Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Kur var atrast, vai nopirkt betona plāksnes - flīzes, gribu uztaisīt kārtīgu laivas ielaišanu ūdenī, savādāk, ka slapja zāle, sākas rakšanas darbi .
5.jūlijs 2010, 14:57 | links

Zili brīnumi!:)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GsTuZciCv2Y&feature=player_embedded#![youtube]
5.jūlijs 2010, 14:31 | links

Man ūdenspoliči izskaidroja ka rinķis vajadzīgs tiem kas aiz borta un veste paša drošībai.It kā loģiski.Kad uzdevu jautājumu nafig man rinķis ja man veste mugurā ja pēkšņi esmu aiz borta vai ja cilvēks ar vesti mugurā peld kā pludiņš - man viņam vēl rinķi mest ??? Saprotu ka vesti gan vajag- par to rinķi nu strīdīgs jautajiens mazajās laivelēs.
Ja kas izdomāju mazgāt ziemas peldošo kombinezonu - tagad tak vasara - pirms mazgāšu laidīšu pārbaudīt vai tiešām peld ! Nu saturas andelmaņi - drīz būs atsauksme - ja viņš mani neturēs uz ūdens -būs liels antireklāms vienai firmai.
5.jūlijs 2010, 13:40 | links

noķer :)
5.jūlijs 2010, 12:31 | links

Sveiki.kaads nezin kaadu info pa to kur vareetu nopirkt dzīvu karpu ap 10 KG svaraa?
5.jūlijs 2010, 12:27 | links

Šitas punkts parastajiem mirstīgajiem vispār skan labi.Ja tev laivā ir tikai karūsas vai citas zivis saņemsi sodu1.1.
Glābšanas riņķis ar līni

1.1.1.
ja kuģošanas līdzekļa garums ir mazāks par 7 m
5.jūlijs 2010, 12:20 | links

Kuģošanas noteikumos ir arī šitāds interesants aizliegums.
8.3. bez speciālas atļaujas izmantot zvejas un makšķerēšanas rīkus.
5.jūlijs 2010, 12:13 | links

tie divi vīreļi,sovdepa laivā,vien jau bij xtrim!!!:)))
5.jūlijs 2010, 11:50 | links

Vakār parakājos pa Googli, gribēju atrast gostus tiem glābšanas riņķiem. Neatradu. Vienīgais ko atradu pie kuģu drošības noteikumiem, drošības riņķis nedrīgst būt piesiets!!!! Tas jau mūsu uzdevumu padara vēl sarežģītāku:)))
Divi vīreļi sovdepa laiviņā īrās pāri upei, pēc copes uz salas. Nu tad lai ar tādu laiviņu izpildītu noteikumus par aprīkojumu, jābūt mazākais faķīram:)))
Lielie onkas to laikam nesaprot, jo viņiem pavisam citu gabarītu laiviņas:D
5.jūlijs 2010, 11:43 | links

Klau, kāds var ieteikt kādu labu vietu, kur pa tiešām lētu summu varētu izīrēt laivu motoru (vēlams mazo suzuki 2,5, jo tā ir vismazākā un vieglākā). Braucu uz 3 diennaktīm, tādēļ pa 15Ls diennaktī sālīti sanāk..

Paldies!
5.jūlijs 2010, 10:19 | links

vēl jau ceku nerakstija.bet jau otrs brīdinājums!
V.S.O.P.
Tev laivā vēl vieta ir?
man,ja divatā braucam,riņķim točna vietas nav!ja nu vienīgi,kā ZG rakstija.:DDD.tik ... ņe,porovoz vseh i vsjo na... ņeposadiš!!!
:)
5.jūlijs 2010, 09:57 | links

Par glābšanas riņķi

Līdz šim poliči Rīgas ūdeņos lika svētu mieru, pat klāt nebrauca. Kopš cik seniem laikiem ir tā aktivizējušies? Grūti izprast tāda Suu.. nepieciešamību :( Tik vietu laivā aizņem.
5.jūlijs 2010, 09:34 | links

To Urmass&grozs
Mūs arī paņēma pie dirsas.Kopumā sarakstīja protokolu uz 40 Ls (bračka gan aizgāja uz lietas izskatīšanu un dabūja 50% discountu).Poliču principiālisms gan nosacīts - penšiem tik prasa apliecības,bet mūs pēc pilnas programmas.Liekas,ka tas kuteris ir pašvaldības policijas biznesa projekts.
5.jūlijs 2010, 08:37 | links

Ja skrūvējamai patronai ir bijis tirkšķis -tā skaitās atvērta :))
5.jūlijs 2010, 08:25 | links

Kas ir atvērta?Tad jau jāņem "lielā vāle",tai jau skrūvējams korķis!
5.jūlijs 2010, 08:17 | links

Starpcitu, laivā atvērta alus pudele arī 20ls maksā :)
5.jūlijs 2010, 06:58 | links

Neesmu iedziļinājies,bet vai tiem riņķiem ir speciāls raksturojums;celtspēja,izmēri un tt..?Varbūt drīz apskate vajadzēs,vai derīguma termiņš-kā bogatieriem.
5.jūlijs 2010, 00:44 | links

tā jau LV darās-pieņem likumus,kurus reāli nevar izpildīt,lai tikai iekasētu&štrāfētu!!!idiotisms,lai neteiktu vairāk.
p.s.nopirkšu dekoratīvo gl riņķi un vadāšu līdzi!!!:DDD
5.jūlijs 2010, 00:38 | links

Urmaas, šo pašu tevis uzdoto jautājumu 6dien Ķīsī uzdevām visuvarenajiem?
Tas gan nepalīdzēja no makas atvēršanas izvairīties.
5.jūlijs 2010, 00:02 | links

urmaas, es Tev pateiktu, kur likt! Tikai, daži te nesaprarīs! :DDD viepli, pataupi vien sev!
4.jūlijs 2010, 23:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager