Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
-labs rīts:)!!
8.oktobris 2010, 05:38 | links

PAMODAS pROTAMS KA tie pasi tik vel piemigusi :):):)
7.oktobris 2010, 16:02 | links

skatos vakardienas hokeja atkārtojumu un kko nesaprotu. tie vīri sarkanajās formās ir tie paši, kas spēlē KHL?
7.oktobris 2010, 15:56 | links

bebr tas tu taja balla ?:):P
7.oktobris 2010, 14:34 | links

:D
7.oktobris 2010, 14:29 | links

Bik par medīb' tēm

7.oktobris 2010, 14:00 | links

Ieraksti :D bet nu uzjautrina tas viss :D
7.oktobris 2010, 11:17 | links

....un viņš nāks un ēdīs zviedru galdu! KAAAAaaa tad :D
Nu šis ir kkur jāieraksta medniekiem.lv tur forums atdzīvosies un vieim priecīgs prāts :D :D
7.oktobris 2010, 11:12 | links

ahha transports lai kokus vel atvestu,kip nevajadzigos ....Zviedru galdu siem uzklas :D
7.oktobris 2010, 11:07 | links

gugu: Es no smiekliem līks! :D :D :D
Sadzīvos un piebaros vo tas ir dienas teiciens - humora sadaljai!
Un izšaušana un izķeršana būs ļoti dārgs prieks - tai vietā apžogojums un ķimikālijas nemaksās neko? :D :D :D
7.oktobris 2010, 11:03 | links

Vajadzeja ska preti nolikt red wings vai kadu no top komandam,krievi apd...tos
7.oktobris 2010, 11:03 | links

csk ar nhl pieredzi gribeeju teikt
7.oktobris 2010, 10:52 | links

Nu nedrošība bija manāma, CSK tomēr vairāki ar hhl pieredzi, tiem cits ariens.

Man nepatika mullkkiigie noraidiijumi, kuri vispaar nebija vajadziigi.

Pēdējie vārti vispār ielaisti ar triicossaam rokaam un kaajaam.

Ankipaanu tik nedrossu kaa vakar nebiju redzeejis.
7.oktobris 2010, 10:51 | links

J vel nedaudz par hokeju,tad mums nafig nevajag sevi traumet pret Coyotiem,jo svarigaka ir sezona nevis shi draudzibas spele + Ozolinsh jau tak ari teica,ka bija mazliet sabijushies,tas vairak atiecinams uz jaunakiem speletajiem,tapec ari metienu nebija !
Otrkārt līmenis NHL ir tomēr Kur nu augstaks,to nevar apstridet un ja KHL vīri lieli runā,ka ETO NASHA IGRA un,ka mes esam vienlidz stipri,nu tad galig tam nevar piekrist,KHL tomer ir pensionaru līga un NHL aug ,spēlē jauni,spēcīgi sportisti,hokejisti:)
Rekur Tellkvists jau ieminejies,ka varetu nakamsezon parcelties atpakalj uz NHL ,to lasiju Coyotes majaslapaa !
7.oktobris 2010, 10:42 | links

Visdebilaka ideja ko esmu dzirdejis,kipa lai vini vairojas un ipasi veltijums bebram :):)

Rīgas pašvaldība neapkaros pilsētas kanālā iemitinājušos bebrus, bet gan mēģinās ar tiem sadzīvot, dzīvniekus piebarojot, portālam "Delfi" apliecināja Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta Vides pārvaldes vadītājs Askolds Kļaviņš.

Bebru "šaušanai, ķeršanai un vešanai ārā nav jēgas, tā būs līdzekļu izšķērdēšana", sacīja Kļaviņš, skaidrojot, ka izvestā vai nošautā bebra vietā kanālmalā drīz vien parādīsies citi.

Tāpēc ar bebriem mēģinās sadzīvot, bet kanālmalas kokus aizsargās ar nožogojumiem vai arī ar ķīmiskajām vielām. Ķīmikālijas cīņā ar grauzējiem izmanto Somijā un tās kolēģi jau nosūtījuši paraugus Rīgas pašvaldībai, kas sākumā jauno metodi izmēģinās kaut kur ārpus pilsētas.

Savukārt centrā dzīvojošos bebrus piebaros, atvedot viņiem kokus no pilsētai piederošajiem mežiem vai stādot krūmus, "kurus nav žēl", stāstīja Kļaviņš.

Viņš arī mierināja, ka tā dēļ bebri kanālmalā nesavairosies – tie ir savu teritoriju sargājoši dzīvnieki, kas līdz divu gadu vecumam dzīvo ģimenē, bet pēc tam tiek izraidīti un meklē paši savu teritoriju.

Jau ziņots, ka pēdējos gados Rīgas centrā bebri nodara ļoti būtisku kaitējumu kokiem, tāpēc pašvaldība nolēma ar tiem cīnīties. Domes izsludinātajā konkursā bebru problēmas risināšanai pilsētas kanālā kopā saņemti aptuveni 70 priekšlikumi, bet tie visi bija kompleksu risinājumu piedāvājumi, nevis kāds konkrēts paņēmiens, kā dzīvniekus no centra izdzīvot.

Rīgā uzskaitīti vairāk nekā 120 bebri. Dzīvnieki dzīvo pilsētā un tās rajonā. Bebri "saimnieko" arī vairākās citās vietās Rīgā, piemēram, Ķīšezera apkārtnē un Sarkandaugavā.
7.oktobris 2010, 09:55 | links

:D
7.oktobris 2010, 09:36 | links

vēl neesmu iemetis-mentola salvetes laikam būšu pārostijies:D::D:D
7.oktobris 2010, 09:30 | links

Tu jau tagad neesi iemetis ??:D
7.oktobris 2010, 09:20 | links

es kad piedzeros-tad varu izsaukt citplanētiešus ar helīti.....
skaidrā esot-viņi mani neuztvers nopietni.....un nebrauks pēc manis.....
7.oktobris 2010, 09:15 | links

obligati ir japiedzeras lai izsauktu helīti ??:D

es ka copmanim izpalidzesu :D
7.oktobris 2010, 09:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager