Bet manas sabarotās gan kāds var izvilkt,nav tik lieli tie plašumi man tuvumā.Uz Ventu ar negribās,vējš pa gultni uz leju,aizvēju nevar dabūt-nekas tur prātīgs nebūs.
JanKa K ....ņem titāna pavadas,tās tevi nepiečakarēs nekad es nopirku 3 gab. pirms 4. gadiem lietoju joprojām un neviens kukainis nav pārrāvis .... cena tajā laikā bija 2.60 par gabalu,tagad nezinu kāds cipars viņām ir. Vienīgais mīnuss ir tass ka viņa ir pacieta un mazos mānekļus neizspēlēsi kā vajadzētu ....
mans labāk brauks atpūsties.ja neizvilkšu kātu no bagāžnieka,tad ar nebūs nevainas.jo parasti pirmajās dienās baigais presings uz ūdeņiem.un zuve ar naf pieradusi pie motorīšu purkšķīšiem.manu zuvi tāpat neviens neizvilks!:)))
urmaas;Kas Tev liek mērcēties?Uzcel telti kā karpinieki,sabaro sūkātājus,tad ar kiļkām sabaro blakus brīvo pleķi un ar smuku smaidiņu esi gatavs atklāšanas sākumam.Nu tā pat,kā mednieki uz pīlēm-tikai to svilpi neņem līdzi!
jusi
ne kā personīga.to šķidrumu lietoja tad kad tava vecuma jaunieši vēl zem galda pilnā augumā staigāja!:)))
pie patreizējiem laika apstākļiem,neko slābāku ari negribas!
Griesējs
gan jau būs laap.šoreiz tai laivā nekāpšu,tur briesmīgi jem!!!:DDD
Urmaas, windguru 6dien tajā rajonā lietu nesola, bet lapi vien ir, ka Tu balvu (veselu 3) izspēlē nebūsi. Bet dalības maxa būs jāmaxā tikuntā :P
:DDDDDDDDDDD
Pavadiņas sienu pats, ēsmas bodē nopirku speciālu pavadiņu materiālu(laikam stroft)! Iepriekš lietoju padārgas jau gatavas- īpatnējs materiāls bija, pilnīgi bez atmiņas, bet stipri lētāk un nemaz sliktāk, izdodas pašam uzsiet! Karabīnes Lucky Yohn, kā Griezeejs albumā :)