Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
nu nejau es to daru pirmo dienu, arī ne pirmo gadu, nakteņus lasu ilgi un zinu, ka vispirms vajag lietu un nekāds mākslīgs slapjums nav pat uz to pusi
7.jūlijs 2010, 16:51 | links

Aigaigar ! Vakarā palaisti ar udens smidinātāju kādus 10x10 metrus un bēdu nezināsi. Pa nakti ej lasīt, tikai zāli neizmirsti nopļaut.
7.jūlijs 2010, 16:05 | links

kurā pusē tad nav lijis 3 nedēļas?
7.jūlijs 2010, 15:53 | links

nu tad lūdzu uzdejo lietus deju, lai mums te normāli uzlīst! :))
7.jūlijs 2010, 15:51 | links

Piz**c, jo talāk, jo trakāk!!!
Ja kāds darbojas ar elektrību vairāk nekā sadzīves vajadzībām, neatkarīgi no tā, vai tā ir upe vai piemājas dārzs, viņam ar garīgo veselību viss nav kārtībā!!!
7.jūlijs 2010, 15:47 | links

pasaki, kur lai salasa nakteņus ar lukturīti, ja lietus nav bijis 3 nedēļas?
7.jūlijs 2010, 15:42 | links

Par sistajām sliekām- ir gan tās vārgākas. Un ja vēl patur karstumā-tad ir čau.
Stāvēt pie mieta , kas zem sprieguma , var turpat. Tik protams jāatceras , ka ūdens lieliski vada elektrību, un tavas pēdas pie zemes ir lielisks sazemējums!!!

Nevajag slinkot- ja esi copmans un nedzīvo betona daudzkameru būdā- iekop sev vietiņu , kur sliekas dzīvosies,un nezināsi bēdu.

P.s. - naktenieki nemaz tik labi nelien ārā , bakstāmi ar 220. Ta kā , vecais labais lasīšanas/tvarstīšanas veids.
7.jūlijs 2010, 15:36 | links

> 3m/s - vai tad tas ir vējš ??!!! :DDD
7.jūlijs 2010, 14:57 | links

Orest, paldies! Vairāk uztraucos tieši par vēju, jo tieši tā dēļ emu dzirdējis, ka nevarot ne izkļūt ne iebraukt ezerā..
7.jūlijs 2010, 14:50 | links

peec taadaam izvirtiibaam ar elektriibu tur slieku gadus 2 nebuus. taadaa veidaa jau tik vienreiz ~ divreiz tiksi pie vinjaam.
7.jūlijs 2010, 14:44 | links

nesaprotu, kapēc elektrību vajag? es pa nakti ar fanariku pastaigāju pa dārzu, un salasu nakteņus, cik vajag. Vienīgais nosacījums-jābūt nopļautai zālei.
7.jūlijs 2010, 14:31 | links

Nu jau pēc lietus sliekas parādījušās ar lāpstu aizsniedzamā dziļumā, bet, lai nebūtu jākrāmējas ar elektrību, pietiek, ja sausā laikā kādu vietu stipri salaista ar ūdeni un noklāj ar kaut vai maisiem, kāda plāksne arī der, pēc 2 stundām tur var normāli tos kustoņus sarakt.
7.jūlijs 2010, 14:07 | links

sigi...Šorīt Valmierā bija superlaiks.Kāds būs rīt,tad redzēs.
7.jūlijs 2010, 14:00 | links

Kam es mācīju,ka ar svaigiem tārpiem nemakšķerē?Vismaz nakti notur sliekas traukā un tad!
7.jūlijs 2010, 13:44 | links

man jau nevajag 2 dienas, piemēram, šodien salasu un vakarā maucu uz līņiem!
7.jūlijs 2010, 13:36 | links

Kāds nav no Burtniekiem vai Valmieras apkārtnes? Kāds šodien laiks? Rīt braucu uz Burtnieku ezeru, bet netieku gudrs vai tā ir laba doma, sola lietu un lielu vēju (>3 m/s)..
7.jūlijs 2010, 13:34 | links

Es kādreiz dariju tā...Perspektīvā vietā iemauc zemē fāzi un par pusotra metra tuvāk nelienu.Nekad nekādu strāvu neesu jutis.Protams lietus laikā to nedrīkst.Vienīgais mīnus ka ātri tie tārpi nobeidzas,maksimums divas dienas un viss.
7.jūlijs 2010, 13:28 | links

cik tuvu tam mietiņam var līst?...Tu ar kādu spriegumu strādā?Zini-maiņstrāva līdz 0.4kV ir bīstama tikai pieskaroties kailām strāvas vadošajām daļām.Tavā gadījumā;tas iesms un mitrā zeme pie ieslēgta sprieguma.
7.jūlijs 2010, 13:11 | links

pēdējie divi nesmukie vārdi forumā no viepļa, tātad viņam ar viens soda punkts jau rezervēts :))
7.jūlijs 2010, 13:05 | links

perdeli, Sams vēl velk dzīvību?
7.jūlijs 2010, 13:03 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager