Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Es jau nedēļu pīpoju elektronisko cigareti.Biju baigi skeptisks ,,,Bet ...baigi labi...tākā ko var zināt - tomēr 21 gadsimts - moš gadsimta beigās parastos kvokus varēs tikai muzejos redzēt :))) To elektronisko zivju pievilinātāju provēju.Cope bij.Ašuki līda interesēties.Bet varbūt es to verķi ielaidu kur bij ašuki.
20.septembris 2010, 17:14 | links

Daddy
šamam,mazdēlam,vēl izliekties par agru.biku nogaidi.nāks apakaļ vecās pārbaudītās vērtības!!!
:)))
20.septembris 2010, 17:01 | links

nu bļin dienas teiciens - elektroniskais kvoks!!!!:D :D :D nu bļin tad jau pirms tam elektronisko spoli un vergu, kas kātu turēs un vilks elektronisku zivi ar pieregulētu 90kg smaga sama pretestību. Nonsensss
20.septembris 2010, 16:51 | links

Daddy, neizturēju. Nopirku kopā ar ideālpannu, Samurai sharp asinātāju, citrusu sulu spiedi un Abtronic.
:DD
20.septembris 2010, 16:39 | links

viepli - un?? tikai pasaki, ka neizturēji kārdinājumu? :))

...kad es pirms N gadiem vācu informāciju par kvokiem, tad uzdūros uz reklāmu par elektronisko kvoku...nu tir pir visas lietas, bet galvenais, ka esot vietas, kur ar parasto nemaz nevarot dauzīt - traucējot vietējo mieru (nu kā zāles pļāvēji svētdienas rītos) - a ar to elektronisko - visi gali ūdenī tipa :)) bet tā ka man naudas tikai eholotam pietikka tad... :))

urmaas - man pašreiz mazdēlam 3 gadi, vot i nezinu ko darīt - mācīties jau tagad džerkot, pīderēt, izumot...vai bišķi pagaidīt un tad iznesties pa moderno :))
20.septembris 2010, 16:34 | links

Zacep , ko Tu galvu lauzi , pasaki tikai kādu Tev vajag , kad braukšu atvedīšu .
20.septembris 2010, 16:24 | links

Daddy, mani savulaik šausmīgi uzrunāja TVšopā nopērkamais elektroniskais zivju pievilinātājs.
20.septembris 2010, 16:22 | links

Daddy
pareiz saki.nav ko mētāties kā zvirbulim pa siena šķūni!piemirsi vēl DS,pīderi utt!!!
20.septembris 2010, 16:20 | links

pagājšgad modes prece bija sebile, šogad - izumi...pirms tam džerki...man jau liekas, ka pa 1-2 copes reizēm nav reāli saprast un piešauties pie šiem jaunumiem...
20.septembris 2010, 16:17 | links

man ar interesē vai šajā latvijas galā ar var to izumi nopirkt!? grēks nepamēģināt :))
20.septembris 2010, 15:50 | links

sodien biju uz copi uz grunti un spiningu uz grunti pilniba nekaa un uz spini ar gumijas ziwtinu lidacina kautkur uz 600-700 gramiem sodien tiesam copes nebijs :(
20.septembris 2010, 14:05 | links

zaceps pasuti no interneta..
20.septembris 2010, 11:12 | links

Varbūt kāds zina vai Ventiņos,Talsos arī var iegādāties IZUMI.Nu dikti jau dabīgs izskatās,un spēle arī dabīga,es pat sākumā skatoties Griezeeja video ar onku Kuzminu,sajaucu to asari ar īstu fish,kad ieraudzīju āķi pakaļā,sapratu ka tas taču voblers.Var jau būt ka kārtējā smukā pārslavētā mantiņa,bet dikti smuks un tuvu dabīgam.Tā ka nāksies tik iegādāties un izmēģināt,ja nepamēģināsi ,neuzzināsi.
20.septembris 2010, 10:58 | links

Kā sapratu tad viņā ir priekš jaunajiem censoņiem ar.Ka autore tieca lai var pamācīties, spožākās vietas,atzņas, izceltas. Kā piemēram, kā pareizi foreli ar slieku ķert.Labo saprotu ka to ņem ka salīdzinājumu, bet tas bija izcelts. Tur pretīm prieks ka piemin arī noteikumus ka tā vairs nevar, bet diezi kapēc to vairs neuzsver, ja tā ir ka pamācība jaunajiem. Un vel kaudze ar labām lietām
19.septembris 2010, 23:21 | links

Viņam laikam to nesaprast, nav ko par viņu ņirgāties, tā jau dzīve mazliet šo apdalijusi,

Bet tagad gan pa grāmatu
19.septembris 2010, 23:11 | links

Runa ir par grāmatu, pajoliņ.
19.septembris 2010, 23:01 | links

Paldies tev aigar, tieši no tevis gribēju kaut ko dzirdēt.Viņu jau sarakstija vel dzīvs cilvēks
19.septembris 2010, 23:01 | links

par nelaiķiem runā labu vai nerunā nemaz!
19.septembris 2010, 22:56 | links

Vai vel kads ir lasijis Jura Robežnieka jauno grāmat, respektīvi viņa pierakstu grāmatu.Nu nezinu man galīgi nepatīk,foreļu sadaļā vnk graujošā. Gribu zināt vai es tads viens
19.septembris 2010, 22:55 | links

Labsvakars! Roluk, nedaudz pakomentējot Tavu 19.09.2010 plkst.15:41 komentu, teikšu tā: mēs neesam nekādi nieki, mēs esam Zemgalieši!!!
:DDDDDDDDDDDDDD
Ne asakas!
19.septembris 2010, 22:17 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager