Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
tere Grieseejs:)
kur ta div dienas vazājies?copē biji vai?:)
5.jūnijs 2010, 20:32 | links

šitā "fabrika" 100.punkti grims, vai vāvuļosies amatierisma stilā! Es pat netērēju degvielu un gumiju tām izklaidēm, ko tur var atrast.
Latvija ir par mazu tādam tirgum, kopumā "Salmo" pārklāj gan Krieviju, gan Baltkrieviju, gan Baltijas valstis, kāds tur bizness vienā sādžā
5.jūnijs 2010, 00:17 | links

runčuk71...
kuru firmu ta pārstāvi ...tad jau Latvijā viss ir atstojs
ja tu tur pats biji ,tad radzēji ,ka VISA prece nav izlikta ...tur darbs vēl nedēļai ...
a par atlaidēm ,kur ir tāds veikals ,kas dod atlaidi 40 % visai precei...
tu kaut ar vienu p
ardevēju runāji..duriks
RUNCIS 71 IR MELIS...
4.jūnijs 2010, 23:08 | links

Novēlotas atbildes par ALBAKORU...
aIVISS...kas tu tāds esi ,lai es tev dotu zobu...D.D.D...
aakkis...neminēsim ciparus ,ja .../tak pašam jāsaprot ,ka kungi kalpiem grāmatvedības virtuvi neatklās/...
4.jūnijs 2010, 22:47 | links

Viepli
Tu jau pa Zivi.lv dzīvojies,mani kaut ka atpakaļ neņem,vo jopcik Kilka ar tur,man skaudība bet balta:)
4.jūnijs 2010, 21:02 | links

Nor4a labais,varbūt drīz rakstīsim eholots uzrāda Jesiku baru.Galvenais lai nebūtu;noķer,atlaid,remonts.
4.jūnijs 2010, 18:54 | links

Klau, Avt, kur ir pazudis tavs drauģelis Reflexoīds?
:)
4.jūnijs 2010, 18:28 | links

;)))
4.jūnijs 2010, 18:25 | links

Brusis -Aha dod , noķer un velvien reizi iedot:))
4.jūnijs 2010, 18:24 | links

Mirtin,Jesika dod atlaides makšķerniekiem-40 procentu?
4.jūnijs 2010, 18:18 | links

tiko.no.copes
intereses pēc aibraucu paskatīt,pie mājām blakus:)
nu ka lai saka,lai veikalniekus neapvainotu.........
mani nekas neieinteresēja,pāris sīkumus nopirku
4.jūnijs 2010, 18:18 | links

Mirtin*Joy -Jesika rullē,Pats labakais ka viens vīrels intresējās par čeholu copenēm-nu tipa sapratu ar atlaidi 21 Ls no neilona 2 rāvejslēdži-:)))Da labi lai bizneso.
4.jūnijs 2010, 18:12 | links

Brusis - Alba... es zinu vienu Jesika vārdā... visādā ziņā smuks meitietis :DDDD velns parāvis ! :D
4.jūnijs 2010, 18:04 | links

Mirtin, tu neko neesi nokavējis. Sūti višlisti.
:)
4.jūnijs 2010, 18:04 | links

vieplis - es jau sāku nožēlot, ka nepieteicos kārtējā pakā :D Tu jau noteikti uzvāri tos statistiskos Latviešu 110% Bet tevis dēļ man nav žēl. Es te iedomājos, ka man nav mazo standziņu ar tievajiem garajiem galiem... vot bēda :DDD Tā ka ja kas briest... dod ziņu :D
4.jūnijs 2010, 18:03 | links

Mirtin-tev taisnība tipa ir pārstāvēta Itālija,bet tanī pašā Milo kas pēc klases ir augstāka-cenas ir mazākas,vot aizbrauc intereses pēc salīdzināt.
4.jūnijs 2010, 18:03 | links

Precīzi Mirtin,starp citu,nezinu kas ir Alba bet Cor slengā nozīmē-velns parāvis
4.jūnijs 2010, 18:02 | links

Mirtin. eBay - vislabākais veikals makšķerniekiem, atlaides 24/7.
:DD
4.jūnijs 2010, 18:01 | links

Lasu, lasu... un nevaru saprast - kā var veikals, kura līdz šim nebija, pārdot kaut ko ar atlaidi? :DDDDDDDD Atlaide var būt tikai no kaut kā, kas jau ir bijis. Tobiš. Ja līdz šim spole maksāja 50 latus, tad tagad ar atlaidi - 30lati. A ja šī spole līdz šim netika pārdota, tad tur nav runa par atlaidēm... kaut kāds murgs... Veikalniekiem vai nu pašiem klikšķis nav noticies, vai tiešām uzskata, ka -% reklāmā atstāj uz kādu neizdzēšamu iespaidu :D Uz mani tas vairs neiedarbojas :DDDD nu vismaz ne tādā mērā :DDD
4.jūnijs 2010, 17:57 | links

Biju jaunajaa veikalaa,uzreizs radaas iespaids ,ka nav nekaada sakara ar lielaako veikalu.Iegaadaaju Climax lead core un paaris siikumus.Interesanti ka uz visas Climax produkcijas veel staav Leišu cena piem uz mana 35 Lb cena 12 liti kas peec bankas kursa ir tiesi 2reiz mazaak nekaa summa par ko tirgo (laikam graamatvedim vieglaak sareekinaat uzcenojumu) nekaadu pretenziju ,bet kapeec tur buutu jaatgriezaas nezinu:) vieniigi parkings labs
4.jūnijs 2010, 17:51 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager