Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Nesaprotu, kāpēc tu uzdod tik bezjēdzīgu jautājumu. Ja savā dīķī, tad ej un ķeksē, ja ne. tad liecies mierā. Var taču arī skatoties saprast.
6.jūlijs 2010, 12:45 | links

Kam tev nārsta līņus vajag tramdīt ?
6.jūlijs 2010, 12:41 | links

sveiki, gribeju paprasit, vai ir iespejams nokert zivi ar uztveramo tiklinu narsta laika? Vnk ir aizdomas, ka vieteja diki narsto lini, tachu nevar ta isti saprast, tapec gribu parliecinaties un pec tam protams atlaist zivi atpakal!
6.jūlijs 2010, 12:40 | links

No TV pults pie klaviatūras ticis? ko tu neteiksi :D Es vismaz eju copēt,nevis caurām dienām sēžu pie PC.
6.jūlijs 2010, 10:40 | links

Intereses pēc ieejat DELFI kur zem ziņām ir komentāri...palasat kā nevajadzētu ņemties pa netu:):):) Tur reizēm tādas ,,pērles,, nāk ārā:):):)
6.jūlijs 2010, 10:36 | links

Pag pag drīz skolnieki modīsies un tad mūs ar tām vēstulēm sūtīs uz krūmiem! :D :D :D, bet nu ja prātiņš būs, tad kko jau sapratīs!
6.jūlijs 2010, 10:31 | links

Be tā jau arī ir!!
Es piemēram, 99% izmantoju CL pastu, nevis forumu.
6.jūlijs 2010, 10:18 | links

sigi - par lētāku cenu esmu īrējis motoru no Laivu Nama (pie sarkandaugavas pārbrauktuves) - 2taktnieks merkurs, tipa 5dien savāc, pirmdien atdod pa 30Ls, ar viņiem var runāt, pastāvīgiem klientiem vēl lētāk.
6.jūlijs 2010, 09:27 | links

koooo? kādā sakarā? ok privāti, viepli :)
5.jūlijs 2010, 22:43 | links

Mr.Viepli ...
Tev labi skolnieki...
Kurš cirvis ,kurš kosmosā bijis...D.D.D.,...
5.jūlijs 2010, 22:43 | links

Viepli,labs :D:D:D
5.jūlijs 2010, 22:41 | links

Gagarin, es jau Akmenim pieteicos līdzi, lai redzētu tavu pinkšķēšanu tiešajā pārraidē. Tā kā tas interesantākais tev vēl priekšā.
:DD
5.jūlijs 2010, 22:40 | links

pasaki cik foreles es visa brauciena laikā izņēmu no ūdens un noliku krastā? nevienu! tāka ned**s!
nu minūte paiet fočēšanai vēl minūte kāmēr dabū ārā no mutes 0 rotiņu :))
sāc mētāt normālus rotiņus un būs ok!
5.jūlijs 2010, 22:40 | links

pirmkārt parasti nefociju 15cm foreli,bet gan piemēram 20cm,nu tas nav svarīgi.
Otrkārt,foceeju viņu apmēram ilgākais minūtes laikā (kamēr telefonu izņemu)
Treškārt,to laiku turu viņu ūdenī,nevis krastā,tākā tu!
un ceturtkārt,tu esi cirvis
5.jūlijs 2010, 22:38 | links

viepli, nejau visi, tikai pelēkie golfi :)) apstījos vēstuli, lai nekļūdītos :))
5.jūlijs 2010, 22:37 | links

kādā šokā, nez kas tad man no raxtīja? :)) viltīgs tev tas drauks :))
5.jūlijs 2010, 22:36 | links

viss ok, tik tu aizmirsi pieminēt, ka pēc pakustināšanas viņa aizpeldēja
kā tur bija, tu, kad forelīte 15cm galā ~2min viņu spīdzini uz āķa? :)) un nenoliedz, es ar tevi kopā copēju un redzēju kā tas notiek, kāmēr atrod standziņas, kāmēr atrod telefonu, kāmēr safočē, tā lai ok izskatās ... :))
un kā ar tām pārējām 2 alatām un 1 foreli? vieplis tev pamāca ka tā darīt nevajag? :))
5.jūlijs 2010, 22:35 | links

gagarin, vai taisnība, ka Dundagas mežos ar mīkstām riepām var palikt? Akmens ir šokā.
:DD
5.jūlijs 2010, 22:33 | links

aigar
Jā,pagājušgad esmu paņēmis 19cm foreli un 26 cm alatu un iemesls tam bija tāds,ka spiningoju pārsvarā ar 0-1nr roteriem un daudzas zivis ierij,šīs bija tās 2 retās,ko neizdevās atlaist. A tu labāk pastāsti,kāpēc samociji to savu alatu uz MM? Pastāsti,kā izstiepi viņu krastā,samociji pa rokām,un kad laidi vaļā,viņa jau peldēja ar vēderu uz augšu
5.jūlijs 2010, 22:32 | links

viepli, tavs jaunais skolnieks tev pastāstīja kā garšo 19cm foreles un 26cm alatas vai tomēr nē? :))
5.jūlijs 2010, 22:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager