Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
klops G

Noķer 5 liīdakas , aiznes un noliec tās mašīnā , un tad vari sākt nākamo makšķerēšanas reizi , pārbaudīt Tavu mašīnu bez tiesneša sankcijas - nav tiesīgs neviens inspektors . Diemžēl visi šie jaunie MN ir uzrakstīti īpaši stulbi un jebkuru pantu vari tulkot kā vien sirds vēlās . Piemērām par atļauto kātu skaitu , atļauti 2 kāti jā uz tiem ir 3 āķi . Bet jā ir jebkurš cits āķu skaits , atļauts kaut vai 100 kāti ?
15.aprīlis 2010, 17:01 | links

Vienmēr nepaņemu, bet gadās :) Ir arī reizes, kad varētu visas 10 paņemt(būtu gribējis, nebūtu nekādu problēmu to izdarīt). Skaidrs, ka nekas nav skaidrs! Kārtējais jautājums par kuru var demagoģēt, bet tik un tā galā nekas nebūs skaidrs! Sanāk, ka 26.2. punkts ir pretrunā 18. Ne asakas! ;)
15.aprīlis 2010, 10:57 | links

http://wessinstrumenti.lv/lv/?s=1170853120&act=g&bi=1119
kādi cipari varētu būt šitam?
15.aprīlis 2010, 10:40 | links

Es piepalīdzu. Man vajag zināt kāda veida interesē
15.aprīlis 2010, 10:36 | links

Vari,man arī intresē naži......cenas?
15.aprīlis 2010, 10:27 | links

vairis30
a kādas cenas šamiem ir??
15.aprīlis 2010, 10:25 | links

Vairis Tu strādā wess instrumenti? interesanti interesanti... :)
15.aprīlis 2010, 10:24 | links

klops Tu paņem vienmēr tās piecas līdakas uz mājām?
Jā Tu vari aiznest piecas uz mājām un braukt/iet nākošajām piecām pakaļ tās būs dažādas makšķerēšanas reizes.
Kāda tam nozīme, ka tas Tevi tik ļoti uztrauc? Tev klāt nedrīkst būt vairāk par piecām līdakām kad esi pie ūdens ar spiningu vai citu makšķerrīku un punkts.
15.aprīlis 2010, 10:23 | links

es jau ar iisti neizprotu shitaa foruma teemas jeegu..mees te rakstaam daudz ko taadu,par kuru shajaa lapaa jau ir izveidota tematika,bet taas sadaljas nikuljo...
15.aprīlis 2010, 10:23 | links

Ja ir interese par Fiskars nažiem, varu piedāvāt šādu nazi vai arī profesionālo. Vēl ir šadi, vai arī labu nazis, protams arī klasisko. Galvenais zināt kāduvēlies, bet par pārējo jau vienosies.
15.aprīlis 2010, 10:20 | links

''Vienkārši runājam par visu ko! '' ! Bet nu ļoti atvainojos :DDD
15.aprīlis 2010, 10:18 | links

klops,tu jau savu probleemu vareeji iecirst teemaa-makskereshanas noteikumi-te taada ir...ja jau reiz iet runa par foruma pisarnjoshanu ar neatbilstoshiem teemai citaatiem...
15.aprīlis 2010, 10:13 | links

Ar to ,ka pietiek saprotu, bet vnk interesēja ,kas tas ir , bet skaidrs tas, ka neviens nezin ! :D

eerglis kas tad tev iekodies? ar kreiso kāju no gultas izkāpi? :) Pēc tava teiktā sanāk, ka es vislaik īdu :D Tās 5 līdakas domātas ''vienā makšķerēšanas reizē''- es vēlējos noskaidrot, kas ir tā 1 reize, tādēļ forumā uzjautāju- varbūt kāds spētu izskaidrot! Kā saka- kauns ir nevis nezināt, bet negribēt zināt! Piedod ak jel eergli ,ja tevi kā aizskāru! Ja saka, ka daudz reizes tas izmalts šis jautājums- sory nebūšu izlasījis! Tagad vispār lilākā daļa tukša tiršana, agrāk +/- varēja izsekot par ko iet runa, bet lai tgd līstu cauri tām n-tajām pietirstajām lapām- nav man tik daudz laiks! Būtu labāk cepies par to, ka ne pa tēmu tiek piesārņotas citas tēmas, nevis kāds kaut ko vēlas noskaidrot! Ne asakas tev arī!
15.aprīlis 2010, 10:06 | links

Kāds var ieteikt labu zivju filējamo nazi(firma/modelis)???
15.aprīlis 2010, 09:58 | links

belijs,nu tipiskas liinju copes.....
15.aprīlis 2010, 09:25 | links

vakar biju ar draugiem vienā dīķī, bet tā arī nesapratām, kas tur copē, visu laiku velk prom pludiņu un zem ūdens pat, copējām uz rupjmaizes, dažāda lieluma bumbiņām, bet tā arī neko nedabūjām pa tumsu!
15.aprīlis 2010, 09:17 | links

klops_G sūdzies Satversmes tiesā, ka MN ir uzrakstīti briesmīgi un neko nevar saprast. Būs daudz vairāk labuma, nekā no tavas īdēšanas šeit. It kā Tu nevarētu saprast, kas ar tām piecām līdakām ir domāts, bet nē Tas jau nav Klops ja neīdēs.
Tev laikam darīt īsti nav ko, sēdi studē MN noteikumus un imaginē (man ļoti patīk šīs vārds) kā tas viss izskatās dabā, bet pie pašas dabas tā arī netiec.

Bieži vien nevis likumi ir stulbi, bet cilvēki kas tos lasa.
15.aprīlis 2010, 08:28 | links

Viepli! Tu neesi tā olas berzējis?
15.aprīlis 2010, 07:54 | links

Klops, ko Tu ņemies, pietiek takš ar to normu.
Noķer līdaciņu, noēd un rīt ej noķer vēl vienu.
Ja gribēsi noķert un paturēt vairāk, tad pats kaut ko izdomāsi kā likumu apiet:))))))))))
15.aprīlis 2010, 01:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager