Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
...pagaidīsim atbildi no GNP, izskatās, mazliet nelikumības notiek
6.jūlijs 2010, 14:40 | links

Mārcis Dzērve 11 gadi :))
6.jūlijs 2010, 13:47 | links

Hm.Neesmu valodnieks,bet manuprāt piestātne ir inženiertehniska būve,kas paradzēta lai ar sausām kājām iekāptu,izkāptu kuģī vai laivā.Pie Gaujas es tādas neesmu redzējis.
6.jūlijs 2010, 13:43 | links

db.lv :: Laivošana Gaujā - par maksu
6.jūlijs 2010, 13:11 | links

Hotelīt, kur tos izcenojumus var saskatīt, gribas pamācoša rakstura vēstulīti uz VM uzskricelēt
6.jūlijs 2010, 13:09 | links

Hmm... a kā ta paliek ar 6m tauvas joslu, tur nekādi nevar būt privāta piestātne! Akal likums paceļ likumu, sviests!
6.jūlijs 2010, 13:04 | links

Latviešiem laivošana jau kļuvusi par tradicionālu vasaras atpūtas veidu, īpaši pieaudzis airētāju skaits garākos upes maršrutos, jo krīzes laikā cita veida atpūta iedzīvotājiem bieži ierobežoto finanšu līdzekļu dēļ nav pieejama.

Tomēr kopš 1.jūlija plostniekiem hobijam būs jātērē vairāk līdzekļu, jo, ja iepriekš piestātnes vietas bija Gaujas nacionāla parka administrācijas pārziņā, tad šobrīd nepietiekamā finansējuma dēļ piestātnes vietas apkalpot un sakopt pēc tūristiem ir deleģēts privātiem uzņēmējiem.

Tie jaunos pienākumus sākuši ar īpašu centību. Proti, par privātas piestātnes izmantošanu prasa latu no personas, par ugunskura kurināšanu 3 Ls, telts vieta izmaksā 2 Ls, savukārt par atļauju izvilkt laivu krastā jāšķiras no 5 Ls.

ŠITAS JAU SĀK KRETINĒT!
6.jūlijs 2010, 12:53 | links

:))) labi ka pirms 7h tikai aizgāju gulēt, savādāk gan jau būtu ko uzraxtījis :))
6.jūlijs 2010, 12:48 | links

Nesaprotu, kāpēc tu uzdod tik bezjēdzīgu jautājumu. Ja savā dīķī, tad ej un ķeksē, ja ne. tad liecies mierā. Var taču arī skatoties saprast.
6.jūlijs 2010, 12:45 | links

Kam tev nārsta līņus vajag tramdīt ?
6.jūlijs 2010, 12:41 | links

sveiki, gribeju paprasit, vai ir iespejams nokert zivi ar uztveramo tiklinu narsta laika? Vnk ir aizdomas, ka vieteja diki narsto lini, tachu nevar ta isti saprast, tapec gribu parliecinaties un pec tam protams atlaist zivi atpakal!
6.jūlijs 2010, 12:40 | links

No TV pults pie klaviatūras ticis? ko tu neteiksi :D Es vismaz eju copēt,nevis caurām dienām sēžu pie PC.
6.jūlijs 2010, 10:40 | links

Intereses pēc ieejat DELFI kur zem ziņām ir komentāri...palasat kā nevajadzētu ņemties pa netu:):):) Tur reizēm tādas ,,pērles,, nāk ārā:):):)
6.jūlijs 2010, 10:36 | links

Pag pag drīz skolnieki modīsies un tad mūs ar tām vēstulēm sūtīs uz krūmiem! :D :D :D, bet nu ja prātiņš būs, tad kko jau sapratīs!
6.jūlijs 2010, 10:31 | links

Be tā jau arī ir!!
Es piemēram, 99% izmantoju CL pastu, nevis forumu.
6.jūlijs 2010, 10:18 | links

sigi - par lētāku cenu esmu īrējis motoru no Laivu Nama (pie sarkandaugavas pārbrauktuves) - 2taktnieks merkurs, tipa 5dien savāc, pirmdien atdod pa 30Ls, ar viņiem var runāt, pastāvīgiem klientiem vēl lētāk.
6.jūlijs 2010, 09:27 | links

koooo? kādā sakarā? ok privāti, viepli :)
5.jūlijs 2010, 22:43 | links

Mr.Viepli ...
Tev labi skolnieki...
Kurš cirvis ,kurš kosmosā bijis...D.D.D.,...
5.jūlijs 2010, 22:43 | links

Viepli,labs :D:D:D
5.jūlijs 2010, 22:41 | links

Gagarin, es jau Akmenim pieteicos līdzi, lai redzētu tavu pinkšķēšanu tiešajā pārraidē. Tā kā tas interesantākais tev vēl priekšā.
:DD
5.jūlijs 2010, 22:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager