Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Par asara krāsojumu

Daudzi vobleri sāka strādāt pēc asara krāsojma piezīmēšanas ar permanento marķeri :)))
7.septembris 2010, 08:11 | links

Puiši, vai par šiem iet runa?
7.septembris 2010, 08:04 | links

nu vo es Rapala Xrapu 10 izmeru olivu krāsā pa 3,5ls dabuju :d bet orginalu
7.septembris 2010, 07:21 | links

Mani vairāk dabīgās krāsas piesaista. Klaunc arī varētu būt laba izvēle duļķainam ūdenim, vispābā.
BTW, manā profilbildē redzamais kustonis arī izvilkc uz asara krāsojuma x-rap deepa ;)
6.septembris 2010, 21:45 | links

taa vinjsh ir, "glavnoje veritj" :)
man pagaidaam Clown kraasojums ejoshaakais, laikam tas taapeec ka vinju paarsvaraa arii meetaaju, ir bijushas paaris ~2kg. ir arii citi kraasojumi kastee, tik neko neesmu dabuujis uz tiem, iznjemot Goby, uz taa bij laikam viena :). bet taapat, vislabaak straadaa karoties. manas miiljaakaas leishu KIBSi.
6.septembris 2010, 21:40 | links

Man asara krāsojums ir topā gandrīz visiem vobleriem. Duļķainā ūdenī labi strādā dzeltenais ar sarkano muguru.
Tas ar olīvmuguru arī ir labi strādājis. Un vēl man ir uzticība tai dabiskajai raudiņai.
6.septembris 2010, 21:12 | links

Griezeejs: un kaa ir ar kraasojumu tiem x-rapiem? kursh ejoshaakais Tavaa gadiijumaa?
6.septembris 2010, 20:54 | links

Man no rapalām x-raps vislabāk patīk. Un arī x-rap deep. Pieredze ir tikai ar 10to izmēru
6.septembris 2010, 20:51 | links

...veikalā ALBAKORS visām barībām atlaide no 15-35% ,arī Shimano spolēm laba cena..
6.septembris 2010, 20:51 | links

kāda jums pieredze uz šo? http://www.rapala.lv/#
Rapala X Rap
6.septembris 2010, 20:11 | links

Video arī skaidri dzirdama kucēnu smilkstēšana, bet nav saprotams, vai skaņa nav pievienota video pēcapstrādes procesā.
Portāls Liveleak, kurš specializējas dažādu pretrunīgi vērtētu un citviet aizliegtu video publicēšanā, ir liedzis iespēju šo video komentēt, lai netiktu publicēta personas identificējoša informācija, kas potenciāli varētu apdraudēt ar šokējošo materiālu nesaistītus cilvēkus.
Šobrīd zināms vien tas, ka video varētu būt filmēts Bosnijā pie Vrbas upes. Cietsirdīgo izturēšanos pret kucēniem ir asi nosodījusi arī starptautiskā dzīvnieku aizsardzības organizācija PETA, bet portālā Facebook ir izveidota domubiedru grupa, kas nodarbojas ar varmākas personības identificēšanu un meklēšanu. Pāris dienu laikā tajā reģistrējušies jau vairāki tūkstoši biedru. Par meiteni izsolīta atlīdzība 100 000 apmerā
Šokējošs video: meitene dzīvus kucēnus met upē. Brīdinājums: video redzamas nepatīkamas ainas, cilvēkiem ar vājiem nerviem iesakām neskatīties
100 000 naudiņu vērts skuķis www.draugiem.lv populārākie video.
4.septembris 2010, 21:39 | links

labs
4.septembris 2010, 14:31 | links

izvilku no pagultes pusotr meenes atpakall taisiitu uzleejumu uz upeniiti, mammiit miillo, tik gards ka atpakall nevar nolikt :)
Bet nu uzmaniigi, vakaraa tomeer uz breksi :)))
4.septembris 2010, 14:23 | links

kādi vel pazistami? es tevi nepazistu ...
4.septembris 2010, 13:43 | links

braucam! :))
4.septembris 2010, 13:27 | links

avtt,droši vien,kā apstiprinājums gagarina atbilde,ka šis jau skolā neiet.Bet iemesls ta ir:)))
4.septembris 2010, 13:18 | links

čoms skolā neiet, piecēlās, tagad visi, kas varēja aizvest ir aizgājuši savās gaitās, meklējam kā tikt :))
4.septembris 2010, 13:16 | links

sen tik daudz pazīstamus cilvēkus CL nebiju redzējis - Dzērvēns, mačiņš, Noris, raigars :))
4.septembris 2010, 13:15 | links

akmen,domā,ka tas kā 1.septembrī uzkāpis,tā arī nav nokāpis no "korķa"?
;)))
4.septembris 2010, 13:15 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager