Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
aigariņ, nākamgad tev bizness apstāsies
7.jūlijs 2010, 12:58 | links

kādu laiku jau dzīvo, kā tad ir, cik tuvu tam mietiņam var līst?
7.jūlijs 2010, 12:42 | links

Ko tu krati???:DDD
7.jūlijs 2010, 12:24 | links

Mhm, ja pakrata tad arī lokās:D
7.jūlijs 2010, 12:16 | links

Nav tik traki.:))
7.jūlijs 2010, 12:10 | links

Gagarin , ar elektrību sistās sliekas makšķerēšanai neder , viņas uz āķa karājās kā puņķi .
7.jūlijs 2010, 12:04 | links

bet tāpēc jau es prasu, ka nezinu, varbūt tomēr kādam nebūs par grūtu atbildēt! es vismaz šim jautājumam jaunu tēmu neveru vaļā
Slieku sišana ar elektrību :))
7.jūlijs 2010, 11:57 | links

Aigar- vajadzēja to fiziku mācīties,tad būtu skaidrība , ko var un ko ne.
7.jūlijs 2010, 11:50 | links

nu traki llaudis
7.jūlijs 2010, 11:45 | links

man nakteņus tagad nav kur tāpat dabūt, tāpēc ar bija doma ar elektrību, bet tagad sabaidīji
cik tad tuvu tam dzelzs mietiņam var iet?
7.jūlijs 2010, 11:43 | links

Pagājušajās brīvdienās slimnīcā nonācis kāds katvarietis, kurš mēģinājis ķert sliekas ar elektrību, informē Limbažu apkārtnes laikraksts "Auseklis".

31 gadu vecais vīrietis mēģinājis izmantot elektrību, lai no zemes savāktu sliekas makšķerēšanai, un, acīmredzot, pārlieku pietuvojies elektroierīcei, informē laikraksts.

Cietušais bija īslaicīgā bezsamaņā, bet pēc veselības stāvokļa stabilizēšanās samaņu atguvis un nogādāts Vidzemes slimnīcā.

http://www.delfi.lv/news/national/novadi/katvarietis-medi-sliekas-ar-elektribu-un-nonak-slimnica.d?id=32878165

Laikam vajadzēja likt pie anekdotēm!?
7.jūlijs 2010, 11:04 | links

Kāds tagad ir bijis Ādažu Dūņezerā. Cik maksā licenze un vai drīkst braukt ar savu laivu?
7.jūlijs 2010, 09:49 | links

Paldies, aakki! :)
7.jūlijs 2010, 08:38 | links

Kas notiek patreiz ar copi? Cik biju nekad neko nenoķeru ne 5 no rīta ne vakarā..:(. Vai pie vainas karstais laiks? Cita izskaidrojuma nav.
7.jūlijs 2010, 01:46 | links

Kurš te itāļu valodu gribēja mācīties? http://www.ilmeteo.it/meteo-europa/Stende?c=43760
7.jūlijs 2010, 00:16 | links

Zaraza

Ar šaujamieročiem esmu pazīstams no agras bērnības , tie man ir vesels lērums , sākot ar revolveru un beidzot ar dažādām karabīnēm , tikko samaksāju tuvu 100 latiem par to kontrolatšaušanu , ar likumdošanu arī esmu pazīstams , labākais ir tas , ka pēc LR likumdošanas mazāk problēmu būs jā nošausi , nekā jā sašausi .
6.jūlijs 2010, 23:19 | links

Saprotu ,ka arvien mazāk un mazāk paliek celiņi un piebrauktuves līdz ūdenstilpnēm lai tos nerotātu uzraksts ,bet būdams arī šāda uzraksta īpašnieks varu pateikt ar pilnu atbildību,ka visvairāk tracina komunistu sauklis ,,vsjo naše vsjo mojo'' Pārpratumi sākās tikai tad kad cilvēkiem dies ir liedzis sarunāties Paprasiet -vai lūdz nevarētu...... un viss..Man personīgi iznāk kašķi un ķiviņi ar nekaunīgiem un pezpardonniem tipiem.Pats esmu braucis uz Ventas privātām teritorijām pēc sarunas ar saimniekiem viss tiek nokārtots./kaut gan pāris reizes saņemti arī atteikumi/bet vai Tad Ventā maz labu vietu ??
6.jūlijs 2010, 23:19 | links

gintsgg

Ar šaušanu uzmanīgi! Es kā cilvēks, kam ir gan civilo gan medību ieroču nēsāšanas atļauja, ļoti labi apzinos ka pēc mūsu LIKUMIEM pat izvelkot šaujamieroci uz izdarot brīdinājuma šāvienu gaisā es jau esmu vainīgs un varu sēdēt ar daudz lielāku varbūtību nekā, ja ar cirvi apsistu visu ciemu :) Mums nav Amerika ar tās konstitūcijas 4. punktu, tā kā šaujamierocis ir tikai ultima ratio...
6.jūlijs 2010, 23:04 | links

puikas, necepaas! teicu jau, ka kompromisa varianta te diemžēl nav - ne īpašnieki (es arī) rīkos CV konkursu kas drīkst un kas nedrīkst lietot "viņu" teritoriju, na arī copmaņi vienmēr visi būs vienādi un kulturāli. Te nu ir darbs tieši LIKUMDOŠANAI - vai nu tā, vai nu šitā... Skandināvi ir izvēlējušies vienu variantu, vācieši citu, citas Eiropas valstis variē starp šīm divām galējībām dažādās inkarnācijās, ASV vispār štats no štata atšķiras radikāli. koroče kā lemsim tā būs - vēlēšanas tak priekšā! (Pasakām sen neticu :) )
6.jūlijs 2010, 22:57 | links

Vecīt , jā es šaušu , tad tu nekad , neko nededzināsi , bet jā nopietni tad es tev piekrītu , visiem pie tā ir jāpiestrādā , kāpēc visi nevarētu darīt kā to daru es , pie ūdens atrodoties paņemu vienu celofāna maisiņu kurā lieku visu nevajadzīgo , tukšos barības maisiņus , tārpu kastītes , pusdienu iepakojumu , tukšās pudeles , visu nevajadzīgo , un pabeidzis copi , iemetu to maisiņu mašīnā , aizvedu mājās un iemetu konteinerā . Nedzīvot kā cūkai nav nemaz tik grūti .
6.jūlijs 2010, 22:48 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager