Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Puļķīt, bet Tu jau arī nepaskaidroji, kāda X (parasti nezināmais matemātikā, nevis, kā Jūs iedomājāties) pēc mašīnītei baigi smukais klājums jātaisa :))))))))))
Nu gan jau Mirtins isskaidros savu textu ;)
Vispār jau tagad daudzmaz labās spoles, taisa tā, lai krusteniskāk aukla usklātos.
Nu otrs varianc (bet arī spolēm no dārgā gala) ir kad klāj auklu "vijums pie vijuma". Tas gan rentējas tikai gadījumos, kad metiena attālumam ir LIELA nozīme. To ar "gliemežpārvadu" taisa. Šitie texti par besinercenēm, ja kas ;)
22.aprīlis 2010, 19:22 | links

Šķērmanīt, drīkst mirtiņvietā atbildēt?!
Sūdīga spole, pēc katra iemetiena nepaliek labāka, t.i. neklājas vienmērīgāk visas kasetes garumā, tāpēc jātin uz mašīnītes.

Es par pavadiņu garumu jau 23-šo stundu gaidu skaidrojumu
22.aprīlis 2010, 18:59 | links

Mirtin, Tu man , lūdzu paskaidro, ko tas reāli dod ja "Mašīnīte uztin daudz vienmērīgāk nekā spole pati"?
:))))))))))))
To mašīnīti vajadzētu us copi ņemt. Un lietot pēc katra iemetiena, ja?

p.s. Nu nelauzies, paskaidro taču ;)
22.aprīlis 2010, 18:44 | links

Nav tā ka nepareizi. Ja pērc spolīti - tad tev ir noteikts metru skaits. A ja ņem uz metriem, tad paņem tieši tik cik vajag.
22.aprīlis 2010, 18:44 | links

gulbis37
Tur jau ir tā lieta, ka katrs aizliegums veicina pārkāpumu. Mūsu MN ir vieni aizliegumi, bet tāpec zivis vairāk nepaliek..nereti pat otrādi. Ko paņem daba, to visu varēja arī racionāli izmantot..kāds būtu paēdi, kāds noppelnijis:-)
To krieviņu mājās nolinčos, jo būs samācijies lamāties...maziem bērniem arī ātri pielīp:-)
22.aprīlis 2010, 18:41 | links

gulbis37-vai arī tādu copmaņu palicis vairāk,kuri paši nevar uztīt auklu uz spoles:)
22.aprīlis 2010, 18:39 | links

nu tad tagad kas sanaak,ka es visu muuzhu esmu bijis taads idiots,ka nepareizi auklu uz spoles uztinu?
22.aprīlis 2010, 17:27 | links

vairis
biju tajā veikalā pirms nedēļas, tur viss notiekās, auklas ir gan uz metriem( tin ar mašīnu tieši uz kasetes), gan spolītēs.
22.aprīlis 2010, 17:23 | links

Vairis30 - kādreiz pie AZ Milo veikalā tinu pīto uz spoles - bija ļoti labi. Mašīnīte uztin daudz vienmērīgāk nekā spole pati. Pietina apakšā bekingu, pa virsu cik vajag pīto. Mna tas pasākums patika. Kā konkrētajā veikalā - nezinu...
22.aprīlis 2010, 16:41 | links

bijaam div dien atpakalj ar Vairi30 pacopeet Jelgavaa,pienaaca viens krievs no Krievijas,te tik uz menesi atbraucis pie vecaakiem,tik interesanti stastiija par copi Krievijaa,nu vinjiem jau tur vispaar paradiize,nekaadu ierobezhojumu gandriiz...bet jociigaakais,ka laagaa nevienu lamuvaardu nedzirdeej no vinja mutes:)
22.aprīlis 2010, 15:59 | links

tiko pec darba 20.00izbraucu Platoni un Lielplatoni bet līņu kerajus neredzeju ne vienu.
21.aprīlis 2010, 21:55 | links

jaa šādi :D
21.aprīlis 2010, 20:56 | links

es gan teikt- te gan, vien bija
21.aprīlis 2010, 20:49 | links

90.gados Tērbatas ielas sākumā bij veikals, kurā tina auklas uz spoles. Tās gan bija monofīlās. Nu un tas bij sen.
21.aprīlis 2010, 20:42 | links

Pickers, tu gribēji šādi?
kāds ir saskāries ar šo?

kāds ir saskāries ar šo?tieši par auklas uztīšanu,un par tiem metriem?
21.aprīlis 2010, 20:38 | links

[url=http://www.ss.lv/msg/lv/hobbies-interests/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/iidpf.html[/url]
kāds ir saskāries ar šo?tieši par auklas uztīšanu,un par tiem metriem?
21.aprīlis 2010, 20:25 | links

Vai Remtes ezeraa ir kaads copeejis jebkad?
21.aprīlis 2010, 16:22 | links

blē- laikam mani tomēr kaut kas ir no latvieša- tā priecē, ka ir vēl kāds lauķis , kuram copēt traucē pavasaris. priecē, ka tuvumā esošie nevar izvilkt nevienu zivi, tāpat kā es un pavasara saulē un vējā raudu vietā voblām kaltē sevi! blē- un nevar izvēlēties konkrētajam copes gadījumam pareizo vietu, jo raugi, ķēries ir turpat daažus km netālāk vai pretējā krastā, ibio! un nespēj ielīksmot daži brekši, ja gribi, bet nevari nocopēt to, ko gribi, ibio, blē (kā man patīk šitie divi, ka tik nesanāk problēmas ar autortiesībām! :DDD )
21.aprīlis 2010, 07:57 | links

Cik man izmaksas JERK komplekts spole + kats
Firma Abu Garcia, Black Max?
20.aprīlis 2010, 23:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager