Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
usurs
runa gāja tikai par to lai muļķības netā neraksta.kā jau rakstiju-ja kas notiks,tad vainīgo atradīs.ko nu vairs.pietiks par to!:)
9.jūlijs 2010, 22:49 | links

es tak nesaku,ka 100% precīzs verķis!
un domāju ,ka puse no pribambasiem mūsu somās (kastēs) ir iegādātas (pašu taisītas) experimenta pēc!
.... tas ir tikai un vienīgi mans,šodienas fetišs (kā daudziem mums) !!!
9.jūlijs 2010, 22:32 | links

ZACEP...
URMASS ir sertificēts elektriķis ,ja kas...
mēē...
9.jūlijs 2010, 22:28 | links

Viepli
:DDDDDDDDDD
9.jūlijs 2010, 21:10 | links

Vells, nevar saprast, kam lai piekrīt šovakar.
:DD
9.jūlijs 2010, 20:52 | links

Veči,viss kārtībā,īstenībā jūs visi esat normāli džeki un neuzvienu necepos.Esmu miermīlīgs un varu derēt,ja sanāktu ar kādu no jums kopīgi vienā kompānijā pacopēt,iedzert pa aliņam un patriekt jokus,jus secinātu,ka es arī esmu normāls džeks.Man tikai nepatīk neapdomāti uzbraucieni,ja kas,rakstat personīgi.
9.jūlijs 2010, 20:29 | links

bushmans
saki lūdzu-kāpēc tev tāda pārliecība,ka tavs verķis vienmēr precīzi rādīs zivs ķeršanās laiku???ir ari labāki veidi kā noteikt,būs cops vai nebūs.vnk jāpaseko līdzi laikaziņām un atmosfēras spiedienam vismaz tuvākajām 2-vām dienām.daudzkas ir atkarīgs ari no tā vai tai vietā zivis ir ieceļojušas vai nē.biku pacietību,veiksmi un daļēji meistarību noteikti vajag!:)
mans brauc uz copp tad kad ir brīvs laiks un pat muguras smadzene saka priekšā-BŪS.ne vienmēr ir,'bet man cops galvenokārt ir atpūta&relax nevis gaļas ieguves veids.ja ir laba cope,tad protams patīkamāk!NE ASAKAS:)))
9.jūlijs 2010, 19:48 | links

lai tak viņš pacepās!:)))
kad netiek uz copp,pie auksta bairīša tādas idejas tik rodās!!!vnk nevar jau visu te publicēt,ka tik nenograuž bez sāls.par Vējoņa padomnieku ari nepretendēju!:)))
9.jūlijs 2010, 19:41 | links

biju aizbraucis uz copi,bet pieejot pie ūdenskrātuves viss copes prieks pārgāja!!!tādu netīru vietu ilgi nebiju redzējis.vai tiešām tie ūdeņi kas ir valsts pārraudzībā tā jāpiecūko!!!
9.jūlijs 2010, 18:52 | links

urmass nedod deputātiem idejas
9.jūlijs 2010, 18:47 | links

Zacep , nu beidz , par to jau sen visi aizmirsa , nevajag visu atkal sākt no jauna , ceru ka Urmaas Tev neatbildēs .
9.jūlijs 2010, 18:08 | links

un nevienam nav škrobe,kad ar aknām esi jutis copes nebūs,bet aizbrauc.Var jau protams zariņu pie pakša pienaglot un vērot,bet vai vajag izgudrot veļļuku!
9.jūlijs 2010, 18:08 | links

Var jau pajokot,bet vairs nav smieklīgi.Bernudārzs!!!Te viens tāds ar estipojs niku to tik vien dara kā visu laiku pārgudri ļurina.Kad mēģināju zēnam izskaidrot saprotami kā jārīkojas ar strāvu,ja nu tiešām tik šausmīgi gribas izmēģināt tā iegūt nakteņus,tad sagāza man virsū vai puspasaules notikušās nelaimes.Skaidroju to tikai tāpēc,lai tiešām nenotiek nelaime.Un nebrauciet augumā,ja nesaprotat rakstītā jēgu.Nekā personīga,bet citreiz,ja gribas patēlot gudrākus par citiem,rakstat personīgi ,parunāsim.Nespodrinat savas spalviņas visu copmaņu priekšā.
9.jūlijs 2010, 18:02 | links

Urmaas , nu traki , ko lai dara , būs jābrauc uz Kurzemes mežiem un jāizrok kāds šmaisers , kad nāks pārbaudīt vai tas verķis ir , būs šmaisers jāliek lietā .
9.jūlijs 2010, 17:27 | links

Vai k;ads var ietiekt labu interneta veikalu ar makšķernieka piederumiem un kur var ērti nokārtot preci uz līzinga? Paldies
9.jūlijs 2010, 16:30 | links

pličavniekiem vienreizējā nodeva dubultojas.un + piespiedu darbi upes gultnes attīrīšanā bez akvalanga un acenēm!!!
:DDD
9.jūlijs 2010, 16:23 | links

urmaas, šitā nevajag. čingijs izlasīs un sāksies Mardlezonijas baleta otrā daļa.
:DDD
9.jūlijs 2010, 16:21 | links

gints
ministru kabinets jau gatavo nolikumu,kur teikts'-šāda veida verķim jābūt katram makšķerniekam.ieskaitot nepilngadīgos,pensionārus utt.copēt drīkstēs iet tikai tad kad copes uzrādītājs rādīs 5 zuves.pie tam ja copes laikā pazūd kaut viens simbols,cope nekavējoties jāpārtrauc.nolikuma neievērošanas gadijumā tiks konfiscēti visi makšķerrīki un trānsports.pie tam par labu valstij jānomaksā vienreizējā nodeva 1000LVL.vot tā!!!:DDDDDDDD
9.jūlijs 2010, 16:16 | links

Man gan šādu uzparikti nevajag , es uz copi braucu tad , kad man ir tam laiks .
9.jūlijs 2010, 16:07 | links

vieplis
proppilki jāspēlē!:DDDDDD
9.jūlijs 2010, 15:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager