Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
hehe, oriģināla ideja! nez ko līdakas par to visu domā... pludiņi gan tādi gaužām nehidroninamiski :( var jau mazu rotaļu laiviņu pielāgot - peldēs labāk un iespējams ka arī lētāk.
5.jūlijs 2010, 21:15 | links

ticamāk, ka līdaka ķers pludiņu nevis vobleri :)) ja jau viņas pat parastos pludiņus ļoooti bieži ķer
5.jūlijs 2010, 20:47 | links

Kur teikts ka to pludu līdaka neķers,krāsas ar kādas viņām patīk.Vajag āķi pie pluda!
5.jūlijs 2010, 19:46 | links

Nu laiks,tagad nokritās uz+28*C ēnā,sausums nenormāls.sienāzis vēl grimst nost!!Plāksnes meklē,varbūt traktora kāpurķēdes vēl vajadzēs!
5.jūlijs 2010, 19:38 | links

Ampelmaņa ieliktais video:
5.jūlijs 2010, 19:19 | links

paneļus ar ledu izcilās.labākais variants ir liet uz vietas.kā sacīt jāsaka viengabala!:)
5.jūlijs 2010, 18:27 | links

sienāzi, paņem kaut vai lietotus pārseguma paneļus
nebraukāsi jau pāri ar traktoru.
5.jūlijs 2010, 18:24 | links

un vispār.jāsniedz palīdzīga roka tiem kas aiz borta-jāpamet nevis riņķis,bet enkurs!ņefig vazāties riņķī!:)))
5.jūlijs 2010, 18:08 | links

sienaazis,pajautaa sandim,vinja teevam ir betonmaisiitaajs,vecais mikjelis jau ir kjeneris,visu betone un taisa pats..mosh kaut ko sarunaasiet pa leto....
5.jūlijs 2010, 15:49 | links

sienaazi, nezinu vai tur atrastos tas ko meklē, bet visādas betona plāksnes ir šiem http://www.prioritet.lv/main.php?language=lat Atrodas viņi Mūkusalas ielā.
5.jūlijs 2010, 15:47 | links

Sienāzi

SS.lv papēti. Tur mēdz lidostu plāksnes tirgot...
5.jūlijs 2010, 15:01 | links

Urmas

Kad manā laiviņā sēdēja ZG, tad īsti nevaru iedomāties kur to riņķi nepiesiet. Ja nu vienīgi maukt ZG kaklā :))
vispār nepiesiets riņķis laivā ir viens pamatīgs apgrūtinājums, jo pārbraucienos viļņainākā virsmā jau tā ir diezgan liela mantu kustība laivā. ...vēl tikai riņķis trūkst.
Uzprasīju šodien čomam - tas teica, ka pašvaldībnieki esot mēginājuši uzbraukt pie ostas. Viņš tāds vienkāršs un uzbrauca pretī argumentējot, ka laivā visiem, izņemot suni, ir vestes un vispār - pirms bļaut - DOKUMENTUS- vajagot pateikt labdien kā arī stādīties priekšā. Esot mazliet piezemētāki palikuši un atšuvušies. Būs laivā atkal veste jāiemet zem beņķa, "atmazkai" tā sacīt.

Nojaušu par to kamdēļ riņķi vajadzētu airu laivās, tajās, kuras nav piepūšamas, tomēr piepūšamās laivas noslīcināt ir daudz grūtāk, apgāzt? Tikai ar idiota darbīgumu... eh... lai vispirms noķer...
5.jūlijs 2010, 14:59 | links

Kur var atrast, vai nopirkt betona plāksnes - flīzes, gribu uztaisīt kārtīgu laivas ielaišanu ūdenī, savādāk, ka slapja zāle, sākas rakšanas darbi .
5.jūlijs 2010, 14:57 | links

Zili brīnumi!:)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GsTuZciCv2Y&feature=player_embedded#![youtube]
5.jūlijs 2010, 14:31 | links

Man ūdenspoliči izskaidroja ka rinķis vajadzīgs tiem kas aiz borta un veste paša drošībai.It kā loģiski.Kad uzdevu jautājumu nafig man rinķis ja man veste mugurā ja pēkšņi esmu aiz borta vai ja cilvēks ar vesti mugurā peld kā pludiņš - man viņam vēl rinķi mest ??? Saprotu ka vesti gan vajag- par to rinķi nu strīdīgs jautajiens mazajās laivelēs.
Ja kas izdomāju mazgāt ziemas peldošo kombinezonu - tagad tak vasara - pirms mazgāšu laidīšu pārbaudīt vai tiešām peld ! Nu saturas andelmaņi - drīz būs atsauksme - ja viņš mani neturēs uz ūdens -būs liels antireklāms vienai firmai.
5.jūlijs 2010, 13:40 | links

noķer :)
5.jūlijs 2010, 12:31 | links

Sveiki.kaads nezin kaadu info pa to kur vareetu nopirkt dzīvu karpu ap 10 KG svaraa?
5.jūlijs 2010, 12:27 | links

Šitas punkts parastajiem mirstīgajiem vispār skan labi.Ja tev laivā ir tikai karūsas vai citas zivis saņemsi sodu1.1.
Glābšanas riņķis ar līni

1.1.1.
ja kuģošanas līdzekļa garums ir mazāks par 7 m
5.jūlijs 2010, 12:20 | links

Kuģošanas noteikumos ir arī šitāds interesants aizliegums.
8.3. bez speciālas atļaujas izmantot zvejas un makšķerēšanas rīkus.
5.jūlijs 2010, 12:13 | links

tie divi vīreļi,sovdepa laivā,vien jau bij xtrim!!!:)))
5.jūlijs 2010, 11:50 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager