platības, pats saudzē un pieskata, līdz ar to nevienam medniekam vairs nav problēmu uz ziemsvētkiem trihinellas cepeti noorganizēt.

Diemžēl liela daļa makšķernieku licencēto makšķerēšanu uztver kā kolchozu laikos - ķipa viss pieder visiem, tādēļ ņemu cik vajag. A patiesībā, tā būtu jāuztver no otras puses - saliek kopā galvas vietējie makšķernieki, paņem savā apsaimniekošanās 2 - 3 vai pat vairāk ezerus, paši nosaka savas biedru maksas, paši izdomā ko darīt par iekasētajiem līdzekļiem, paši rūpējas par to, ko grib ķert konkrētajā ūdenī un paši bez maksas tajos ūdeņos ķer. Paši reklamē to, cik pie viņiem daudz lielu zivju, kuras var noķert un palaist vaļā un iekasē naudu no citu novadu makšķerniekiem, kuri brauc ķert lielās zivis. Savukārt braucot ciemos uz citiem ūdeņiem, par servisu un iespēju ķert citas zivis, ir mazliet jāsamaksā.

Manuprāt ideāla kārtība - pašiem noteikt ko kā un kāpēc pašu ūdeņos drīkst darīt. Tas protams prasa nedaudz piepūles.... Vieglāk ir dzīvot ar domu, ka man nekas nav jādara, un ūdeņi un cope tajos ir bez maksas... Vai ta padomju gadi nepierādīja pietiekami, ka kopa cūka nebarojas? Tikai tad, kad tā cūka (ezers) ir pašam sev apsaimniekošanā un pašam savā rūpē, tad tā kļūst trekna un garšīga!!!!!
29.oktobris 2010, 20:51 | links

Cepuri nost!

ais_o-nedomāju,ka Tev tik vāji nervi:)Tur es Tevi ne reizi neesmu pasūtījis!Bet ja tā,tad sēdi savā ciemā un laivu arī turi tur,ja esi pieradis pie bezprideļa,tad izbaudi to līdz galam pie sevis!:)P.S.Nekā personīga:)

Jez-ups
Es viņus ceļu uncelšu ārā un uzreiz ar nazi gabalos pa metram. Man nav ko baidīties jo es neko neatļautu nedaru, inspektorus savos 48 gados esmu redzējis tikai vienu reizi pirms gadiem desmit Virānes ezerā Gulbenes rajonā. Pa divdesmit gadiem Valmieras apkārtnē (ap 60km) nevienu inspektoru neesmu saticis.
29.oktobris 2010, 20:50 | links

aiso_s, situācija- tu braucot ar savu reģistrēto laivu un makšķeri- nejauši aizķer kādu maliķa tīklu, tu viņu cel laukā , lai izvestu krastā un godīgi iznīcinātu.Te piebrauc inspektori...
29.oktobris 2010, 20:44 | links

Trokiis, gluži manas domas! Vaidzētu weekendā kādai līdakai pa šmauli ievilkt.
:))
29.oktobris 2010, 20:43 | links

Ņifigā, jābrauc kādu līdaku noķert
arlabunakti:-)
29.oktobris 2010, 20:42 | links

Hei hei ... rīt super laiku sola, +13 un vēl D, DR vējš, jāmēģina laikam aizbraukt kādu plakano izvilkt :)
29.oktobris 2010, 20:38 | links

Vairi

Es tai ezerā esmu likvidējis trīs tīklus, pārdesmit neviena nepieskatītas un šogad neatļautās ūdas, izglābis no apēšanas desmit zandartus un pārdesmit brekšus, un tas viss ar nereģistrētu laivu. Tu pats mašīnu reģistrētu ja to neprasītu likums? Tā ka nevajag gudri d..st:)) Nekā personīga tikai emocijas!
29.oktobris 2010, 20:36 | links

Vairi
Davai ustaisam mačus nākamgad. es uz slieku tu uz mākslīgo...kurš vairāk sagandēs sīkos:-)
Vietu norunāsim divatā, savādāk mani te kāds inspektors jau tagad noštrāfēs:-0
29.oktobris 2010, 20:32 | links

zinu ja zinu, jeeska, vieglāk mandeles caur dibenu izoperēt.
29.oktobris 2010, 20:32 | links

Viepli
Mēģināt sēdēt uz vēdzeli, ar cerību noķert kaut ko lielāku par 30cm, un dzert šņabi-elpojot svaigu gaisu, skatoties debesīs,tfuu, uz kājām, lai neiep...os upē:-). Ūdens taču ir slapš un auksts un tagad arī auksts.
Citu neko sakarīgu nevaru ieteikt...jā...iet pabļaustīties Skaņākalna apkārtneē, lai dzirdētu kā balst Tava čarkst
29.oktobris 2010, 20:30 | links

jeeska-mani vairāk uztrauc foreļu ķeršana ar tārpiem!:) nebūs labi pie satikšanās...
29.oktobris 2010, 20:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager