Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
gugu, kur Tu tik launs esi palicies, darbā sēdēdams-tas Tev tik prātā kā izķert manas zivis:(:D:D:D
nevajag izmantot pašreizējo situāciju savā labā, paņemšu piedzeršos, izsaukšu helikopteru un laidīšu Tavas zivis izķert! vot tad redzēsi:D:D:D
7.oktobris 2010, 09:11 | links

:D nu tad nem siltu teju,saliekamo gultu un daudz segas un laid copet :D

bUTU braucamais aizbrauktu tava vieta izkertu :D
7.oktobris 2010, 09:07 | links

gugu es i slims bet jau domāju atkal par došanos copē:D:D:D ko lai tagad daru.....
jūtu ka vēl neizķēru visus okunēnus:( + vēl vairāki ūdeņi jānotestē! a ja nu nakam nedēļ sākas ziema-mani okunēni tak nosals zem tā ledus!:D:D:D
7.oktobris 2010, 09:03 | links

cik noprotu patālu esi !! :(:(
Man vieglāk, ja sadusmojas var ar kājām aizcilpot !:):)
7.oktobris 2010, 08:30 | links

Ja sadusos aizbrauksu asari pasedet sesdien :):) ja nesakrasies darbi.. A kas piedava aizvest ?:D

Vnk masinites nav,man ir ierobezota noklusana :(:(:(
7.oktobris 2010, 08:25 | links

gugu> ,kad brauksi mērcēt!!>>>>:):)
7.oktobris 2010, 08:21 | links

Labs rits viesiem asukiem un urmiem :):)

Par hokeju varu teikt taa,loti prieceja troters..

Bet tomer mums pietruka asuma un uzbrukuma,

kas taS PA VAIRAKUMU ka nematam pa vartiem.coyotiem mazakuma bija tendence spiesties klat saviem vartiem nu metiet tak no visurienes moska atleks un trapis..

Musu vartsargi ar loti pluss zimi nokapaja ,ceru ka khl turpmak ta speles.

smagi nepiekritu aldeens ka hurricanes nebija izredzu,vnk vini nesitas uz pilnu banku domaju butu parslegusi 5 atrumu samasetu ska,pluss recigie krievini lien kauties atri un vesi dabun biete ( ta ar vajag )

Musu spele gan zolida un disciplineta,asumi bija bet tiesi kur vajadzeja :)

Par copi-nu super laicins ne asakas :)_
7.oktobris 2010, 08:17 | links

Rīts labs!:)) Atkal jāsāk strādāt...:(
7.oktobris 2010, 08:06 | links

opjats Labrīt:D:D:D:)
7.oktobris 2010, 07:25 | links

Pēc vienas spēles jau grūti spriest,kas ir kas.Tikpat nevarīgi esam bijuši,piemēram,pret Automobilistu.Koijotiem kā nekā 4 vieta pagājušajā regulārajā čempī.Un Harikeiniem arī nebija nekādu izredžu pret SKA.
7.oktobris 2010, 07:13 | links

Arī :)
7.oktobris 2010, 07:00 | links

labrīt:)!
7.oktobris 2010, 05:57 | links

Es arī biju-man arī nepatika. Tieši tāpat,kā sienāzis teica-izskatījās,ka negrib spēlēt. It kā nūju kā ziemas mazmakšķerīti turētu... Žēl piķa-biļetes tak pa dārgo... Un skatītāji arī kaut kādi ne tādi-KHL spēlēs 5000 skatītāju taisīja lielāku trobeli nekā šodien. Pat fanu sektors galīgi kluss...Laikam visādi solīdie onkas/tantes bija sanākuši atrādīties
6.oktobris 2010, 22:38 | links

biju areenaa, bik bij iespaids, ka muuseejie neciinaas un negrib ciiniities. Metieni, briivs metiens, areena jau saka met, nee atdod piespeeli un pakaass ssaibu. hartiganam mikkelim galvinnam tik mullkkiigi nedisciplineeti noraidiijumi.
Vispār ne visai man patika', nebij dzirksteles.
6.oktobris 2010, 22:29 | links

jā, bet Miķelis vienu lielo, spēcīgo nedaudz izslēdza :))
6.oktobris 2010, 22:26 | links

Mēs vienkāŗsi netikām viņiem līdzi :) paskat kādi viņi lieli,spēcīgi un ātri :) nu jaa NHL ir NHL :)
6.oktobris 2010, 22:20 | links

jā, hoķis bija labais :)) Visu laiku rādīja kā rīdzinieki met un neiemet :))
6.oktobris 2010, 22:04 | links

tāds kauns pašam par sevi :( pirms sešiem ielīdu gultā bišku pavārtīties ... pamodos tagad :( nožēlojami, tādu hokeju neredzēt :(
6.oktobris 2010, 22:00 | links

Līdz 7000 viena trūkst!:)
6.oktobris 2010, 21:33 | links

DAVE KING jau izteicis šādus vārdus :)))

I think Riga might be the most difficult place to play because the fans are relentless, the noise in the building is just amazing,"
6.oktobris 2010, 18:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager