Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Filma piecās daļās par makšķerēšanu/medībām Sibīrijā
1.augusts 2010, 19:56 | links

Par šiiem liegumiem rudenī var "pateikties" šim cilvēkam baltajā maikā, tie grozījumu ierosinājumi nāk no LMA
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-21562.htm
1.augusts 2010, 16:10 | links

Ta varētu vienreiz nosprāgt visi tie laši un miers.
Pašu lasi nedrīkst, spiningot nedrīkst, ar māslīgo ēsmu nedrīkst, vispār makšķerēt nedrīkst. Kāda mārutka pēc ir vajadzīgi tikdaudz liegumi uz vienu zivi.
Pie tam tajā sarakstā ir upes uz kurām ir uzpludinājumi kuros maksķerēt arī nedrīkst kaut pumpainam nav nekādu cerību tur nokļūt - Šķedes upe, Sprinčupe, utt. Idjoti, citu vārdu man nav.
P.s Formula jāpalūr, tūlīt sākas
1.augusts 2010, 15:02 | links

Jurka izlasi 31.2 punktu uzmanīgi:)
1.augusts 2010, 14:50 | links

Jā upju makšķernieki, no1.oktobra līdz 30. novembrim atvaļinājums:):):)
1.augusts 2010, 14:42 | links

es gan Lielupe kjeru veezhus,un pie kaajas man,kas to var liegt....to seergu jau vairs izkjert nevar.
1.augusts 2010, 14:38 | links

Bebrs, tas ir traki un galīgs stulbums, jo samazina inspektoru skaitu un neļauj makšķerniekiem copēt,lai netraucē maliķus. Ja nedrīkst copēt, tad es nebraukšu uz to upi, lai traucētu maliķus. Maliķi uz lašiem parasti iet pa naktīm. Ja par lašiem, tad man riebjas tie ierobežojumi un es neatlaidīšu nevienu lasi vai taimiņu ko noķeršu, jo MN ir stulbi par šo tēmu!!!!!!! MN par lašiem un vēžošanu ir izdevīgi tikai naudas pelnītājiem, bet ne makšķerniekam, kas vēlas noķert kādu vēzi, vai gadās noķert taimiņu vai lasi.
1.augusts 2010, 14:36 | links

31. No 1.oktobra līdz 30.novembrim aizliegta:

31.1. jebkura veida makšķerēšana:
31.2.1. Gaujā, no ietekas jūrā augšup pret straumi līdz šosejas tiltam Strenčos;

pēc šitā izskatās ka nevar:( neko nesaprotu
1.augusts 2010, 14:28 | links

Varēsi ar gruntenēm un slieciņu,bet griķis ar špini būs brakars:))
1.augusts 2010, 14:20 | links

pag uldēn, es ar gruntenēm varēšu???
vai arī no pirmā oktobra līdz decembrim arī slieku pludināt nevarēšu???
1.augusts 2010, 14:17 | links

Tā ka Juri varēsi slieku peldināt upē:)
1.augusts 2010, 14:05 | links

Vēl jau bij liegumi ar mākslīgo ēsmu.
1.augusts 2010, 14:04 | links

Tik traki nav, bet stulbums tāpat.

31. No 1.oktobra līdz 30.novembrim aizliegta:

31.1. jebkura veida makšķerēšana:

31.1.1. Daugavas baseinā:

31.1.1.1. Ogres baseina upēs – Līčupē, Naružā, Sumuldā, Taukātnē, Vedzē;

31.1.1.2. Pededzes baseina upēs – Akaviņā, Alūksnē, Ievednē, Virgulicā;

31.1.1.3. Aiviekstes baseina upēs − Aronā un tās baseina upēs – Bērzaunē un Talejā –, Kujā, augšup pret straumi no tilta uz Cesvaines–Gulbenes autoceļa, Vesetā, lejup no tilta pie Lejaskroga Vietalvā;

31.1.2. Gaujas baseinā:

31.1.2.1. Amatā, no ietekas Gaujā augšup pret straumi līdz ūdenskrātuves aizsprostam Kārļos;

31.1.2.2. Amatas baseina upē Kumadā, no ietekas Amatā augšup pret straumi līdz Vidzemes (Pleskavas) šosejai;

31.1.2.3. Braslā, no ietekas Gaujā augšup pret straumi līdz Braslas HES aizsprostam;

31.1.2.4. Lenčupē, Lojā, no ietekas Gaujā augšup pret straumi līdz Katrīndzirnavu HES aizsprostam, un Strīķupē;

31.1.2.5. Līgatnē, no ietekas Gaujā augšup pret straumi līdz aizsprostam pie "Anfabrikas" klintīm;

31.1.2.6. Raunā, no ietekas Gaujā augšup pret straumi līdz dzirnavu aizsprostam Raunā;

31.1.2.7. Raunas baseina upēs – Raunī, no ietekas Raunā augšup pret straumi līdz Vidzemes (Pleskavas) šosejai, un Vaivē, no ietekas Raunā augšup pret straumi līdz Vaives dzirnavu aizsprostam;

31.1.2.8. Tirzas baseina upēs – Vilaunē un Azandā;

31.1.2.9. Vecpalsā un tās baseina upēs – Rauzā un Šepkā;

31.1.2.10. Vizlā, no ietekas Gaujā augšup pret straumi līdz Vizlas HES aizsprostam;

31.1.3. Irbes baseina upēs – Ostupē un Raķupē;

31.1.4. Salacas baseina upēs – Jaunupē, Korģē, Ķirelē, Noriņā, Melnupē, Glāžupē, Iģē, Piģelē, Ramatā;

31.1.5. Ventas baseinā:

31.1.5.1. Abavas baseina upēs – Mellupītē, Valgalē, no ietekas Abavā augšup pret straumi līdz tiltam Valgales ciemā, Virbupē (Kāronē);

31.1.5.2. Ciecerē, no ietekas Ventā augšup pret straumi līdz Pakuļu ūdenskrātuves aizsprostam;

31.1.5.3. Edā un tās baseina upē Šķēdē, Kojā, Lētižā, Šķērvelī un tās baseina upē Dzeldā,

31.1.6. Rīgas jūras līcī ietekošajās mazajās upēs – Aģē, no ietekas jūrā augšup pret straumi līdz Aģes HES aizsprostam, Inčupē, Ķīšupē, Liepupē, no ietekas jūrā augšup pret straumi līdz Tallinas šosejai, Lāčupē, Melnsilupē, Pēterupē, Pilsupē, Svētupē, no ietekas jūrā augšup pret straumi līdz tiltam pie Krūzmaņu mājām (autoceļš uz Ērgļu purvu), Zaķupītē;

31.2. makšķerēšana ar mākslīgo ēsmu:

31.2.1. Gaujā, no ietekas jūrā augšup pret straumi līdz šosejas tiltam Strenčos;

31.2.2. Irbē;

31.2.3. Mergupē;

31.2.4. Rīvā, no ietekas jūrā augšup pret straumi līdz tiltam Rīvas ciemā;

31.2.5. Rojā, no ietekas jūrā augšup pret straumi līdz Lubes dzirnavu aizsprostam;

31.2.6. Sakas baseina upē Tebrā līdz aizsprostam Aizputē;

31.2.7. Užavā, no ietekas jūrā augšup pret straumi līdz tiltam Tērandē;

31.2.8. Ventā, no tilta pie Zlēkām augšup pret straumi līdz Latvijas–Lietuvas robežai;

31.2.9. Abavā, no ietekas Ventā augšup pret straumi līdz Abavas rumbai;

31.2.10. Vitrupē, no ietekas jūrā augšup pret straumi līdz tiltam Ķirbižos.
1.augusts 2010, 13:58 | links

klau, man kaimiņš šodien nošokēja, pa tēmu, ka dzirdējis NG raidījumā ka visas upes kas ietek jūrā būs slēgtas ar rudeni, ka nevarēs izmantot nekādu pikšķeri!!!!

kāds ir lietas kursā, cik nopietni tas ir, vai tiešām šādas šausmas mums draud???
1.augusts 2010, 13:51 | links

Tas labiem sapņiem;
31.jūlijs 2010, 23:51 | links

Welcomiņš ;)
31.jūlijs 2010, 22:14 | links

KKaadu polju shopu atradu :) paldies :)

I will use google before asking dumb (kju)uestions :D
31.jūlijs 2010, 21:50 | links

Vispār es to tā jokam ieliku :)))))))
Tur arī tāc amerikānisx sortiments gumijām. BTW arī viņu weblapā, pie mums pieejamos Mann's tvisterus nemaz neredz. Agrāk SW sadaļā bija.
Gan jau, ka ebay vari viskauko nopirkt. Ka tik forma līdzīga, tad BRENDAM vairs naf liela nozīme ;)
Un vispābā, iemet googlē interesējošos product code un webshopus tev izmetīs biezā slānī ;)
31.jūlijs 2010, 19:06 | links

Griezeej tur shippings tik pa U.S. :(
Un jaunie Mann`s nemaz nav man vajadziigajos tonjos...taaka paliek tik Relax...
31.jūlijs 2010, 18:46 | links

http://www.mannsbait.com/index.asp un Shop online ;)
31.jūlijs 2010, 17:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager