Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Aigaigar, par Tevis uzdoto jautājumu,ja sliekas mēģina iegūt ar elektrību,cik tuvu var iet pie stieņa,pie kura pieslēgta strāva.Te rakstīja,ka viens prātvēders tādā veidā darbojoties,nonācis slimnīcā.Man aizdomas,ka viņš īsti nav zinājis,ko dara.Katik čalītis nebija iespraudis zemē fāzi un nulles vadu arī.Esmu tādā veidā uz ātro sadabūjis pietiekoši nakteņu,jo viekārši nav cita varianta,ja pēkšņi saspriež ar čomiem pacopēt.Daru tā:četrzaru mēslu dakšai pieskrūvēju vadu,atrodu kādu ēnainu vietu vai puķu dobi,protams savā sētā,salaistu ar ūdeni,pēc kāds laiciņa ūdens sasūcies zemē pietiekoši dziļi,tad ieduru dakšu un pieslēdzu pie fāzes.Pie strāvas paturu kādu minūti,sīkās izlien ātri,bet lielie jāpagaida.Esmu lasījis sliekas pie pašas dakšas ar pieslēgtu strāvu,neko neesmu jutis,ka sistu strāva.Bet tas jau nu pašam jāsaprot,ko dara,ne jau visi vienādi panes strāvu.Ja tās sliekas ātri salasa,pārāk ilgi nemocot ar strāvu,tad nav ne vainas.Esmu pagrabā mitrā velēnā noturējis pat nedēļu.Man vakar izskatījās,ka Ancē pamatīgi nogāza lietus,tākā droši vie vari nakteņus salasīt arī tāpat.
7.jūlijs 2010, 21:59 | links

Bralitis
kā man to kolekciju gribētos:)bet,,,bet...pat pa lēto nevajag:)
7.jūlijs 2010, 21:57 | links

Paganel, katram (katrai) savs silikons.
:))
7.jūlijs 2010, 21:53 | links

paldies,Viepli.angļi laikam lieto tikai mazus vai ļoti lielus silikonus:).
7.jūlijs 2010, 21:51 | links

Brālīti
manējās pat OKKUNENI nesmādē!pārbaudīts.kādu dienu došos līcī notestēt personīgi!:)))
Grieseejam parasti timšas,man tādas navajag!:)))
7.jūlijs 2010, 21:50 | links

Sien sien ....man ienācās pamatīga kolekcija.Griezējs savu DS kolekciju aizmirsa pie manis. Ja kas pa lēto varu noandelēt :)))))))
7.jūlijs 2010, 21:47 | links

'Brālīti
mans sien jaunās DS sistēmas!!!ienācās vien paciņ,tās ko gribējās.:)))
7.jūlijs 2010, 21:33 | links

Viepli , varam jau pie Tevis , vai pie manis uzrīkot kādu alus dzeršanas un desiņu vai steika cepšanas uz mangāla vakaru .
7.jūlijs 2010, 21:32 | links

Grillēts oktopuss ir baigi gards.
:))
7.jūlijs 2010, 21:30 | links

vāciem +2, ja gribēs, pat +3
7.jūlijs 2010, 21:30 | links

žēl jau, ka Paulu apēdīs :))
7.jūlijs 2010, 21:29 | links

Friči šovakar smagi atrausies!
7.jūlijs 2010, 21:28 | links

mans gan liek uz Vāciju
7.jūlijs 2010, 21:27 | links

cerēsim, ka astoņkājainais Pauls nekļūdīsies :)
7.jūlijs 2010, 21:25 | links

zxaceps,nu laiku kaut ka liidz futenei esmu nositis,buus jau ok:))))))))dzeram alu.
7.jūlijs 2010, 21:24 | links

Gint, es zinu un vienmēr paturu to prātā.
:)))
7.jūlijs 2010, 21:23 | links

Gulbis,Tevis teiktajam zināmā mērā varu piekrist,bet Tu jau pats arī saki:tas tā,vēlamā formā,kā vajadzētu būt.Tu tiešām razagnalsa.Tādā veidā mēs varētu spriedelēt visu dienu un uzskaitīt dafiga visādu priekšlikumu vēlamā formā,pat ieskaitot Saeimu.Pareizi jau saki,viss atkarīgs no pašu copmaņu godaprāta,ja tā nav,tad nekādi likumi,rīkojumi,aizliegumi neko nelīdzēs.
7.jūlijs 2010, 21:21 | links

Viepli , ar to alu uzmanīgi , es varu arī aiziet līdz Tavai mājai .
7.jūlijs 2010, 21:21 | links

Brālīti, alus uz mana rēķina visiem!
:DD
7.jūlijs 2010, 21:14 | links

ojeeee..driiz futene:)))))))))
7.jūlijs 2010, 21:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager