Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Tad vienīgais , kas atliek ir aiziet pie viņa ciemos uz būdu un aprunāties :DDDD
1.septembris 2010, 13:37 | links

murgs varu arī nodīrāt un visu kaut ko citu izdarīt, bet man tas galēšanas process nepatīk.
1.septembris 2010, 13:35 | links

Rolis jes, esmu nojaucis jau reizes 6 :D šis būvē joprojām.

Laikam radies kāds pārpratums, man tas bebrs nav par varas makti jānoslaktē (tāpat pēc gada gan jau ka būs vietā kāds cits), man vienkārši jāpanāk, lai viņš pārvācas citur dzīvot ar iespējami mazāku resursu patērēšanu.
1.septembris 2010, 13:33 | links

eerglis;tu vispār jēlu gaļu vari paņemt ar kailu roku!!!
1.septembris 2010, 13:32 | links

eerglis;kūpināts bebrs kas pa mantu!!!
1.septembris 2010, 13:29 | links

Esot ticējums, ja bebrim trīs reizes pēc kārtas kā tas atjono dambi to nojauc, tas pārvācās citur :) pats neesmu mēginājis...:)
1.septembris 2010, 13:24 | links

evians, nu skaidrs, ka lai dzīvo, tikai citur :)
1.septembris 2010, 13:22 | links

gintsgg, es zivis neslānu, tikai retu reizi paņemu, lai sievasmāti iepriecinātu. Un man ir humanizators (ļoti elegants 2 eksemplāru sērijā), kuru izmantoju pirms zivis stiept mājās. Bet nokaut bebru es pats nevarētu, tad jau labāk ik nedēļu jaucu aizsprostu, vai kā citādi apgrūtinu viņam dzīvi, lai šis pārvācas uz citurieni.
Vienvārdsakot, man nesagādā baudu ne zivs ne dzīvnieka nogalēšana, man patīk makškerēšana.
1.septembris 2010, 13:21 | links

labi eergli lai dziivo tavs bebrs, vish jau nau vainiigs ka tu ar savu luuzni pa vinja teritoriju braukaa:))
pet par tiem pekonenu mentiem, gan bij kauns, panjeema noshaava laaceenu bez iemesla! vareeja jau ar iemidzinosho ieshaut!
bij skandaals, originaalais video ar nokusa!
fifeles ibio!
1.septembris 2010, 12:18 | links

Man bieži nestrādā(strādā lēni) ap 8 un 17tiem.Tāda aizdoma,ka tīklu kāds tai laikā baigi noslogo,itkā bankas datus pārsūta centram,vai papildus kopēšanas.Tas neatiecas tikai uz CL.
1.septembris 2010, 12:01 | links

urmaas
šodien laidīšu gan, bet ja ezerā nebūs liels vilnis, tad sākotnēji provēšu iet uz līdakām, kaulģīmjus atstājot vēlākam vakaram, biš pirms tumsas :)
1.septembris 2010, 11:58 | links

zivniek itka normali strada viss :)
1.septembris 2010, 11:26 | links

Zivnieks
šon laidīsi kaulģīmjus kacināt?
:)
1.septembris 2010, 11:21 | links

atvainojos, ka iejaucos bebru slānīšanā... :DDD
bet gribējās pajautāt - man vienīgajam CL lapa praktiski nestrādā???? viss tik lēns, ka bail, pilnīgi tramīgs sāku palikt :DDD
1.septembris 2010, 11:19 | links

Ērgli , nekādīgi nesaprotu , kā Tu tāds humanists būdams vari slaktēt zivis , Tev ir dubultā morāle ?
1.septembris 2010, 10:43 | links

zivis ta neslakteju,bebrus esmu redzejis tik cik mednieki vinus blieza..dzeris,nu ne grama :)
1.septembris 2010, 10:13 | links

cik biji dzēris? Man kaut kā nav pieņemami slaktēt ar cirvi bebru. Tāpat kā slaktēt zivi ar koku sitot pa galvu...
1.septembris 2010, 10:09 | links

eerglis logiski ka laukos to esmu darijis... Lapsas ar karbītu indējām. Un lopus ar esmu kāvis..
1.septembris 2010, 09:50 | links

:D :D
1.septembris 2010, 09:49 | links

zive 09 Tu esi kādreiz kādu dzīvnieku nogalinājis? apbērējis vai ko tamlīdzīgu izdarījis?
1.septembris 2010, 09:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager