Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
sniegss - ieskaties tepat šajā lapā sadaļā Eksperti - Normunds Grabovskis savā personā:DDD Ja kādas ķibeles ar Salmo, pa tiešo pie viņa, tici man... nav labākas iespējas :DDD
9.jūnijs 2010, 23:37 | links

paldies par padomien,

mmmm, kas ir NG ?
9.jūnijs 2010, 23:35 | links

Tik traki nebuus vaiadzeetu buut uz vietas originaalajām dalaam. ja tieshaam neesi pats nekur uzsitis pastaavi uz savu jo Sīmanis reizēm mēģina vainu uzvelt pircējam, bet meistars vinsh ir labs, sliktaakajaa gadiijumaa pasauc NG vinsh paliidzees.
9.jūnijs 2010, 23:29 | links

ronny - pasaki man... kā var būt atlaides precēm, kuras vēl nav bijušas pārdošanā. Tobiš pirmajā atvēršanas dienā ir atlaides? Vai arī es kaut ko nesaprotu. Man domāt tur ir uzlikta mazāka peļņa, nevis iedota atlaide :DDD Tā arī vajadzēja reklāmā teikt, īpašnieks uzlicis peļņu nevis 300, bet 200% :DDD Nu piemēram... neesmu pie jums bijis, jo man kretinē šādi balagāni. Tādēļ ceru, ka vairāk par 60% - 100% neesat uzkruķījušies :DDD
9.jūnijs 2010, 23:26 | links

aha, riit vediishu.

Ceru uz garantiju, ja ne, tad jaaskataas, kas tur ar to servisu. skatos salmo.lv cenraadii:
Spiningi
Spicītes remonts 5.00 līdz 10.00 Ls
Pirmā posma remonts 5.00 līdz 10.00 Ls

Ja pirmaa posma remonts ir domaats, viss augsheejais posms, tad jau buutu forshi, bet nu peec remonta, tas taapat vairs nebuus kaa orgjinaals.
Velc cirks bija ar cheka mekleeshanu, saaku domaat, ka esmu jau izmetis.
jaaiedzer alus uz krenjkjiem :)
9.jūnijs 2010, 23:22 | links

sorri-problēmām.misējās:D
9.jūnijs 2010, 23:21 | links

savienojuma vietā kātu var salauzt,ja posmi nav bijuši kārtīgi samaukti kopā.katra trauma ir paliekoša un kaats var salūzt kaut kad vēlāk.teorētiski ar garantijas lietām kaatam par šādām naudiņām nevajadzētu būt,bet pie mums viss mēdz būt savādāk.spriedumu teiks experti.vēlu veiksmi...
9.jūnijs 2010, 23:19 | links

Sniegs.. Jaaved uz Salmo Servisu tas ir vinu razhojums, lai skataas, kas par vainu.
9.jūnijs 2010, 23:14 | links

Dzelzis.. Preču pamaz, jo neesam veel visu paspeejushi izlikt, jo laikaa nesaneemaam preci,bet ar katru dienu dienu prechu klasts palielinaas . Par atlaideem varu pateikt, ka visi jau nevar kaa Bloms atdot visu par puscenu. Par cenaam varu teikt kaut kas ir daargaak kaut kas leetaak un par cenu var vienoties. Būtu interesanti uzzinaat kauraam preceem cenas likaas par traku.
9.jūnijs 2010, 23:12 | links

Sveiki,

shodien copee sanaaca viena nelaaga kjibele. Salauzu pirms meenesha pirktu kaatu Shinigami Tsenshi 95Ls. Pats taa iisti nesapratu, kaa vinjsh saluuza, jo slodze tieshaam bija maza. Iespeejams, kaut kaads razhojuma defekts, jo neticu, ka tik vienkaarshi var salauzt kaatu.

Vai ir iespeeja sho kaatu labot ? Saluuza augsheejais posms, apmeeram 10cm abu dalju savienojuma.

Es jau vel ceru uz garantiju :)

Taada shaize. 100ls tagad pa jaunu kaatu galiigi negribeetos maksaat
9.jūnijs 2010, 23:05 | links

saran- diez vai tagad vasarā dabusi mazuļus, varu tev piedavat variantu atbrauc pats saker cik tev vajag linishu mazuljus, tai diķelī vini keras kā dulli! atrodas 80 km no rigas tukuma pusee!
ja ir interese privati!
9.jūnijs 2010, 21:02 | links

kur rigas rajona var nopirkt karpu linu mazulus telefons darese paldies
9.jūnijs 2010, 20:46 | links

Liec kaudzi ar griezekļiem-kā sbirolino
9.jūnijs 2010, 18:30 | links

Ampelman, ne gluži. Tas verķis zvērīgi vērpj auklu, tāpēc periodiski ir jāmaina.
:)
9.jūnijs 2010, 18:21 | links

Viepli, Tu domā vienu tā kā gar labo kratu mētāt, otru - kreiso?
9.jūnijs 2010, 18:13 | links

Šitajā banānu valstiņā viss kas var būt.Vienkārši vakar zvanīju pa visiem tel.un operators monotonā balsī atbild"šāds tel.numurs neeksistē".
9.jūnijs 2010, 17:53 | links

out bankrotejusi?kaa tas var but pie mums kaa kaukur paradijas momentaa izgraaba un sutija un sutija veikali no viniem..........
manuprat no pushamajiem viens no labaakajiem-vismaz kaukaada jeega no vina ....
9.jūnijs 2010, 17:49 | links

Ampelman, jāpērk būs vismaz divi - ar labo un kreiso propelleri.
:)
9.jūnijs 2010, 17:42 | links

Sveiki, copmaņi. Neesmu spiningotājs, bet šie mānekļi rada interesi pamēģināt dzimtajā Mēmelē:) Nezinat kāds, kur viņus var nopirkt?

http://www.rb-bait.ru/en/catalogue
9.jūnijs 2010, 17:26 | links

Es ļoti garšoju visiem tiem knišļiem - mani viņi jūt pat tad jau pa copi vien iedomājos,tāpēc ar šausmām gaidu blusu laiku - tad pa kilometru jāiet no suņa.Tāpēc izmantoju pretodu līdzekļus kas paredzēti bērniem - tie ir efektīvāki un noturīgāki - jebkuru bet tikai lai domāti bērniem.Parasti sabāžu bikses zeķēs(sapūšu pamatīgi zeķes pie potītēm) - kādu plānu jaceku lai ar augsto kaklu,cepuri(līdzekli uzsmērēju vai uzpūšu ar uz cepures ) tad nedaudz kaklu ,rokas ...un nedaudz uz drēbēm .Man ir alerģija pret dažu mošķu kodumiem - tāpēc šajā štellē esmu trakas lietas piedzīvojis.
9.jūnijs 2010, 15:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager