Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
varat padalīties ar info (foto) par ziemai domātām barotavām. Kaut kur redzēju piramīdas tipa-tekterveidīgās, bet kāda konstrukcija un darbības princips. māsa google nepalīdz. kamanas taisa vasarā!!!
12.septembris 2010, 01:36 | links

avt - jopcik, par snīpi rosolā ir tikai vārguļi! MRK stingri iestājās par snīpi šokolādes krēmā ar dzērveņu ķīseli! Vai vismaz tortē!
11.septembris 2010, 20:24 | links

snīpis rosolā-tas skan glamūrīgi!
:)))
11.septembris 2010, 19:54 | links

urmaas&kilka!
Sāku meklēt tādas garākas trepes,jo nupat būs tirsā galīgā!A palīgā kas nāks man?;)))
urmaas,Tu par ko?Par snīpi rosolā!;)))
Welcome,Goldingen!
;)
11.septembris 2010, 16:37 | links

tere kilka:)
gribētu tavu ieraššanos dzīvajā uzzināt laicīgi.lai varētu iemēģināt izkārtot brīvu!!!:)))
11.septembris 2010, 14:41 | links

urmass tere,
un tere-pere arī āvētešņikam ;)
oktobra sākumā, kad būšu "dzīvajā''
praidfests briest pašā Goldingenā, jo man ar Gunču viens kadrs, nesauksim vārdā - gan pats pieteiksies, pirti parādā ;))
Tad jau gan šamējais avt-veidīgais nekur nespruks ;)
11.septembris 2010, 14:36 | links

avtt:)
kā būs šoziem???
gar snīpi,vai pa snīpi???
antigripīnu jājem cik var izgaršot un vēl tikpat.jo labā kompanī tas ātri žūst!
:DDD
11.septembris 2010, 14:31 | links

grkl,pāri nepaliek!?Smagi...ē,gribēju teikt,tad jau jautri!Dikti jautri!
;))
11.septembris 2010, 09:02 | links

Nekādas pudeles nepazuda, visas tika izlietotas pārtikā:)
Tas tik bi tāds MRK humoriņš:))
Par to cik līdz jāņem? Pāri nepaliek:D
11.septembris 2010, 09:00 | links

urmaas!
Atceramies,ka izpagaišziem,manam festiņš gāja gar snīpi.Bija ģēla...
Bet ne par to šis stāsts.
Ceru,ka būs vēl kāds fests-praids!Tik sasacēlās jautājiens...a cik folleri jāņem līdz?Viens?Divi?Patsmit?Cik noprotu,var ņemt cik grib+vēl viens mēriņš "pirts"gariņam,ne?Tak toreiz ar' jumsiem to vienu putel' esot nofenderējis pirts gariņš,ne?
;)))
11.septembris 2010, 08:41 | links

Hei nu tad man te top viens chilligs House chelinsh :)

varat ievertet :)

http://soundcloud.com/salmz/kad-manis-nebija-majas-clip
11.septembris 2010, 08:34 | links

Jā...sērīgs pasākums:(((, atliek cerēt uz brīnumu :)...lai notiek !!! :)
10.septembris 2010, 22:29 | links

Tā jau izskatās, ka būs suvenīrs kādam, žēl, zinot viņu paziņu ar kādu rūpību viņš to spoli kopis, tad tiešām tā ir zelta vērtē:)) Un laikam jau nav daudz tādu, kam Latvijā tādas spoles būtu!
10.septembris 2010, 22:21 | links

es jau domāju "kolēģi" vainīgi :)) nu būs tagad kādam labs suvenīrs :))
10.septembris 2010, 22:17 | links

Ta ne jau nozaga, bet gan pats bija vainīgs, palika mašīnai uz jumta..... pēc pirmā kilometra tika redzētas divas mašīnas, ka brauca pretīm pa to pašu ceļu, domājams ka arī viņi atrada spiningu un spoli.
10.septembris 2010, 22:14 | links

nu kur prāts zagt makšķeres? vēlu veiksmi atgūšanā :)
10.septembris 2010, 22:08 | links

Lūgums palīdzēt!!! Griežos pie visiem, kas varbūt kautko dzirdējis vai redzējis. Manam paziņam šodien netālu no Rīvas (3km no Ventspils - Liepājas šosejas) pazuda viegls spinings ar spoli, spole ABU Cardinal54. Lūgums atgriest vismaz spoli pret atlīdzību, spolei jau gandrīz 30gadi, kā teikt no vecās labās gvardes. Mob.tālrunis 29273153, Oļegs.
10.septembris 2010, 22:05 | links

tik tvisterītim priekšā rotiņa lapiņu ielikt.tagad tak bodēs visu vellu var dabūt.un kombinēt kā patīk.
:)))
10.septembris 2010, 13:05 | links

esu velceejis uz shaadu veidu.
man bija piitaa aukla berkley 0.10mm, tad apmeeram minumums no rotera kaadu metru triiiszar virpuli, ar mono auklu 50cm 0.20mm un svina bumbinju 20gr.
ezeraa bij maximums 80m dziljums, bet ar straujaam dziljuma mainjaam liidz pat ka motoru sit augshaa.
nezinu cik dzilji grima, bet sanaaca apraut tikai svinu taapeec uz mono un 50cm nost no pamatauklas.
un leenaam esu bubinaajis ar seahorse, nokerti bij smuki asari.
10.septembris 2010, 13:05 | links

es gan tavā vietā to roteri nomainītu pret tvisterīti, un tad gan tā maiļšota sistēma rullē :)))
10.septembris 2010, 13:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager