Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Urmaas
ar Tevi kaut uz pasaulsmalu:)))
7.jūnijs 2010, 19:57 | links

mlg2
braucam 3dien uz ķīsīti???:)
7.jūnijs 2010, 19:55 | links

mlg2
NEMĀKU!!!:(((
7.jūnijs 2010, 19:53 | links

Urmaas
GKL un Vieplis ielika tu ko......:)
7.jūnijs 2010, 19:51 | links

pp
viss ir čikeniekā.laikam kko neesi līdz galam izdarijis!
man kkā tur nepielec-kā ielikt profila bildi.mēģināju bet nesanāk!:(
7.jūnijs 2010, 19:40 | links

cien.kompaška:)kāpēc mistiskā zive mani švimpē ārā.man sāk likties,kaesmu dabujis banu uz mūžu:DDD
7.jūnijs 2010, 19:38 | links

būs vien jādara kā parasti!
7.jūnijs 2010, 19:22 | links

Jā veči, ja godīgi, man tās visas Lv makšķernieku bodes šķebināt sāk ar visu drausmīgo peļņu...nu pat kāsīs, 200tūkstošiem pa latam...atveras uz mēnesi, gadu...pēctam nīkuļo, tajā pašā laikā neatsakoties no peļņas. Uzlikuši būtu 10% uzcenojumu, viss aizietu. Atlaides jau ustaisa no peļņas procenta-300% uzcenojumam nav problēmas atlaist 50%. Riebjas:-(
Viepli iemāci kā no i-neta spoles un vizuļus pasūtīt:-). Negribu to mantraušu latviešu biznesu atbalstīt, labāk kaimiņu un tālāku kaimiņu:-). Neesmu patriots
7.jūnijs 2010, 19:14 | links

Urmaas, pie mums veikalos nemeklē- nav. Bet pie žīda ir- 10$. Tās štelles tikai ziemā jādara, nevis tad, kad uz copi jāskrien
7.jūnijs 2010, 19:11 | links

Gunča, es arī gribu!
:))
7.jūnijs 2010, 19:08 | links

Viepli, es tagad taisos uz copi, netraucē mani, saprati!
:)
7.jūnijs 2010, 19:00 | links

man līdz Gardam,kak do toi paļmi i ješčo kibeņimateri!!!
:)))
7.jūnijs 2010, 18:57 | links

A ko tik švaks?:DDD
pārveidotāju tak papildus nepirkšu!!!
:)
7.jūnijs 2010, 18:56 | links

Jā, Guņča, pats tādu vari lietot, saprati!
:DD
7.jūnijs 2010, 18:54 | links

:))) 220V
7.jūnijs 2010, 18:53 | links

cik kopējā voltāža????
ja naff 12V,tad tādu man nakuj nevajag!!!:)))
7.jūnijs 2010, 18:52 | links

Es tak Tev jau vienreiz teicu, Gardā ir pumpīši uz baterijām- 8 ls.
Man kaut kur ir, bet nevaru atrast bardakā:D
7.jūnijs 2010, 18:51 | links

vīri.vajag nelielu konsultāciju!!!:
vai akvārija gaisa pumpīši strādā tikai no tīkla,vai ir ari ar 12V barošanu????????
paļdes jau iepriekš.:)
7.jūnijs 2010, 18:47 | links

eMKa - da štrunts tās atlaides :D Man redz ar tēvu bija diskusija. Šis saņēmis žurnālā ieliktu reklāmu - iepērcies Dominā pa 30 latiem, saņemsi 10 latu atlaidi. Man pagāja ilgs laiks, kamēr vecajam vīram iestāstīju, ka tādējādi viņš nevis ietaupīs 10 latus, bet gan iztērēs 20. Jo neaizejot uzveikalu viņam tā nauda paliks kabatā, a aizejot uz veikalu, viņš to naudu iztērēs :DDD Turklāt nav jau īpašas vajadzības:DD Bet tā jau iet, ka tie mērkaķi nešķiro, viņi cenšas apjāt jebkuru. Es labprāt uzzinātu kurš mudaks bija pie maniem vecākiem iebraucis piedāvāt ūbermodernos ūdensfiltrus. Uzzināšu, godavārds fiziski iespaidošu. Knapi novērsu vēlmi izsviest pēdējo pensijas naudu, lai iegādātos "absolūti nepieciešamo" filtru, bez kura nodzīvoti jau pāri par 70 gadiem... :DDD
7.jūnijs 2010, 18:38 | links

Ne jau par velti saka, ka skopais maksā divreiz-trīsreiz-xreiz, līdz veselais saprāts ņem virsroku. Visiem iedzīta galvaskausos- mums tagad ir krīze, krīze ir galvā, līdz ar to uz plebejiem nostrādā - pērku cenu, nevis produktu.
Protams attiecīgā produkta cenu vajag salīdzināt, bet pirkt tikai tāpēc ka atlaide- atvainojiet, stulbi...ceru, ka nevienu neaizvainoju :)
7.jūnijs 2010, 18:26 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager