Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
:DDDDD
izraēļu vai arābu...po....bet strādā!!! a pūšamie, man netīk, tamdēļ, ka lielākā daļa aiziet ozonā, nevis tev virsū.....un tieši tā, ērce, brīdī, kad Tev pielips un sajutīs smaku, es domāju, ka nost neleks, bet līdīs tur kur smird mazāk....a tāpat visu nenopūtīsi! vsp man liekas, ka tādi pret ērču līdzekļu nav....
9.jūnijs 2010, 15:08 | links

Tās ērces jārullē ? :D
9.jūnijs 2010, 14:58 | links

Nu gan. Rullītis tāds un rullītis šāds. Estēti.
:))
9.jūnijs 2010, 14:57 | links

Domā ja rullītis paredzēts arī ērcēm tad neder-tikai pūšamais?Es lietoju rullīšus,nav problēmu,bet ērce ja līdīs,tad ielīdīs tur kur nav smērēts.
9.jūnijs 2010, 14:51 | links

klau lietotāji! Juus varat nomainīt profila bildes?? Es te savādāk galīg ziemā aizsēdējies :P
9.jūnijs 2010, 14:47 | links

Tas rullītis ir izraēļu bērnu garadarbs,man patīk aerosols lai nelīp klāt ērces.Līdzeklis ir tik tiešām labs izmantoju jau kādus gadus 3.
9.jūnijs 2010, 14:42 | links

a es nesaprotu, tas ir kaut kāds uber līdzeklis kas ne tikai aizsargā, bet vēl smaržo pēc zemenēm????? ja jau tik labs, tad kamdēļ tā firma aizgāja pa burbuli??? kaut kad nesen nopirku smērējamo rullīti drogās tādā stikla pudelītē ar zilu etiķeti....nosmērējies un 3 stundas ir miers, vai tiešām ir vajadzīgs kaut kas vairāk????
9.jūnijs 2010, 14:37 | links

Nosaukumu jau ta zinu, bet nu negribās vēl teikt. A to kamēr es aizvilkšos 1km tīklu jau stāvēs priekšā.
9.jūnijs 2010, 14:24 | links

SIA Defreo
9.jūnijs 2010, 14:21 | links

akmens,a kaa tad firmu sauc.....
9.jūnijs 2010, 14:15 | links

Vjadzīga info,kur var iegādāties pret odu,ērču līdzekli OUT,ražots Dobelē,šogad firma bankrotējusi.Interesē Rīga vai tuvējā apkārtne līdz 50km.Pagaidam zināma tikai Pāvilosta.
9.jūnijs 2010, 14:08 | links

Vakar biju jaunajā veikalā Albakors - reklāma jau skaista, bet veikals pustukšs, atlaides arī ļoti mazam preču daudzumam, bez atlaidēm cenas nenormālas. Domāju, ka gadu izvilks un tad bankrots...
9.jūnijs 2010, 13:04 | links

nja, vakar ari uz upi ta ari neaizgaju, jo viens kadus 10 km vai vairak negribeju vilkties, sodien ari laiks sudigs, kamer nelist, jaiet malka skuniti pakramet, nedelas nogali gan sola karstu, tad gan varetu aiziet i sapalus pakert, i nopeldeties :)
9.jūnijs 2010, 12:59 | links

Šodien cope noteikti nebūs. Tāpēc jautājums "uz ko sēdēt?" nav aktuāls.
9.jūnijs 2010, 12:45 | links

Ja uz sutku, tad labāk sēdēt uz ērta dīvāna:)))
9.jūnijs 2010, 12:38 | links

doma ir uz sutku braukt
9.jūnijs 2010, 12:04 | links

sodien bus cope? uz ko labak sedet?
9.jūnijs 2010, 12:04 | links

Baigais čakars ar Tevi :)))) Graivi!
Tik lielai peķļei ir nosaukums.
Ieej ezeri.lv un sameklē to ezeru meklētājā, ja nav tad, vari uzdot jautājumu, atbildēs viszinošākie spečuki par ezeriem.
9.jūnijs 2010, 12:02 | links

graivis
Vai tam ezeram ir arī nosaukums? Vai vismaz atrašanās vieta, tāda precīzāka? Tad jau varētu apskatīt, kādi iespējamie kaitējumi tur darbojas.
9.jūnijs 2010, 11:07 | links

es tavā vietā no sākuma provētu uz dzīvo un paralēli pamētātu špini ar roterīšiem, pirms laivu tašītu to gabalu, bet nu tas mans priekšlikums! Ja līdaciņas būs, tad kamps!
9.jūnijs 2010, 10:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager