Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
gint, nepareizi saprati mani, netaisos nevienam iesmērēt eletrizētus nakteņus
un vispār, ja vajag brauc pats pakaļ
7.jūlijs 2010, 22:24 | links

mans naff ļauns.man tikai stipri nepatīk vēlu braukt labōt jūsu savārītās ziepes!!!es labāk pasēžu pie ezera utt.
7.jūlijs 2010, 22:23 | links

Tu viņus nepaspēsi līdz Rīgai atvest , nosprāgs , es jau teicu ar elektrību lasītie copei neder , jā nevari bez elektrības salasīt , tad nevajag . Man vajag lai es viņus varu uzglabāt pāris nedēļas , bet ar elektrību lasītie būs beigti pēc pāris dienām .
7.jūlijs 2010, 22:23 | links

urmaas, tu tāds ļaunc :(
:DDD
7.jūlijs 2010, 22:22 | links

urmaas :DD
aj karoč notīrīšu vadam galu no gumijas, to aptīšu ap iesmu un otru galu pie elektrības, ja 2 dienas nerādos, tas uz jūsu sirdsapziņas :))
7.jūlijs 2010, 22:21 | links

Zaceps
turpini tā.un mans būs tikai priecīgs.meņše narodu,boļše kislorodu!!!:DDD
7.jūlijs 2010, 22:20 | links

aigaigar-elektrība ir tumša lieta,kas skrien pa vadiem un sit pa knaģiem.laisti tik muteres puķu dobes-i mutere priecāsies,i nakteņus dabūsi.
7.jūlijs 2010, 22:19 | links

zacepam- to tu zrjaaa!!!
7.jūlijs 2010, 22:19 | links

Klausi Urmaasu-kā nekā ar elektrību uz tu:)))
7.jūlijs 2010, 22:18 | links

Vajag tikai vienu vadu,vienu galu pieskrūvē iesmam,kā Tu saki,otrā galā notīru izolāciju un satinu vada galu tā,lai brīvi var iesprauzt pagarinātāja vada fāzes vietā.To kur ir fāze,var pārbaudīt ar indikātoru.Bet ja kāds ir tik muļķis,lai slēdzas klāt kautvai HESAM.Tas Urmasam.
7.jūlijs 2010, 22:17 | links

vienu galu mutē,otru tūplī un "pirkstu"zemē.TĀDI NAKTEŅI līdīs laukā,ka prieks kur tu rodies,laime kur kavējies!!!
:DDD
7.jūlijs 2010, 22:16 | links

: DDDDDDDDD
7.jūlijs 2010, 22:13 | links

tiešām tik grūti kādam ņemt un saprotami paskaidrot? labāk jau pieraxtam 3 lapas tukši muldot, lai atkal varētu beigās adminam pasūdzēties, ka es redz te pa daudz raxtu :D

gā gā, a kā ta tu nakteņus dabūsi? :D

tin labāk abas drātis ap iesmu , tā būs drošāk un otrā galā katru drāts galu bāz savā rozetes caurumā .
7.jūlijs 2010, 22:10 | links

ja tas par manu pirmo tekstu, tad tiešām nezinu, nav nekad bijusi vajadzība ar vadiem ņemties, ne mājturībā kas mācīts ne ģimenē :)) viepli, par mājturības stundu lūdzu komentārus paturi pie sevis :))
7.jūlijs 2010, 22:08 | links

dari tā.un viena čopes konkurenta būs mazāk!!!
tiešām tik stulps vai izliecies???
7.jūlijs 2010, 22:07 | links

urmaas, nav izdevies tos vadus nogāzt, bet pārmest spiningu gan pāri :)) savilku vadus kopā, kas pa dzirkstelēm ... ehh derētu atkārtot :))
7.jūlijs 2010, 22:06 | links

pamatīgi nogāza? :DDD ja pat zemes virskārta nebija mitra, vienos naktī gāju lasīt un zeme putēja, asfalts bija mitrs, bija arī peļķes, bet zeme sausa :) nekas, kad vajadzēs sadabūšu ar elektrību. es no elektrības maz saprotu, tad kā tur īsti darīt? no vada notīrīt gumiju un drāti aptīt ap iesmu (dakšu utt) vai kā tur? vadā ir viena drāts, ja 2, tad tikai 1 tīt ap iesmu?
7.jūlijs 2010, 22:05 | links

kādu fāzi,kādu nulli?ja nolaidīsi 1 vadu no 20kv līnijas,tad pat šahtjori izlīdīs!!!:DDD
7.jūlijs 2010, 22:03 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager