Es atceros bērnībā kad sāku copēt Lielupē zvejnieku ciematā līcītī pie kolhoza kluba noķēru pirmo līni ap 1 kg bikses bija pilnas no lepnuma un priekiem...neviens jau nepiedzimst par copes guru...puikām tas prieks ir lielāks kā rūdītiem copes guru:) Lai jau priecājās...gan jau iemācīsies ..ar laiku:)
Visiem ne asakas:)
Jūs noteikti meženes domājat,bet kāds jau sapals tādos izmēŗos ganās.Ūdens ir diezgan pacēlies,bet sapalam tas patīk,ka straume nes visādu barību.Es tomēr ieteiktu lielākas upes,tur zivju vairāk.Kur tad Lielupes pietekas-Mūsa,Mēmle....
Nu Gaujā lielās zivis izsmeltas- tik sīkās palikušas. Ņemiet mailīšu tīkliņus un brauciet mailes zupai saķert, jo tās par daudz savairojušās. Gruntenes un spiningus varat atstāt mājās. :l
Vēl var mēģināt ar makšķerēm uz Abavu aizlaist- tur esot ap 70-80cm sapali manīti! ;)
aakkis> hitrijs, re kā dzen no savas upes prom :))) Gaujā varbūt ar vairāk sapalu, bet lielākos esmu redzējis tieši Abavā. 90.vidū virs Rendas stāvot uz paaugsta krasta, redzēju sauļojamies tādu uz 70-80cm, krietni maktenāks par to 3nieku ko dabūju apskatīt tuvumā, Gaujā ķertu :)