Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Sveiki Vīri! Pastāstiet kādu sistēmu lietojiet gruntsmakšķerei uz dzīvo lai varētu lielā attālumā iemest? Ir doma samu no krasta uz dzīvo paķert, bet max tālu jāmet. Ja likšu āķi mutē un laidīšu caur žaunu, galva vien var tikai palikt, ja aiz spuras, tad vispār nav variantu. Kāda jūsu pieredze.
8.jūnijs 2010, 13:52 | links

Ir tām mazajām galda strūklakām mazi pumpīši, jyskā pa kkādiem 2-3 ls bija no piepīpētāja darbojošs matraču pumpītis....
8.jūnijs 2010, 11:45 | links

urmass paskaties depo pa nedaudziem latiem atradīsi auto riepu pumpēšanai paredzētu, ja piesietu mačalku galā domāju, ka būtu baigi ok. :)
8.jūnijs 2010, 09:17 | links

Bralitis
man nevajag neko jaunu.man vajag mikro kpmpresoriņu uz 12V,lai varu mailītes pārvadāt!:)
8.jūnijs 2010, 06:04 | links

tad, huļiš es te pļerkstu!
Brālīt, drīkst nopirsties, šausmīgi gribas gulēt iet
8.jūnijs 2010, 00:14 | links

Urmaas a tev vienmēr vajag ko jaunu ne !....:))
8.jūnijs 2010, 00:13 | links

kaats
Tu man neko jaunu nepastāstiji!!!
8.jūnijs 2010, 00:11 | links

Te var pat dīvainītim Kātam piekrist ka dzīvās var ļoti labi pārvadāt regulāri iemetot ūdenī ledus gabaliņus . Tā esmu daudz darījis. Kāt tev eksāmens : Kāpēc ledus ļauj mailēm ilgāk dzīvot ???
7.jūnijs 2010, 23:53 | links

ar smalci nav problēmas, problēmas ir tajās reizēs, kad "medījamiem" ir laba ēstgriba. Čalis, vnk, maz ir sēdējis "uz dzīvo" un nepārzin ticējumus.
Es jau arī, tikai mācos
7.jūnijs 2010, 23:34 | links

Neesu nekāc patentu birojs :)))))
A ko tas vārc vispābā nosīmē?
7.jūnijs 2010, 23:18 | links

mirtins
ir ūdenstilpnes kur ar smalci IR problēmas!
piekrītu ka zanderam po,dzīva vai sprāgusi maile.pats zanderiem pārsvarā maucu vairākas mailes uz āķa.ASARIS gan grib SVAIGU!!!
kaats
visiem nevar būt viena profesija!kurini vien tālāk savu zvaigžņu ielas šķūnīti!:DDD
7.jūnijs 2010, 23:17 | links

mailes - ja nav kaut kādi ūbernenormāli apstākļi, mailes vai citas sīkzivis Latvijas ūdeņos saķert nav problēmu. Līdzi jāņem tikai pāris saujas attiecīgas barības, bišķiņš mušu kāpuru un trauciņš kurā barību sajaukt ar ūdeni. Makšķere - kaut vaikrastmalā nogriezta vica. Pilnībā tiek atrisināta problēma ar dzīvu zivtiņu pārvadāšanu :D
7.jūnijs 2010, 23:11 | links

p.s. Grieseej, uz vārdu "Džopot", es piesaku patentu
7.jūnijs 2010, 23:05 | links

karstā laikā, ūdenī pārvadāt ir problemātiski, tad labāk bez ūdens, tikai tā lai nesakalst.
Jo zandarts, kā jau Āķis raksta, ēd arī beigtu vīķīti, ja Urmaas k-gs domājis mailes žargonisko formu.
Es, savukārt, ļoti veikli vīķes saglabāju pārvadājot termosā ar ledu. Līdz nokļūšanai copes vietā tās joprojām ir stingras un tīri labi turās uz āķa.
Džopā, Urmaas variantā, vai tas tik labi nostrādās? Pie tik intensīvas raustīšanas "ēsma" diez vai ilgi noturēsies uz āķa. Variants jau līdzīgs kā "bumbošanai" uz džigāķa vai palielas mormiškas, kas arī ir efektīvs makšķerēšanas veids. Jāredz dabā, tā grūti salīdzināt, jo gumija paliek gumija.

Urmaas ir jau variancs ar 12v arī, tikai nedaudz dārgāks. No 12v dabūt 3v ir vnk nekā otrādi, tev kā Latvenergo kurinātājam vajadzētu zināt! Tomērt autonomija ir parocīgāka kā patstāvīgums, bet dārgāk...Par visu jāmaksā
7.jūnijs 2010, 22:51 | links

apgrauzdēju šovakar linsēklas, samalu, efekts jau ir - sievišķi dzen no mājas ārā ar visu smirdoņu!
7.jūnijs 2010, 22:44 | links

urmaas;karstā laikā tā ir baigā problēma aizvest mailes~50km.Es uz zandartiem braucot pusceļā mainu ūdeni,un pie Usmas jau daudzas beigtas.Bet ja ir mazliet viļņi,tad ņem tās ar.Jo strādāju ar vertikālo džigu+maile,principā ar ziemas copeni.Un mailes sprāgst pat no straujām temperatūras maiņām.Ar kompresoriem neesmu mēģinājis,liec lielo skābekļa balonu laivā,pietiks nedēļai.
7.jūnijs 2010, 22:29 | links

kātel...
nopirdies un ej gulēt...
7.jūnijs 2010, 21:56 | links

tu, par kāteli aizmirsi
7.jūnijs 2010, 21:46 | links

Aiviss ,Runcis un citi kurus apmānīju ...
SORIIIIIII...!!!!
MAN TĀ IZSTĀSTĪJA...
VĒLREIZ SORIKI...
7.jūnijs 2010, 20:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager