Ja runājam par naglību, tad Lt sērga un daži slāvu kungi galīgi copes kultūru nerubī! No rīta aši pieceļos, lai pirmais tiktu sevis kārotajā vietiņā, bet diemžēl slāvu kungi jau pa nakti sēd un nācās nolīst blakus! Sastelēju savus fīderus un sāku klāt galdiņu!Galdiņš uzklāts un cope man iet no rokas, bet blakus kungiem klusums! Viens neiztur un nāk klāt un savā slāvu mēlē man sāk taujāt uz ko ķeru, ar ko baroju?? Izliekos, ka .ru nesaprotu, lai izglītojas puika un sāk runāt(burtot) ar mani pa latviski. Čalis daļēju info ieguvis, dodas atpakaļ! Es atkal pievēršos copei un krievuški tik skaudībā lūr un burbuļo pie sevis redzot, ka es turpinu vilkt! Atskan zvans un dzirdu kā šamie slavē manu lomu, un vajagot laivu! 5 min un 2 laivotāji klāt! Čaļi paņem uzparikti ar gumiju un atsvaru un stiepj tieši manam galdam virsū, uzsaucu ka pārstieps pāri manam fīderim un tā kūtri pagrieza sāņus! Nodomāju PO par to gumiju un īpaši neiespringu, bet tad abi laivotāji smuki iztin enkuru un pastās kur metu, cik tālu metu abus fīderus un stellē savus pludu kātus! Bļin noekurojas starp abiem galdiem un sāk mest pludus tieši manu galdu tuvumā, tā ka nevaru vairs norm fīderi iemest + iemetu fīderi un viens met pludu tieši tur kur barotava iekritusi! Nu man nervi neizturēja un tomēr parādīju ka .ru valoda nav sveša! Paralēli kāti raustas kā traki un zivtiņas manu ēsmu neignorē, bet viņiem klusums! Paskatos, ka esmu jau savilcis gana un sāku štukot ko slāvam pateikt tā lai saprot ka joki mazi! Ieraudzīju kastē jūras svinu un čaļiem kuri atkal tēloja, ka mani nedzird uzreiz acis izpletās, jo tā arī teicu ka šitais paredzēts jums -rokā svaidot 130 gr svina kungu! Izvilku fīderus un sāku kravāt mantas prom iešanai un tad slāvi ātri vien satina enkuru un laidās lapās, jo nodomāja ka stellēju savu 130 gr svina kungu! Bet nu gaužām bēdīga situācija un sabojāta copes izskaņa! Tā kā ja Jums kkas līdzīgs un esat viens tad svina kungs glābs situāciju no šādiem laivotājiem!
P.s Es neesmu citu nāciju nīdējs, bet krievu un leišu naglība man ritīgi izbesījusi!
2.jūlijs 2010, 10:05 |
links