varat padalīties ar info (foto) par ziemai domātām barotavām. Kaut kur redzēju piramīdas tipa-tekterveidīgās, bet kāda konstrukcija un darbības princips. māsa google nepalīdz. kamanas taisa vasarā!!!
urmaas&kilka!
Sāku meklēt tādas garākas trepes,jo nupat būs tirsā galīgā!A palīgā kas nāks man?;)))
urmaas,Tu par ko?Par snīpi rosolā!;)))
Welcome,Goldingen!
;)
urmass tere,
un tere-pere arī āvētešņikam ;)
oktobra sākumā, kad būšu "dzīvajā''
praidfests briest pašā Goldingenā, jo man ar Gunču viens kadrs, nesauksim vārdā - gan pats pieteiksies, pirti parādā ;))
Tad jau gan šamējais avt-veidīgais nekur nespruks ;)
urmaas!
Atceramies,ka izpagaišziem,manam festiņš gāja gar snīpi.Bija ģēla...
Bet ne par to šis stāsts.
Ceru,ka būs vēl kāds fests-praids!Tik sasacēlās jautājiens...a cik folleri jāņem līdz?Viens?Divi?Patsmit?Cik noprotu,var ņemt cik grib+vēl viens mēriņš "pirts"gariņam,ne?Tak toreiz ar' jumsiem to vienu putel' esot nofenderējis pirts gariņš,ne?
;)))
Tā jau izskatās, ka būs suvenīrs kādam, žēl, zinot viņu paziņu ar kādu rūpību viņš to spoli kopis, tad tiešām tā ir zelta vērtē:)) Un laikam jau nav daudz tādu, kam Latvijā tādas spoles būtu!
Ta ne jau nozaga, bet gan pats bija vainīgs, palika mašīnai uz jumta..... pēc pirmā kilometra tika redzētas divas mašīnas, ka brauca pretīm pa to pašu ceļu, domājams ka arī viņi atrada spiningu un spoli.
Lūgums palīdzēt!!! Griežos pie visiem, kas varbūt kautko dzirdējis vai redzējis. Manam paziņam šodien netālu no Rīvas (3km no Ventspils - Liepājas šosejas) pazuda viegls spinings ar spoli, spole ABU Cardinal54. Lūgums atgriest vismaz spoli pret atlīdzību, spolei jau gandrīz 30gadi, kā teikt no vecās labās gvardes. Mob.tālrunis 29273153, Oļegs.
esu velceejis uz shaadu veidu.
man bija piitaa aukla berkley 0.10mm, tad apmeeram minumums no rotera kaadu metru triiiszar virpuli, ar mono auklu 50cm 0.20mm un svina bumbinju 20gr.
ezeraa bij maximums 80m dziljums, bet ar straujaam dziljuma mainjaam liidz pat ka motoru sit augshaa.
nezinu cik dzilji grima, bet sanaaca apraut tikai svinu taapeec uz mono un 50cm nost no pamatauklas.
un leenaam esu bubinaajis ar seahorse, nokerti bij smuki asari.