Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
pa LTV7 interesanti iet :)
19.maijs 2010, 22:08 | links

Nūū,pirmsvēlēšanu laikā diskutabls jautājums par to balsošanu! Viņi meklē aiz kā aizķerties! Skatās jebkurus reitingus! Par to naudas tērēšanu, taisnība, daļēja...lielāko daļu paņem operators un nodrošinātājs, bet kas attiecas uz Ēķi, tam nav nekāda sakar ar doto tēmu!
19.maijs 2010, 21:45 | links

zogs - a es aicinu nezvanīt un netērēt naudu. Katrs zvans ir par maksu un no tā, kas tur tiks sabalsots nav nekādas jēgas... absolūti. Tās diskusijas ir reāli bezjēdzīgas un ja kāds piezvana tad aizsviež naudu LNT - tobiš ja runājam par digitalizācijas afērām, zvanot šajās absolūti bezjēdzīgajās balsošanās jūs tikai samaksāsies Ēķim, kurš ir viens no aizdomās turamajiem digitalizācijas lietā :DDDDDDDDD Lai balsošanā piedalās partiju līdzskrējēji un tērē nodokļu maksātāju naudu par maksas zvaniem - pašiem nodokļu maksātājiem es domāju zvanīt nevajag.
Ja kādam diskusijas dalībniekam šķiet, ka ja par viņu nenobalsos vairāk nekā par oponentu, tad varu pateikt, ka tas viss ir reāls safabricējums - sēdēs pie televizoriem lielākā daļa Jl Saeimas mašinērijas un no visiem iespējamiem telefoniem spiedīs numuru atkārtošanu un sabalsos tik cik vajag :DDDD Un cīnīties ar to ir bezjēdzīgi.

Un vēl...pēc pāris dienām neviens to balsojumu tāpat neatcerēsies, bet Ēķim kabatā b''us iekritusi nauda :DDD
19.maijs 2010, 21:10 | links

aigaigars - tu esi riktīgs puņķutaps... ja mani šitā... es apdirsies aizskrietu uz Zviedriju. Jampamppiņ... grāb telefonu un zvani... varbūt vēl vari ko sarunāt. Tevi tak tur atplestam rokām gaida....
19.maijs 2010, 20:57 | links

Sveiki visi! Sūtu šo lūgumu visiem saviem draugiem! Tas nav tikai manās interesēs, tas skar daudzus!
Tātad: ir ienākusi informācija, ka rīt LNT 900 sekundēs Circenes kundze oponēs kādam (nezinu kam) ,vai ir saglabājamas un vajadzīgas reģionālās TV... Cik saprotu, otrs diskusjas dalībnieks gribēs pierādīt, ka tās nav nepieciešamas! Tas viss digitalizācijas afēras sekas! Kad tika izstrādāts digitalizācijas plāns, nevienam tur neienāca prātā doma par mazajām TV...Taagad monopolu, es uzskatu nelikumīgi, atdeva Lattelecom, kuram nav nekādas intereses par reģioniem, izņemot iekasēt naudu! Pēc tāda scenārija Reģionālās Tv praktiski ir nolemtas iznīkšanai!
Tur, kā vienmēr būšot telefon aptauja- balsošana! Visiem lūgums, ja ir iespēja, balsot par Reģ. TV ! Tas pirms vēlēšanām varētu kaut ko ietekmēt un mainīt attieksmi pret mums (mazajām TV)!

Paldies par sapratni! Un ,ja uzskatat šo par nopietnu, aizsūtat arī saviem draugiem!
P.S. Īstenībā pats ķēdes vēstules neatbalstu.... :)
19.maijs 2010, 20:56 | links

noskaties lidz galam tur tev zviedri prēmiju dalīja bet tu nofukoji
19.maijs 2010, 20:55 | links

Kvoks,pagaidām tā izskatās pēc komas.
19.maijs 2010, 20:42 | links

zive lv saak pamazaam elpot...
19.maijs 2010, 20:40 | links

man nets 3 nedēļas nebija :((
slinkums gaidīt to video kāmēr ielādējas vai ko viņš tur skaita no 100 līdz 1 :)
19.maijs 2010, 19:18 | links

Aigar zviedrijas valdība tevi meklē kā gada varoni par noķerto pēdejo uz pasaule mežavimbu prīze 1 000 000 000 zv kronas

http://en.tackfilm.se/?id=1273595909953RA40

baigais malacis :DDDDDDDDD
11.maijs 2010, 19:41
Aigar tu laikam šito biji pal;aiodis garā un tātad nauda tev arī vējā ;DDDDDDDDD
19.maijs 2010, 19:05 | links

katrs cilveeks jau kaadam dzivniekam ir liidziigs...bet ne visus var sabraukt....
19.maijs 2010, 16:48 | links

„Mēs esam sabraukto ezīšu tauta,” – tā šorīt sacīja Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājs Pēteris Krīgers.Varbūt sabraukts ezītis kļūst par urlu?
19.maijs 2010, 16:30 | links

paldies, ir tas ko vajadzēja :)
19.maijs 2010, 16:25 | links

zinu, ka viņa raidījumi ir www.nomad.lv, bet vai tur ir jau jaunais, nezinu gan....
19.maijs 2010, 16:20 | links

sveiki, kāds var iemest linku, kur var nostīties oltes pēdējo raidījumu, kur ar maxrapiem darbojās??
19.maijs 2010, 16:19 | links

Mirtin, neņem ļaunā, bet tevi, pirmo reizi ieraugot, arī noturēju par urlu.
:)))
19.maijs 2010, 16:16 | links

Sveiki! Gribeju pavaicat, ka Jums veicas ar sapalu kersanu, jo skatos, ka vismaz pagaidaam ar maijvabolu ir diezgan pamaz :(
19.maijs 2010, 15:53 | links

:DDDDD
Mirtin, man laiva ir ļoti izteiktās Latvijas karoga krāsās, tā kā esmu diezgan specifisks urla! :DDDDDD
19.maijs 2010, 15:15 | links

...aizgāja ātrā solī, vaine? :)))
19.maijs 2010, 14:59 | links

;))
19.maijs 2010, 14:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager