Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
un nevienam nav škrobe,kad ar aknām esi jutis copes nebūs,bet aizbrauc.Var jau protams zariņu pie pakša pienaglot un vērot,bet vai vajag izgudrot veļļuku!
9.jūlijs 2010, 18:08 | links

Var jau pajokot,bet vairs nav smieklīgi.Bernudārzs!!!Te viens tāds ar estipojs niku to tik vien dara kā visu laiku pārgudri ļurina.Kad mēģināju zēnam izskaidrot saprotami kā jārīkojas ar strāvu,ja nu tiešām tik šausmīgi gribas izmēģināt tā iegūt nakteņus,tad sagāza man virsū vai puspasaules notikušās nelaimes.Skaidroju to tikai tāpēc,lai tiešām nenotiek nelaime.Un nebrauciet augumā,ja nesaprotat rakstītā jēgu.Nekā personīga,bet citreiz,ja gribas patēlot gudrākus par citiem,rakstat personīgi ,parunāsim.Nespodrinat savas spalviņas visu copmaņu priekšā.
9.jūlijs 2010, 18:02 | links

Urmaas , nu traki , ko lai dara , būs jābrauc uz Kurzemes mežiem un jāizrok kāds šmaisers , kad nāks pārbaudīt vai tas verķis ir , būs šmaisers jāliek lietā .
9.jūlijs 2010, 17:27 | links

Vai k;ads var ietiekt labu interneta veikalu ar makšķernieka piederumiem un kur var ērti nokārtot preci uz līzinga? Paldies
9.jūlijs 2010, 16:30 | links

pličavniekiem vienreizējā nodeva dubultojas.un + piespiedu darbi upes gultnes attīrīšanā bez akvalanga un acenēm!!!
:DDD
9.jūlijs 2010, 16:23 | links

urmaas, šitā nevajag. čingijs izlasīs un sāksies Mardlezonijas baleta otrā daļa.
9.jūlijs 2010, 16:21 | links

gints
ministru kabinets jau gatavo nolikumu,kur teikts'-šāda veida verķim jābūt katram makšķerniekam.ieskaitot nepilngadīgos,pensionārus utt.copēt drīkstēs iet tikai tad kad copes uzrādītājs rādīs 5 zuves.pie tam ja copes laikā pazūd kaut viens simbols,cope nekavējoties jāpārtrauc.nolikuma neievērošanas gadijumā tiks konfiscēti visi makšķerrīki un trānsports.pie tam par labu valstij jānomaksā vienreizējā nodeva 1000LVL.vot tā!!!:DDDDDDDD
9.jūlijs 2010, 16:16 | links

Man gan šādu uzparikti nevajag , es uz copi braucu tad , kad man ir tam laiks .
9.jūlijs 2010, 16:07 | links

vieplis
proppilki jāspēlē!:DDDDDD
9.jūlijs 2010, 15:53 | links

Laba ideja biznesam.
jānoorganizē copmānu brigāde, kas visu laiku sēž un mēģina kautko noķert. Viņi ziņo centrālei, ķeras/neķeras.
Savukārt centrālē jebkurš interesents par mazu, bet taisnīgu samaksu var iegūt informāciju vai ķeras.
9.jūlijs 2010, 15:51 | links

Urmaas, a ko darīt, ja ir brīva diena, baigi gribās copēt, laiks super, bet tas maita telefons rāda necopi?
9.jūlijs 2010, 15:50 | links

vott tā.sapratāt copmaņi.turmāk visi ies uz copp tad kad zivju prognožu rādītājs rādīs pilnu skalu.tobiš piecas zivtiņas.būs vērts iet uz copp ari tad kad kāds uzrakstīs - uz copp ir vērts iet,jo baigi lapi copē!:)))
9.jūlijs 2010, 15:46 | links

sveiki copmaņi
moš kāds zin vai ir kāds mob. telefona modelis ar iebūvētu copes prognožu rādītāju.Parasti 5-cas zivtiņu ikonas.
ir dabonams tāds pulkstenis,bet kurš šodien nēsā i to,i šito!
Paldies.
9.jūlijs 2010, 15:25 | links

vellos,skatos sludinaajuma te karpu copene pa 200ls....laikam jaabuut lielam fanaatikjim vai pohujistam,lai pirktu pa taadu naudu tkai kaatu....
9.jūlijs 2010, 15:01 | links

Vairi, bilde galerijā.
:)
9.jūlijs 2010, 14:00 | links

Vairis30,aizbrauc uz Braslu tur šogad krītiņi ir biezā slānī,it īpaši zem augstsprieguma līnijas.
9.jūlijs 2010, 13:56 | links

Es jau i nepretendēju, lai puisim tiek, bet vienkārši gribas redzēt kāds viņš ir PAREIZI izgatavots
9.jūlijs 2010, 13:55 | links

Vairi, murda jaunais laimīgais īpašnieks jau pieteicās.
:))
9.jūlijs 2010, 13:53 | links

OK
sazvoņimsa.:)
9.jūlijs 2010, 13:52 | links

Ko par cepumu nesarunāsi:))))
9.jūlijs 2010, 13:51 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager