Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Klops G Viens piemērs.Nevēlies kādreiz nobraukt ar autiņu no Kuldīgas līdz Ventspilij,griežoties visos ceļos pēc GPS.Tās jau nav ceļazīmes ,tie ir mākslas darbi rotāti ar baļķiem,grāvjiem un dzeloņdrātēm.Bet viss jau ir ok,Latvijas valsts ceļi saka,jāievēro,un vispār tie nav Latvijas ceļi.
8.oktobris 2010, 22:23 | links

klejotajs, nu bļin Jums diskusija:), bet ieinteresēja arī mani ..pa diognāli točna nav, bet cik liela ir acs nav īsti minēts.Mazākais minētais izmērs ir stagaru un ezera salaku murdam 6 mm :)).Neesmu gan dzirdejis, ka kāds būtu licis murdu uz stagariem:))
8.oktobris 2010, 22:21 | links

Bet nu arī nevar to zīmi vnk uzstādīt, kaut arī viņa atbilst LVS, visam jābūt saskaņotam un apstiprinātam ...
8.oktobris 2010, 22:16 | links

Ceļa zīmes ir vismasveidīgākais satiksmes organizācijas tehniskais līdzeklis. Augsta kvalitāte, precīza un pamatota uzstādīšana, pienācīga uzturēšana ir faktori, kas nodrošina satiksmes dalībniekus ar vajadzīgo informāciju un paaugstina satiksmes drošību. Standarts LVS 77 “Ceļa zīmes” ir pārstrādāts Ceļu satiksmes drošības direkcijā un ietver nepieciešamos standarta LVS 77:1996 labojumus.

Standarts LVS 77 “Ceļa zīmes” sastāv no trim daļām.

1.daļa sniedz informāciju par Latvijā lietotajām ceļa zīmēm, to izskatu un nosaukumiem.

2.daļa informē par katras ceļa zīmju grupas un katras ceļa zīmes uzstādīšanas prasībām.

3.daļa nosaka ceļa zīmju lielumu, formu, izskatu un tehniskās prasības, kas attiecas uz zīmju izgatavošanu.

LVS'os ir viss tas kādai jābūt-kādos izmēros- cik mm lielie/mazie burti, cik mm attālums burtiem , kā jāuzstāda- cik tālu, cik augstu utt , šaubos, ka kādam tā būtu interesanta lasāmviela, bet ja kādam vajag -> ;)... un vispār katrai ceļazīmei aizmugurē jābūt uzlīmei, kura apliecina ka šī zīme ir atbilstoša LVS ;)
8.oktobris 2010, 22:16 | links

Linuma acs-attālums starp blakus mezgliem
8.oktobris 2010, 22:13 | links

Kungi, kas ir linuma acs??? diognāle vai kā???
vajadzētu bildi. mēs te ar večiem strīdamies par mazo zivtiņu uzķeramā tīkliņa izmēriem...
8.oktobris 2010, 22:02 | links

Ir a/s "Latvijas Valsts ceļi" mājas lapa - www.lvceli.lv
Tur rakstīts-
Valsts akciju sabiedrība „Latvijas Valsts ceļi” pārvalda valsts autoceļu tīklu, administrē tam piešķirto finansējumu, plāno un vada valsts autoceļu tīkla uzturēšanu un attīstību, organizē valsts pasūtījumu valsts autoceļu tīklā veicamajiem darbiem un pakalpojumiem, pasūta un vada valsts autoceļu tīkla standartu un tehnisko noteikumu projektu izstrādi, uztur un pilnveido valsts un pašvaldību autoceļu reģistru, kā arī pārrauga pašvaldību autoceļu tīklu.

Arī pašvaldību autoceļu tīklus.
8.oktobris 2010, 21:48 | links

Spriežot pēc atbildes, da jebkurš izstrādājums var tikt nodēvēts par ceļa zīmi. "Jebkurā gadījumā".

Ceļa zīmēm ir Latvijas valsts standarts:
LVS 77-1:2010,
LVS 77-2:2010,
LVS 77-3:2010.
Ja neatbilst, tad tā nav ceļa zīme. Šie standarti ir pieejami tikai par maksu.
Varbūt kādam tie ir brīvi pieejami? Varētu šeit nopublicēt.
8.oktobris 2010, 21:07 | links

Apnikās skatīties uz paštaisītām zīmēm pie visiem ūdeņiem Latvijas valsts teritorijā.Intereses pēc uzdevu jautājumu Latvijas valsts ceļiem.Izrādās ir ceļi kas nepieder Latvijai.Ok,pašvaldības ceļi,nu un tie vairs nav Latvijā.Par zīmēm,man ļoti labi uzrakstīja kolēģis Boroda,es uz baltas lapas uzzīmēju ķieģeli,noliekam pie Vanšu tilta un......Vēstule-Aivars [04.10.2010. 9:36:42]
Labdien.Vēlos braukt makšķerēt uz jūras piekrasti starp Liepāju un Kolku.Vēlos būt likumpaklausīgs pilsonis, bet zinu, ka uz daudziem ceļiem ir pašdarinātas zīmes. Vai man ir tiesības tās ignorēt un kur es varētu iegādāties piekrastes karti ar oficiālo ceļu zīmju uzstādīšanas vietām pēc GPS?
Atbilde: 07.10.2010. 16:09:05
Va/s „Latvijas Valsts ceļi” pārvalda un apsaimnieko valsts ceļus, kuri ir atvērti koplietošanai. Acīmredzot, Jūsu gadījumā runa iet par citu īpašnieku ceļiem. Mūsu rīcībā nav informācijas par ceļa zīmēm, kas ir uzstādītas uz šiem ceļiem. Jebkurā gadījumā ceļa zīmju prasības ir jāievēro
8.oktobris 2010, 21:01 | links

es off visiem copmaniem ne asacinas,vispirms meicas un ta uz upi :D
8.oktobris 2010, 19:52 | links

gugu ar steigu uz upi, savaadaak buus traki ar tevi :)
8.oktobris 2010, 19:31 | links

Uz laukuma ir 22 futbolisti, 3 tiesneši, vel ir 10 rezerves spēlētāji, 45tūkst. skatītāju...un tam balodim vajadzēja uzdirst tieši man !?
8.oktobris 2010, 19:30 | links

latvija tadu dzimstibu :D
8.oktobris 2010, 13:35 | links

epo bet taisniba ta ir nevis izdomats pat video ir
8.oktobris 2010, 13:31 | links

-DDDDD -Tad viņai jābūt augumā vismaz 2,20m un svaram ne mazāk kā 180kg !!!DDDDD- un tad diez vai !!!
8.oktobris 2010, 13:30 | links

Sitas vecs raksts bet nu sencis labais keks :D

Dabiskās dzemdībās krievietei piedzima pieci puisīši un piecas meitenītes. Mazākais no viņiem svēra 2250 gr, bet pārēji mazuļi - ap trīs kilogramiem, visi mazuļi ir pilnībā iznēsāti. Ārsti joprojām brīnās, kā viena sieviete to spējusi paveikt!

Jaunā māmiņa par kuplo bērnu skaitu priecājas, taču tētis, uzzinot, ka sievai piedzimuši 10īši, noģībis, bet pēc tam no slimnīcas aizgājis un pazudis.
8.oktobris 2010, 13:24 | links

dienas joks -gāzes cenas samazinās šo ziem :D;D :d
8.oktobris 2010, 08:46 | links

Nu laipnie copmani :D

klau kurs vakar pa ltv 7 skatijas to copes raidijumu,nedzirdeju kas pa udeniem bija
8.oktobris 2010, 08:39 | links

es jau biju aizmirsis pateikt galveno! =LABRĪT=
8.oktobris 2010, 08:27 | links

Labrīt! Ir piektdiena, 8.oktobris.:)
8.oktobris 2010, 08:01 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager