Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
NG viens vaicā par makšķerēšanu ar bongeru,lūk
25.maijs 2010, 10:15 | links

ir kaads kautko dzirdejis par daugavas mezheneem?
tagad itka baigi keroties,ir tads pusdzivs info!
24.maijs 2010, 23:05 | links

vai ir kadam viedoklis,kaa udens temperatuura noslanjojas,piem,upes bedrees?nu,njemsim par piemeeru ,Lielupi,kur nav strauja teceejuma,vai udens izsilst cauri ,teiksim,10 metru bedrei....
24.maijs 2010, 21:41 | links

avtt - nu tajā seklajā galā regulāri ir badainie jefiņi, kas ar samoloviem mauc. - Atbrauc tāds tirliņš ar apvidnieku (noteikti badu cieš) - zamet 5 - 7 kātus ar samoloviem un tik šlepē :D Lai jau ķer kā grib, mani tikai izbrīnīja tas, ka to dara pēc izskata situēti cilvēki:)) Ja jau tik ļoti gaļu vajag... nu toč vieglāk ir tirgū nopirkt... ja nu vienīgi viņi paši tās zivis pēc tam netirgo.
24.maijs 2010, 18:27 | links

Nu tagad skaidrs kur tu to fišu velc. Pateikšu Vieplim!
24.maijs 2010, 18:21 | links

22.05-23.05 dziļā naktē te grābstījos gar Nabu(vaņģoju sūkātājus).Te pēkšņi,ar laivu piebrauca ,Mēs zivīm inspektora kompany!!!Mans bij' mēms un šī pagalam!Nācās atrādīt copes karti.Viss bija čikeniekā,kā no manas puses,tā no inspektora puses.Džeki teicās ,ka otrā ezerā tiekot pišīti papīri copmaņiem par makšķerkātu daudzumu...Vot!
24.maijs 2010, 18:20 | links

zive.lv vēl testa režīmā.

Pats viņiem uzrakstīju mani interesējošu jautājumu par reģistrēšanos. Tad nu tā .... reģistrēties nāksies pa jaunam, un dati arī būs tikai tie, kurus izdosies saglābt.
24.maijs 2010, 17:06 | links

Izskatās, ka zive.lv atdzīvojusies...
24.maijs 2010, 14:35 | links

No laika gala gan Vācijā gan šeit skaitās labākie sudrabkrāsas gareni bleķi, kas viņai atgādina viņas pamatbarības zivtiņas (brētliņas, strimalas, stintes)...Pie labas copes pat garneli velkot ar pludiņmakšķeri ķer :))
Vizulim jāliek garens, mazs trijžuburis ...
24.maijs 2010, 12:34 | links

Ā, vēl kas, pagoda bija saulaina. Citā laikā vabūt kas cic labāk būtu :)))
24.maijs 2010, 12:33 | links

Pagāšgad, kad biju vējenēs, ņēma us visu :)))
Biku labāk likās kapars un misiņš.
24.maijs 2010, 12:25 | links

Baltu.
24.maijs 2010, 12:06 | links

Lūdzu info!! Uz kādas krāsas bleķi ķer vējenes? Vai Ainažos arī šīs zivis ķerās?
24.maijs 2010, 11:56 | links

Vai kāds var palīdzēt ar padomu? Cik lielā temperatūrā un cik ilgi kūpināt butes?
24.maijs 2010, 11:45 | links

Jā,krievu zvaigžņotie jau no vāciešiem izspruka,tagad neizdevās.Ja zvaigznes spīd katra pa sevi,tad tie stari laužās!Malači čehi-nolika pie vietas tos titulētos,tagad dzirdēs ko "māte" saka.
24.maijs 2010, 00:01 | links

Iedzers kādu čeh aliņu, malači :)
23.maijs 2010, 23:50 | links

Kā jau Gulbis teica , var no 31 maija , vienīgi Gagarinam aizliegts copēt visā Latvijas teritorijā , tas drīkst copēt tikai Baikanūrā .
23.maijs 2010, 22:59 | links

bums> es gan teiktu ka nosacīti savienoti šie visi ezeri. Agrāk jā, bet kopš izrakta Starpiņupe kas nu novada visus Slocenes ūdeņus no Kaņiera pa taisno jūrā, vairs ne. Tas kanālītis no Kaņiera uz Dūņiera ezeru sausās vasarās pie zema līmeņa ir bez ūdens un pilnībā aizaudzis, un labi ja lielos palos tur notiek zivju kustība. Tālāk jau no Dūņiera iztek Siliņupe kas pēc īsa posma ietek jūrā, pusceļā no tās tik atzarojas miniatūrs kanālītis kas aiziet uz Slokas ezeru(un caur to uz Lielupi), tur tad arī sākas Vecslocene ;) Savulaik man tās bija dikt mīļas vietas, labi ziemā apskatīt, jo vasarās tur neizbrienami slapjie meži un niedrāji.
23.maijs 2010, 22:57 | links

gulbis37, paldies, tieši to arī gribēju zināt...
23.maijs 2010, 22:40 | links

reinis,no slokas ezera liidz lielupei ,tai posmaa var no 31.maija
23.maijs 2010, 22:34 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager