Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Daugavas bagarēšana ir Banka Baltija II. Un neviens tiem mūjābeļiem nekonevar padarīt. Tas man ir grūti saprotams.
16.septembris 2010, 15:52 | links

Brālitis, stāsts ir tieši par politiku...tās ir 30 darba vietas, tie ir nodokļi un galu galā peļņa, kura diemžēl aizies aiz valsts robežām. Cik ražotnes, tā teikšu tā pavisam vienkārši, pieder latviešiem ??? Cik mēs vispār esam spējīgi ko kontrolēt savā zemē ???
Kāpēc tas viss ir tā, tas jau padziļinātais kurss.
16.septembris 2010, 15:52 | links

daddy, es skaļi to negribēju teikt, bet ideja ir tieši tāda, ka nepilsoņu skaits ik gadu sarūk un to radikālo kļūst ar vien mazāk. Līdz ar to tas ir jāizmanto, un jāvienojas par valsts pamatprincipiem (LV valoda un izglītība tikai latviski, pretī dodot pilsonību), lai visas turpmākās diskusijas un argumenti nebūtu saistīti ar valodu un pilsonību, bet būtu saistīti ar ekonomiskiem un saimnieciskiem jautājumiem, kas šobrī diemžēl ir otrā plānā.

Latgalē ir salīdzinoši daudz nepilsoņu (arī Liepājā starpcitu), līdz ar to SC atbalsts nav viens pret vienu saistāms ar nacionalitāti.
16.septembris 2010, 15:50 | links

storu bizness iet uz urrā...neesmu speciālists, bet šķiet, ka viņi nošaus vairākus zaķus:
1. Ikri būs ražoti ES, līdz ar to bez muitas varēs izplatīt...vai arī vieglāk kontrabasā ievest un tad kā savus tirgot...
2. Te ir sakārtotāka biznesa vide, jo krievijā tu esi pārkāpis 100 likumus ar to vien, ka esi biznesmens...
3. Vienu ezereli ir vieglāk nosargāt nekā kaspiju/volgu...tur ir daudzlīmeņu struktūra ieskaitot FSB, kas to visu regulē, kam jāmaksā...
16.septembris 2010, 15:50 | links

Un stāsts par SAVĒJIEM vai TIEM ir galīgi nevietā. Kurš no visiem ir piedāvājis kaut aptuvenu rīcības plānu. (mirtins šo jau minēja) Neviens. Visi tik muld par to to kā vajadzētu, bet kā to izdarīt ? Neviena plāna !!!
16.septembris 2010, 15:46 | links

Murgs ne velesanas :D

tā izskatās,ka vēlviens ezers tautai būs slēgts!
:(

Ir vēl viena lieta, par kuru es biju sacepies ne pa jokam. Daugavas bagarēšana.
Visus, kas piedalījās smadzeņu skalošanā par šo murgu, vajadzētu nošaut.

Skaidrs, ka šāda ideja ir utopija, bet any way... šādas murgainas idejas tālāk par pjanku pirtī nedrīkst aizceļot.

Tas, ka ir daļa pilsoņu, kam nav viedokļa vai arī viņi atbalsta šādu ideju, nozīmē tikai to, ka galvā viņiem ir čuras un neko citu kā tikai mikroviļņu krāsns lietošanas instrukciju viņi nav lasījuši.

P.S. Piedodiet, ja kādam liekas, ka farruhs nav normāls, bet man ļoti gribas "parunāties". :)))
16.septembris 2010, 15:45 | links

eMKa, lai tak audzē, kamēr vien maksā nodokļus un nepatērē pārlieku daudz mūsu dabas resursus.

Dīvaini, ka šie nav gatavi kaspijas jūrā ielaist mazuļus par 4 mio, un iegūt tiesības tur iegūt melnos ikrus :) Izķertu brakarus viens divi. Bet tur laikam arī valsts vīriem kapeiciņa atlec no brakaru darbībām.
16.septembris 2010, 15:44 | links

Emka - tā nav politika - tas ir bizness. protams saistīts ar politiku.:))
16.septembris 2010, 15:42 | links

eergli - pieķer klāt latgali un tā proporcija jau vairs nav tik spīdoša...bet visu jau noteiks vēlētāju aktivitāte.

Ja "viņi" ies un balsos par savējiem, bet "mūsējie" neies nemaz, vai metīs tukšas aploksnes, tad BŪS SLIKTI!!

Pasaulē vienīgais cilvēks, kurš teica "esmu beļģis" ir Erkils Puaro - Agatas kristi pasaku tēls :)) nav tādas tautības beļģis...

vēl pēc 10 gadiem uz dabīgās dzimstības/mirstības pamata nepilsoņu skaits būs pavisam mazs :))
16.septembris 2010, 15:41 | links

Kamēr LETIŅI gudri spriež kurš frīks, kurš nē, balsot vai nebalsot, par to ka viss tirsā un tā arī paliks...viens otrs kaut ko dara-
Krievijas uzņēmēji no Ņižņijnovgorodas plāno ieguldīt 4 miljonus ASV dolāru, lai Latgalē audzētu stores un iegūtu melnos ikrus, tā šodien ziņo „Telegraf”. Storu ražotni iecerēts izveidot Lielā Ludzas ezera krastos, bet sākotnēji uzņēmums plāno strādāt ar apgrozījumu 3 miljoni eiro gadā.

Kas nākamie ? ......
16.septembris 2010, 15:36 | links

Interesanti, ja vācieši nebūtu 39. gadā aizbraukuši uz Fāterlandi, kā politiskās kārtis šodien kombinētos :)))
16.septembris 2010, 15:35 | links

Vienmēr esmu teicis, ka visu izšķir personības (nevis saraksti, programmas) noteiktā vēsturiskā situācijā...piem LV un FIN atšķirīgā pieredze 1940. gadā vai arī LV un EST atšķirīgā pieredze 2007-2010 gados :)
16.septembris 2010, 15:33 | links

Tas man derētu :)))
16.septembris 2010, 15:32 | links

daddy_j
Rīgā austrumslāvu ir ap 50%, tāpēc tā ir, Latvijā proporcija ir savādāka, un Rīgas scenārijs neatkārtosies.

naturalizācijas eksāmenā ir jautājumi uz kuriem 80 % latviešu nevarētu atbildēt. Ar varu nepiespiedīsi kādu mīlēt, cienīt un būt lojālam.

Liela daļa no nepilsoņiem latviešu valodu zina un lieto, bet eksāmens kā tāds viņiem liekas nepieņemams, cieņu aizskarošs. Viņi šeit ir dzimuši LV valodu zina , nekur netaisās braukt un viņiem rūp Latvijas nākotne. Beļģijā ir partija, kas sludina, ka Beļģijas valsts nav nepieciešama un tā būtu jālikvidē, turklāt tai ir diezgan liels atbalsts.

Es nenoliedzu, ka ir daļa, kas latviski saprot trīs vārdus.
16.septembris 2010, 15:31 | links

Brālīti
Tevi vajadzētu pa Vējoni ielikt!!!
:)))
16.septembris 2010, 15:29 | links

Urmaas a mēs nemaz tev neprasīs --- gribi,negribi ... tevi,sienāzi,zivnieku un griezēju apģērbs,uzpucēs,Akm iemācīs jums runāt - -un uz priekšu :))) Pārējo sakārtos pelēkie kardināli :))) Tā arī ir partiju uzbūves struktūra .
Tu par enerģētiku, Griezējs-ārpolitika, Zivnieks -transporta ministrs,,...vēlāk visiem čomiem atlikušos ministra portfeļus un viss sakārtots:)))
16.septembris 2010, 15:28 | links

Farruh tu jau liels cilvēks un vēl nesaprati vai :)) ?? Ne jau pamatmassa balso par politiskajiem uzskatiem .Balso par simpātijām,par vizuāliem tēliem,par atpazīstamību...tā saucās politiskā neizglītotība.Cilvēks nogurst no politiskām spēlēm un visu beidzot aiziet un nobalso par atpazīstamu mākslinieku vai sportistu. Politika ir jāmāca no bērna kājas - saiedrība ir no mazotnes jāizglīto un tikai tad būs pozitīvi rezultāti. Kā tu domā par ko balsos 20 gadīgs jauneklis ??? Viņš lēmumu pieņems tikai tajā rītā uz pohām - ejot no tusiņa gar vēlēšanu iecirkni.
16.septembris 2010, 15:22 | links

ērgli - saskaņieši dabūs 30-35%, bitenieki vēl 5-10, i lūdzu pieķers klāt PLL ar 10% un visu nofīrēs. RD vēlēšanās tak tā arī sanāca.

A ko tu tur par pilsonību runā nesaprotu, jei bogu - pilsoņiem ir tiesības vēlēt gan pašvaldības gan saeimu. A kas negrib naturalizēties par LV pilsoņiem - skaķerķju darožka, kā romiem no francijas :)
16.septembris 2010, 15:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager