Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
kaads varbuut var pastaastiit kaa 2-4g rotinjus visefektiivaak dabuut liidz dziljumam 5-10-15m? saprotu ka jaaliek papildus svars klaat, bet kur to likt? varbuut sisteema apmeeram kaa sienaazim uz mailshotu (http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-20935.htm), tik taas mailes vietaa rotinjsh? padalieties ar idejaam...
10.septembris 2010, 12:33 | links

nezinu kā citiem.bet mans štuks ir vnk-ja nav klāt oranža krāsojuma,parasti pavēdere,tad nav medīgs!!!
:)))
10.septembris 2010, 11:31 | links

Sveicināti copes kolēģi!
Ir doma iegādāties kādu no MaxRap voblerīšiem. Gribētos zināt kurš krāsojums ir ejošākais, saprotu, ka katram ūdenim sava krāsa iet, bet biežāk sanāk Baltezers, Lobes un Babītes ezeri. FlatRap asarītis sevi attaisno, gribās mēģināt arī šo!
10.septembris 2010, 11:25 | links

Kurs mani varetu sesdien pakert lidzi spiningot ?
9.septembris 2010, 19:02 | links

Par bebriem runājot - vakar pirms iemigšanas izlasīju bērnības dienu grāmatiņu - Trijatā Čilkotinas mežos. Jauki! Iesaku visiem bebru cienītājiem.:)
9.septembris 2010, 19:00 | links

Vairis
Bebri kā Līvi - mūžam dzīvi:)
9.septembris 2010, 17:19 | links

ja nocietiissos un neiebraukssu maksimaa, tad aizssaussu, bet taa siekala tek ka ei tu sazin :)
9.septembris 2010, 16:46 | links

Būšu būšu:)
9.septembris 2010, 16:36 | links

Vairis30 - man vislabāk patika tas viens koments: "Lieciet mieru bebriem. Būtu labāk somi un amīši ierosinājuši kaut ko jēdzīgu, ko iesākt ar mūsu politķiem. Savairojušies vēl trakāk par bebriem un nograuzuši visu, ko var."
;))
9.septembris 2010, 16:34 | links

RD:SKA 18 00, ja ap 21 00 veel buusi maajaas, tad aizssautu ar ciemakukuli uz barteri :)
9.septembris 2010, 16:16 | links

Sienāzi, pēc darba iebrauc, iedošu noēsties. Būs arī kūpinātas:)
9.septembris 2010, 16:14 | links

kaads zin maximaa ir butes nav ?
sakaarojaas.
9.septembris 2010, 16:11 | links

Bebrs, turies, mēs ar tevīm, jo par tevi sāk interesēties jau ārzemnieki
9.septembris 2010, 08:19 | links

RedBull - tas domāts, lai savērptu auklu pretējā virzienā? ;))
8.septembris 2010, 22:44 | links

Rīgā biju uz dziesmusvētkiem, tik arkaadijas parkā gan nebiju :)
8.septembris 2010, 21:48 | links

Bebrs,saki man ,kapēc pusi Rīgas gandrīz noslīcināji?Starp citu tiešam,tai laikā šeit Tu nebiji satopams, laikam cītīgi mūrēji to trubu ciet.:)))
8.septembris 2010, 21:45 | links

Par auklas vērpšanu

Arī karpu copē aukla vērpjas, kad stiepj caur baitruneri un viens no veidiem kā atvērpt auklu atpakaļ ir spec svini, kurus metot ūdenī auklu var "iztaisnot". Pieļauju, ka līdzīgi sistēmu var izmantot strādājot ar rotiņiem.
8.septembris 2010, 11:02 | links

Tā arī daru-izvelku zālē vai ūdenī un tad lēnām ietinu, jo citādāk sametās cilpas, kuras neļauj auklai brīvi notīties no spoles.
2 epox59. Es arī to neuztvēru kā joku, "tas joks" bija domāts auklas vērpšanās :). Bet rotiņš uz kura tika novērota auklas vērpšanās tiešām ir ar lielu pretestību. Tātad-meklējam "gudro" virpulīti un domājam par pareizo tehniku.
Paldiesiņš.
8.septembris 2010, 09:39 | links

Zālītē... Phe! Turpat pie upes brīvu auklu palaid straumītē un pēc tam pietin. Zālītē...
:)))
8.septembris 2010, 07:50 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager