Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Paldies par padomu, bet tomēr nederēs :( Daudzstāvenē, protams, ir pagrabs - vēl siltāks par dzīvokli :)) Diemžēl pat ar ideālu 15oC pagrabu nepietiek gaļenieku/motiļu ilglaicīgākai uzglabāšanai.
2.jūlijs 2010, 11:36 | links

varbūt ir pagrabs? tas jau ar der, es turu vecā mūra šķūnī, tur vienmēr vēss. Nebeidzas jau tie tārpi nost TĀDĀ ātrumā.
2.jūlijs 2010, 11:26 | links

Palīdziet! Man ieberziens... Vienu rītu sieva sauc uz virtuvi. Es nelāgu nojauzdams bailīgi eju... Viņa ar pirkstu rāda ledusskapja plauktā uz izmukušu slieku kas atradusi ceļu caur vienīgo defektu plastmasas maisiņam kurā atradās tārpu kastītes. Nu man vairs nav sava stūrīša ledusskapī :( Vajag savu. Vai neziniet kur var lētu, mazu ~10L ledusskapi iegādāt?
2.jūlijs 2010, 11:22 | links

Ja runājam par naglību, tad Lt sērga un daži slāvu kungi galīgi copes kultūru nerubī! No rīta aši pieceļos, lai pirmais tiktu sevis kārotajā vietiņā, bet diemžēl slāvu kungi jau pa nakti sēd un nācās nolīst blakus! Sastelēju savus fīderus un sāku klāt galdiņu!Galdiņš uzklāts un cope man iet no rokas, bet blakus kungiem klusums! Viens neiztur un nāk klāt un savā slāvu mēlē man sāk taujāt uz ko ķeru, ar ko baroju?? Izliekos, ka .ru nesaprotu, lai izglītojas puika un sāk runāt(burtot) ar mani pa latviski. Čalis daļēju info ieguvis, dodas atpakaļ! Es atkal pievēršos copei un krievuški tik skaudībā lūr un burbuļo pie sevis redzot, ka es turpinu vilkt! Atskan zvans un dzirdu kā šamie slavē manu lomu, un vajagot laivu! 5 min un 2 laivotāji klāt! Čaļi paņem uzparikti ar gumiju un atsvaru un stiepj tieši manam galdam virsū, uzsaucu ka pārstieps pāri manam fīderim un tā kūtri pagrieza sāņus! Nodomāju PO par to gumiju un īpaši neiespringu, bet tad abi laivotāji smuki iztin enkuru un pastās kur metu, cik tālu metu abus fīderus un stellē savus pludu kātus! Bļin noekurojas starp abiem galdiem un sāk mest pludus tieši manu galdu tuvumā, tā ka nevaru vairs norm fīderi iemest + iemetu fīderi un viens met pludu tieši tur kur barotava iekritusi! Nu man nervi neizturēja un tomēr parādīju ka .ru valoda nav sveša! Paralēli kāti raustas kā traki un zivtiņas manu ēsmu neignorē, bet viņiem klusums! Paskatos, ka esmu jau savilcis gana un sāku štukot ko slāvam pateikt tā lai saprot ka joki mazi! Ieraudzīju kastē jūras svinu un čaļiem kuri atkal tēloja, ka mani nedzird uzreiz acis izpletās, jo tā arī teicu ka šitais paredzēts jums -rokā svaidot 130 gr svina kungu! Izvilku fīderus un sāku kravāt mantas prom iešanai un tad slāvi ātri vien satina enkuru un laidās lapās, jo nodomāja ka stellēju savu 130 gr svina kungu! Bet nu gaužām bēdīga situācija un sabojāta copes izskaņa! Tā kā ja Jums kkas līdzīgs un esat viens tad svina kungs glābs situāciju no šādiem laivotājiem!
P.s Es neesmu citu nāciju nīdējs, bet krievu un leišu naglība man ritīgi izbesījusi!
2.jūlijs 2010, 10:05 | links

Kaut kas tur nav kārtībā,kad es no citām ziņām paskatījos CL uz Jelgavu,tad man rādija+21*C,pārslēdzu-uzleca+27.
2.jūlijs 2010, 08:09 | links

es savaa kompii redzu,ka jelgavaa 13:00 buus +27 ..varbuut mums dazhaadas copeslietas.lv:)
2.jūlijs 2010, 08:02 | links

Nezinu kur Tev rāda tos +27*C,vairāk par+22*C nerāda!
2.jūlijs 2010, 08:01 | links

nu jau gan te kaut kaada shaize,shite raada,ka jelgavaa ap vieniem buus +27...gismeteo tak ne tuvu neko taadu neraada shodien ...
2.jūlijs 2010, 07:52 | links

Labi,aiztaisiet lādīti,un pie miera!
2.jūlijs 2010, 00:39 | links

Motelīt,iebrauc Vaidavas veikalā-tur nopirksi licenzi.
1.jūlijs 2010, 22:44 | links

Brāļi iz copes! Paligā,kas ir ar Vaidavas ezeru,vajag licenzi vai ne,cik lureju info publiskais,bet esmu dzirdejis ka japerk licenzes?! Paldies ieprieks
1.jūlijs 2010, 22:26 | links

Man tads jautajums!!!Vai kaads copee ogree ,tur kur tiesi ogres ziime kur parasti daudz cilveeku??Uzraksta kads( pm) kas u kaa :)
1.jūlijs 2010, 13:25 | links

nez,kas tie par divzhuburu aakjiem,kuriem viens aakjis mazaaka izmeera,bet otrs lielaaks?
1.jūlijs 2010, 13:04 | links

Grieseejs
SALMO bodēs ir ari kvalitatīvāki,tāda veida,atsvariņi.tiku pircis,tik šoreiz bij jājem kas bij!:)
TERE kilka:)))
vispābā(Tu jau zin,tā Grieseejs runā)vietā kur pašlaik copēju noder tās speishl olīvītes.jo cope ir raitāka,tur kur vairāk zacepu!
:)
1.jūlijs 2010, 09:06 | links

Apnika man tas viss bardaks rīt laidīšu uz zandartiem Ienāca infa ,ka ņem lopā ;DD
30.jūnijs 2010, 23:34 | links

Pa kurieni tad kilka vandās ????
30.jūnijs 2010, 23:31 | links

Cikos ir vislabākais laiks copēšanai?Es domāju pulskten cikos un kas parasti ķeras tajā laikā?
(no draugu copes domubiedriem)

Dodiet ātri atbildes! Džeks gaida!
30.jūnijs 2010, 21:48 | links

Griezeej es gribēju izmēģināt drop shot sistēmu. Jūnija copes lietās bija aprakstīts viss par šo lietu un tur ieteica šo svinu, jo ja ieķeras kaut kur, tad velkot auklu tā nepārplīsīs vidū ar visu sistēmu, bet izraus tikai svinu. Nu kaut kā tā sapratu, bet nu gan jau likšu parasto sviniņu.
30.jūnijs 2010, 21:06 | links

ar plānākām uzpariktes netur!
30.jūnijs 2010, 19:28 | links

15gr ir aptuveni domāti (pēc usa lietotajām attiecībām) 0.3mm (10 lb) auklai. Tu taču lietoji plānāku, vai ne?
Labāk nelecies, labāk islasi usmanīgi :)))
30.jūnijs 2010, 19:01 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager