Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Tātad, atkal kārtējā stūlbība likumos, kura nav ne defineta, ne saprotama- un galu galā, neviens arī nevar noformulēt ,kas ir ''viena makšķerēšanas reize''!
15.aprīlis 2010, 00:28 | links

Klops ,šito tēmu kādu laiku atpakaļ es arī gribēju noskaidrot,pēc daudziem komentiem man kļuva skaidrs viens:dari kā gribi,bet kad pie Tevis pienāk inspektors,pie Tevis nodrīkst būt vairāk par atļauto normu,autiņā,ja tas neatrodas tiešā copes tuvumā,glabā kaut 50.Protams, es šo tēmu neuzsāku, lai uzzinātu,kā app..t inspektorus,kā te viens otrs izteicās.Esmu godīgs,normu nekad nepārkāpju,viena vienkārša iemesla dēļ-nekad neizdodas vairāk noķert ha ha ha.Bet ja nopietni,gribējas par šo līdz galam neskaidro teikumu MN,viena makšķerēšanas reize,ieviest kādu skaidrību.Bet neko vairāk kā bla bla bla,neuzzināju.
14.aprīlis 2010, 23:12 | links

klops,nu,un kaa tad tu pieraadiisi,ka esi copeejis divreiz ar partraukumu naktii??inspektors pienak pie tevis,un ierauga desmit lidakas sachokaa..un tu vinjam tagad ieskaidrosi,ka tas par divaam atseviskjaam reizeem?
14.aprīlis 2010, 22:58 | links

klops, pirmkārt nevajag Tev 10 līdakas, otrkārt 100 reižu jau izrunāts.
14.aprīlis 2010, 22:55 | links

Sajaucu ar meža vimbu, tās varēja 3 gab! Bet ja esmu uz 2 dienām copē aizlaidis! Aizbraucu vienā dienā, copēju- 5 līdakas, pa nakti izklaides, guļa utt, nākošā rītā atkal copēju- 5 līdakas, tātad pie manis atrodas 10 zivis!
14.aprīlis 2010, 22:47 | links

Licensētie MN nav nekur apstiprināti. Katrā vietā var būt savi licensētie noteikumi, kas apiet visus MN ko pieņem ministri -STULBUMS!!!! 2009. g. Salacā Salacgrīvas teritorijā vimba bija saudzējama un lomā paturēt nedrīkstēja. Tā lūk ar licensētiem noteikumiem!!!
14.aprīlis 2010, 22:41 | links

Vēl aizmirsi mājās aizvest:):):) Autiņu arī var pārbaudīt un tur nevar būt zivju glabātuve:):):)
14.aprīlis 2010, 22:34 | links

Kādus Mn Tu lasi-visu laiku bija 5gb.-licencētajās -7gb.
14.aprīlis 2010, 22:31 | links

MN neatradu neko tādu par vimbām, tikai tas ,ka 3gab 1 makšķerēšanas reizē. Bet ,kas ir tā ''makšķerēšanas reize'' !? Nu ''izpildu'' to limitu, aiznesu uz mašīnu - un varu sākt no jauna?
14.aprīlis 2010, 22:24 | links

Kamēr tev dotās zivs ķeršanas norma ir izpildīta. Palasi par vimbām tur šī problēma ir atrunāta vairākos variantos
14.aprīlis 2010, 21:34 | links

gulbis37 vai ta nesaproti ,ka tas noteiktais zivju skaits ir uz vienu makšķerēšanas reizi!!! Mani interesē vairāk ,kas ir VIENA MAKŠĶERĒŠANAS REIZE!
14.aprīlis 2010, 21:24 | links

Vajag būt kārtīgam makšķerniekam un lomu tīrīt upmalā lai nepiecūkātu laulenei vitufi ķodas un citus atlikumus var iemest ūdenī lai citiem kukaiņiem un vēžiem arī būtu ko uzgrauzt Pēc visām aukšminētajām izdarībām neviens velns nesaskaitīs jūsu lomu un ja nu vēl gaļmašīnal idzam netīšām paņēmusies tad jau nu vispār :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
14.aprīlis 2010, 20:54 | links

klops,nu cik par shito var njemties..vai ta nesaproti,ka uzglabaat un patureet driiksti tikai 5 lidakas,seedi kaut vai gadu pie taas upes....
14.aprīlis 2010, 18:06 | links

Ko tu dari pie upes vairākas dienas ar 10 līdakām?:)))
14.aprīlis 2010, 18:02 | links

Bet, piemēram, esmu bijis copēt uz vairākām dienām, tātad copējis arī vairākas reizes, un inspektora kungs satiek mani pie upes ar ,piemēram, 10 līdakām! Ko nu!?
14.aprīlis 2010, 18:00 | links

Skaidrs! Kaut ko aptuveni tādu arī domāju!
14.aprīlis 2010, 17:56 | links

klops_G
saķer normu, izpīpē cigareti un sākas nākamā copes reize
par šito ir dikti daudz diskutēts....
bet, manuprāt, ar tās normas kas ir minētas MN ir pilnīgi pietakams zivju skaits, ko var paņemt mājās, vairāk taču tāpat neapēdīsi....
protams, katram ir savi izņēmumi, uzskati, viedokļi....man, piemēram, butes.....tās es copēju ar "vairākām" copes reizēm (ja ķerās)
14.aprīlis 2010, 16:26 | links

Sveiki domubiedri! Ņju kā tad ir,sezonu esat jau atklākuši,karpiņa ir jau kāda noķerta!? :))
14.aprīlis 2010, 16:19 | links

MN rakstīts: ''Vienā makšķerēšanas reizē vienam makšķerniekam lomā atļauts uzglabāt un paturēt:''.
Bet kas ir viena makšķerēšanas reize?
14.aprīlis 2010, 16:15 | links

bums
super, paldies!
man kaut kur garāžā mētājas veca vinča ar kuru vilka laivu iekšā būdā - jāatrod un jāpaskatās domāju, ka priekš šitā pasākuma būs lietojama
14.aprīlis 2010, 16:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager