kā viņš var grimt, man neviens paštaisītais nav grimis, vienīgi velkot, vai ja uztaisu grimstošu, vajag zināt no kā taisa un būs ok, pirmkārt no sausa koka vajag taisīt
Kapēc Tev nav pieejams epoksīda sveķi?Viņus tak var nopirkt gandrīz jebkurā saimniecības preču bodē kā arī daudzās benzīna uzpildes stacijās.Es gan domāju ka tavai štellei vislabāk derētu balsas koks,tas gan grūtāk atrodams,bet kas meklē tas atrod:))
Ja ņemam atklāti zvenieku pielietotie zivju murdi ir vismazāk traumējošākas pariktes kuras ir izdomātas zivju iegūšanai.Šie paši 2 latu ķiniešu linumi ir sērga ar kuru tiešām ir jācīnās.Pašlaik Usma ari ir no tīkliem atbrīvota vismaz brīvdienās-vai esat to ievērojuši ???
epoksīds ir divkomponentu sveķu līme.epoksīda sveķi sāk cietēt tikai tad,kad pievieno cietinātāju.tagad pieejamas arī citas sveķu līmes.par tām tev neko nevarēšu pateikt-jau 15 gadus vairs nav aktuāli.
marcvegn
Tu nēsi zivis ar vēžiem sajaucis Vai arī dzīvē murdus nēsi redzējis.Zivju murdus veikalos tirgo reti jo tiem ir sava specifika Tos būvē tikai uz pasūtījuma.šet es varu nosaukt vismaz 10 murdu veidus,